Přehled posledních diskuzních příspěvků

Golanské výšiny

Zuzana Pivcová 9.8. 14:05
Pro mě byly Golanské výšiny jen válečnou zónou, tak, jak nám je představovaly sdělovací prostředky. Jsem ráda, že ani tam se nezastavil život a hlavně příroda si jde dál svou cestou. Díky za nové informace!

Panenky v krojích

Hana Rypáčková 9.8. 11:21
Jejda, to pokoukáníčko, to by bylo pro holčičky, ale já tu mám kluka ten jen auta, motorky , letadla...A pro Růženku...

Pozdní láska

Zuzana Pivcová 9.8. 09:08
Přeji Ti, aby Tvá "pozdní láska" vyznívala tak hezky jako tato báseň.

Učitelům

Jana Šenbergerová 8.8. 17:57
Děkuji! U mě váš záměr vyšel. :-)

Houpačka

Jarmila Fialová 8.8. 17:37
Moc hezké fotky mně známých míst.

Deset důvodů, proč je lepší být starý

Oldřich Čepelka 8.8. 14:45
To jo, desatero (devatero) platí. Ale mnoho seniorů končí v minovém poli: Mnoho lidí si myslí, že jejich život by byl mnohem šťastnější, kdyby jim to někdo nekazil. A hledají, kdo to je. (Občas se v dějinách kvůli tomu i válčilo.) Mnoho lidí tak jako tak potřebuje nějakého pachatele. Pachatele vlastního smutného osudu. Ti pachatelé se střídají, například to bývá manželka nebo rodiče apod., ale lepší je, když to je nějaký všeobecně uznávaný nepřítel, cikáni, chudina, Havel, Zeman, Sládek, Mládek, Kalousek, Klaus, Klas, Klus, kuskus a další a další. Taky to pomáhá psychohygienicky – že si člověk řekne, že on sám za svůj život nemůže… - Proto je mnoho starých lidí permanentně nazlobených a chodí se svěšenými koutky úst…

Šafářová se Strýcovou porazily sestry Williamsovy, tipujte i další sporty na olympiádě!

Dagmar Králová 8.8. 11:09
Olympijské hry jsou plné překvapivých výsledků. Prohrál favorit Djokovič i sestry Williamsovy, které byly evidentně z formy a měly by už ve čtyřhře skončit na trvalo. Ve čtyřhře vyhrály sestry Williamsovy olympijské hry jen 3x a ne jak uvádí článek (2012,2008, 2000).

Je čas jít domů

Květa Chobotová 8.8. 09:46
Milá Mileno,díky Vám se mi zpříjemnil dnešní, letní den...ať se Vám daří,s láskou květa

Příští týden se na obloze vyrojí Perseidy, setkají se i planety

Eva Krausová 8.8. 08:41
Že bych vyrazila v noci ze čtvrtka na pátek pozorovat noční oblohu...?

Hlavně nezakrnět! O knihách (a nejen o nich) s Jaroslavem Haidlerem

Kristina Halfarová 7.8. 15:16
O tom to je, nevzdávat se a pořád se učit a trénovat. Dík za rozhovor.

Letní vzpomínání

Věra Lišková 7.8. 10:08
Krásné ***** ! Také vzpomínám .

Tip na výlet: Zámek v Dobříši (zahrada a park)

Květoslava HOUDKOVÁ 7.8. 06:13
Zámek Dobříš a zahradu jsem navštívila několikrát. Byl (a možná ještě je ) místem Svazu čs. spisovatelů, kteří zde občas pořádali akce - pro veřejnost. Teď už mám do Dobříše prodlouženou trasu MHD Praha = zdarma - možnost 1denního výletu.

Extrémní vedra už do konce prázdnin nepřijdou

Květoslava HOUDKOVÁ 7.8. 06:05
Pokud se dá věřit, že "sv.Anna - chladna z rána" - tak delší, souvislá extrémní vedra jsou už opravdu minulostí, ale kolem 25C ať zůstává co nejdéle!

Hruška z Alpaky

Zdenka Jírová 6.8. 11:31
Přátelství je moc dobrá věc už z toho důvodu, že přátele si na rozdíl od příbuzných, můžete vybrat.

Parník Moravia s Íčkaři vyplul

Marie Novotná 5.8. 19:59
Super akce s prima lidičkama.Povedlo se.Díky,že jsme se mohli podívat.

Vzpomínka na šamana

Jitka Havlová 5.8. 19:47
Paní Květo děkuji za váš příspěvek. Znovu mě utvrzuje v přesvědčení, že za své zdraví jsme zodpovědní každý sám a že je jen na nás, zda budeme "polykat pilule" anebo hledat v sobě vnitřní sílu k jinému přístupu ke svému zdraví a potažmo životu.

Kohout na víně

Alena Vávrová 5.8. 18:15
Také pamatuju takového zákeřného kohouta - v dětství o prázdninách u babičky proklovnul bratránkovi nosní přepážku. Byl tam s námi zrovna táta, ten byl celkem pruďas, kohouta zdrapil a bez soudu ho na špalku připravil o hlavu. Na víně asi nebyl, ale v polívce a na pekáči za babiččina hudrání ano.

Prázdninová reportáž - Pohněme se!

Elena Valeriánová 5.8. 17:41
Ali, sluší ti to na každém nářadí, ale nejvíc na tom hafanovi.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.