Přehled posledních diskuzních příspěvků
Umíte mluvit s vnoučaty?
Libuše Křapová 2.7. 16:57
První manžel byl rozvedený s jedním dítětem. Když jsem byla těhotná já, bylo jeho synovi šest. Vysvětlila jsem mu, že mám v bříšku miminko a on se zamyslel, pak na mne vážně pohlédl a zeptal se. "Teto, a jak si tam čistí zuby?"
Třešně, třešně, třešně
Anna Potůčková 2.7. 14:36
Krásné a veselé počteníčko. Ale ptáčkem bych být nechtěla, ti brzy vstávají a já se chci vyspat alespon po smrti
Zdraví vás Nekonečno
Eva Krausová 2.7. 08:44
Květo, hezké.
Ano, vstupme všichni, kdo má v sobě radost, harmonii, světlo společně, dokud je možno vkročit kam...
Průzkum mezi seniory
Jana Šenbergerová 2.7. 08:29
Panečku, máte můj obdiv, pane Oldřichu. Hezky jste si s tím pohrál. Už se těším na komentáře k této rozsáhlé sondě do života na íčku. :-)
Víte o někom, kdo našel lásku?
Jarmila Komberec Jakubcová 1.7. 12:11
již dva roky máme velmi pěkný vztah přesto že oběma nám je 70 let.Seznámili jsme se na Seznamce a věřím, že náše láska nám vydrží do konce života. Najít slušného partnera či partnerku v seniorském věku je velmi těžké a je potřeba jak tolerance, tak vzájemné úcty, pochopení a hlavně důvěry. A pak bude i ta láska.
Báseň stařenky
Květoslava HOUDKOVÁ 1.7. 07:10
Ahoj Olinko, tuto báseň dobře znám - už 2x mi přišla mailem. Loni jsem se zúčastnila "Konference seniorů" na Magistrátu hl.m.Prahy a zde báseň byla úvodem - v přednesu herečky Libuše Švormové - oči slzely.
Slintáček k televizi
Květoslava HOUDKOVÁ 30.6. 12:32
Milá Haničko - článkem jsi se "trefila" - to TV vaření skoro na všech kanálech mně také s ... - a to pořádně. Je však podivné, že i přes to jsou stále narvané McDonalds atp., kde lidé žerou tzv. "smažený polystyrén" = hamburgery a další ucmuděniny - čím nezdravější - tím lepší! K čemu tedy to TV vaření je?? Já si slintáček pořizovat nebudu - na cizí ingredience nemám peníze a když jsem "přežila" s českým jídlem až do senior věku, těch zbývajících "pár pátků" přežiji taky. Už jsem do "í"čka napsala: Ve svém věku vařím jen metodou ŽAVES = Ž ádné V elké S .... = jídlo musí být rychlé a dobré - a to se mi docela daří i vyplatí.
Magická noc
Zuzana Pivcová 30.6. 12:20
Někdy člověk putuje hodně dlouho, než dospěje k poznání, že štěstí nalezne především sám v sobě. Tak je to i v Lubomírově knize Štěstěnky z Mléčné dráhy, kterou mohu vřele doporučit. Evo, díky za zprostředkovaný zážitek.
A kouzlo odeznělo
Jana Šenbergerová 30.6. 08:12
Vyjádřit dynamiku sexuálního aktu bez jediného erotikou nabitého slova, to je pro mě vrcholné mistrovství.
Na skok ve Vídni
Naděžda Špásová 29.6. 19:14
Helo, jaký byl ten sachr? Je to orig, viď. Já teda tmavé dorty nemusím, ale tady bych ochutnala. Ve Vídni jsme byly s dcerou před lety. Bylo to před adventem, takže všude výzdoba a světla. Moc se mi líbil císařský zámek a zahrada (jen zvenku). Na můj vkus bylo ve stáncích moc andělů. Ale bylo to hezké. V zeleni je určitě krásná. *****
Villa Regenhart Jeseník
Jana Šenbergerová 29.6. 17:31
Budeme muset zorganizovat nějaký výlet, abychom to obhlédli zblízka. Díky za zajímavou informaci. Na mé gusto příliš depresivně temné prostory, ale to může být jen pocit z dálky. Zblízka je to možná útulné.
Předávkování kofeinem mi nehrozí
Zuzana Pivcová 29.6. 12:07
Ještě, že si vzpomeneš, kdo Ti koupil ten termohrnek (s motorkami). To je při testování kvality paměti fakt to nejdůležitější! :-))))
Sobotní výlet
Lenka Hudečková 29.6. 10:31
Valeč je krásná a Tvůj příspěvek Naďo, je zase jiný a fotky z více míst, takže myslím, že to nevadí a díky za další přiblížení našeho kraje. My jsme jeli v neděli původně na Chyši a Valeč, ale nakonec jsme zůstali jen na Chyši. Protože jsme nasbírali neplánovaně koš hub. jeli jsme pak domů. Krásný článek i fotky :-)
Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát
Karel Boháček 28.6. 10:12
..já nemusel čekat půl roku, byl jsem se ubytovat v Maxičkách na Děčínsku a připadal jsem si jako v r.1970, to je retro hotel !
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.