Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dnešní den na olympiádě: tři bronzové!

Jana Šenbergerová 14.8. 14:48
Nedržím palce, jsou na kopance. Já držím pěsti, ty jistí štěstí. :-) :-)

Náš velký Zikmund

Jana Šenbergerová 14.8. 14:43
Při čtení jsem se chvíli bála o rytmus svého srdce, které ho občas mění podle vibrací z okolí. Vy umíte vtáhnout do děje i do vibrací! :-)

Prázdninová reportáž: Já vezu révu z Burgund sem...

Marie Novotná 14.8. 11:34
To je krása.,jako bych tam byla.Diky za reportáž.

Olympijský dvanáctiboj Fanouše Hovorky

Jarmila Komberec Jakubcová 13.8. 19:51
Pane Františku přeji Vám abyste ten dvanáctiboj vydržel a získal pomyslné "zlato". Já mám parfumerie moc ráda, často je navštěvuji, ale 12 hodin bych tam nezvládla. A ještě Vám zbyl čas k napsání článku. Doufá, že nám sdělíte jak to dopadlo a jak Brandejs si užil OH v Riu.

Probudit se

Jana Šenbergerová 13.8. 10:21
Kdo tohle pochopí, má život ve svých rukou. Krásné.

Žijem rijem

Jarmila Komberec Jakubcová 12.8. 17:06
Kdo má odvahu - vyhraje. Řídím se tímto krédem celý život.

Prázdninová reportáž SEVER trošku jinak

Jana Šenbergerová 12.8. 13:15
Hanko, jsi skvělá. Mrzí mě, že jsme tam nebyli, stejně jako ty Tatry. Aspoň si hezky počtu.

Čí je to vina

Jitka Chodorová 12.8. 09:07
Mimořádné!!! Díky Zuzko.

Česko má zásluhou judisty Lukáše Krpálka olympijské zlato!

Drahomíra Stínilová 12.8. 00:40
Dívala jsem se čistě náhodou. Ani jsem nevěděla, že v judu máme tak dobrého zástupce. Bylo to fantastický.

Život se s nikým nemazlí, a když to na chlapa přijde, jsou dole chutě...

Naděžda Špásová 11.8. 17:34
Tedy, Romane, ty jsi démon. Myslíš, že ti to projde bez řečí? Konec dobrý, všechno dobrý. Kuřátko taky můžu, jen na něj nekoukám tak poeticky.

Výzkum a kroužkování ptactva na Řežabinci

Elena Valeriánová 11.8. 15:35
Takové pozorování by se mi moc líbilo. Zajímavé.

Prodávání s Jindrou

Jana Šenbergerová 11.8. 11:41
Pěkná vzpomínka na časy minulé. Věřím, že nám toho v čase přítomném napíšete více. Ať se vám tu líbí. :-)

Nevinnost svatá

Zuzana Pivcová 11.8. 09:17
Škoda, že v dnešní době se některá slova i myšlenky a názory berou jako přežilé a nesmyslné. Ale to je každého věc, jakou cestou jde. Díky.

Poutní kostel Navštívení Panny Marie a kostel sv. Matouše

Zdenka Jírová 10.8. 19:59
Svůj výlet jste popsala velmi pěkně, "šla" jsem s Vámi. Když se procházka zdaří, člověk si získanou energii podrží dost dlouho.

Nejnavštěvovanější českou památkou byl loni opět Pražský hrad

Zdenka Jírová 10.8. 19:53
Připomnělo mi to starou šantánovou písničku, kterou zpívala Ljuba Hermanová: " Praha je Praha, to máte marné, Praha je vzor elegance...". Máme krásné hlavní město a krásnou vlast.

Rytířská klání o srdce dívek a paní

Zdenka Jírová 10.8. 19:49
Jednou jsem náhodou při serfování po internetu zavítala na stránky milovníků starých českých filmů - těch předválečných. Divila jsem se, kolik mladých dívek je sleduje a obdivuje v nich zejména džentlmenské nebo chcete-li "rytířské" chování mužů k ženám, ale i rodičům nebo ke kamarádům. Samozřejmě, že by se mně, jako ženě, takové chování líbilo a rozhodně nefandím přemrštěné feminizaci, o které se zmiňujete. Teď je bohužel taková doba, kdy jsem ráda, že mě nezabijí dveře, které před mnou na mne pustí mladý muž nebo když se s taškou klátím nad sedícím svalovcem, který patrně jede z posilovny. On si ale o sobě určitě myslí, že je pravým mužem.

Dlouze, nakrátko

Květa Chobotová 10.8. 09:04
Milá Zuzanko,Vaše verše jsou pro mě lepší než ten nejoblíbenější zákusek v cukrárně,děkuji, s láskou květa

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.