Přehled posledních diskuzních příspěvků
Je nadstandardní péče nemravná? Jak pro koho a od koho
Jarmila Komberec Jakubcová 20.6. 18:08
velmi pěkný článek s písní J.Suchého nemá chybu. Dávám 5 hvězdiček
Kriminálník - vlastenec
Karel Boháček 20.6. 14:15
To máte mít kameru a poslat to na NOVU, tam pošuků co se dívají na rvačky je dost.
Japonský tvarohový koláč
Karel Boháček 20.6. 14:14
Tyhle pěnáče nejsou špatné, ale já su milovník piškotů.
Fotoreportáž: Červen u nás
Dagmar Bartušková 20.6. 09:16
Eleno, počteníčko i fotky - velmi pěkné.. Ale! I když mám ráda přírodu, nemohla bych takhle dlouho žít. Potřebuji kolem sebe lidi, a pořád nějaké to kulturni dění kolem. Jsem typický městský člověk. Do přírody si ráda zajedu, ráda v ní i pár týdnů strávím, ale pak rychle, rychle do víru velkoměsta. Naše krásná Praha a její kavárničky, to vše by mi opravdu moc a moc chybělo.
Hovory se seniory - už nás zkoumají!
Olga Štolbová 20.6. 08:59
Snad to bude k něčemu dobré. Stáří přijde ke každému, kdo se ho dožije a jak s ním naložíme, to záleží na každém z nás.
Nevím, proč jsem taková?
Květa Chobotová 20.6. 07:19
Milá Danuško, to je dobře,že jste vše napsala....já měla život do 50let taky všelijaký a teď už šestý rok si prožívám radost, pohodu,klid... přeji Vám,aby jste našla v sobě tu krásu žití a bytí, kterou Vám nikdo nemůže dát ani brát je Ve Vás! S láskou zdraví Květa
Tento týden vychází v MF Dnes speciální atlas hub!
Jana Slavíková 20.6. 06:54
Na houby "na zkoumání" (nebo na růžovky či václavky) nosím dárkové tašky, jsou pevné a dají se složit. Vypadá to občas podivně, když nosím po lese tašku a vánočním motivem, ale mě vyhovují. Pokud si nejsem jistá, houbu vyfotím a pošlu známému mykologovi - takhle jsem zvládla krásnoporku mlynářku nebo sluku svraskalou. Na atlas v MfD se těším.
Fotosoutěž na téma Obrázky léta
Elena Valeriánová 19.6. 21:47
JASNÉ A SROZUMITELNÉ! MOC SE TĚŠÍM NA VŠECHNY LETNÍ FOTEČKY.
První dnešní úlovek
Jarmila Komberec Jakubcová 19.6. 17:00
Přiznám se, že hřib - kovář neznám, ale pokud vypadá jako na fotce tak bych ho asi přešla a ani se na něj nepodívala.Není to náhodou taková houba co když se na sáhne zčerná? Všechny houby prý jsou jedlé, bohužel některé jen jednou.
Matějův přímořský deník 4.
Alena Vávrová 19.6. 16:45
Další díl originálního dovolenkového deníčku - děkujeme Matějovi i babi Helence.
Bertík: Veni, vidi, vici. Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem!
Jarmila Komberec Jakubcová 19.6. 08:12
Bertíkovi i jeho paničce gratuluji. Moc mu to na fotu sluší, měla jsem možnost ho poznat v Doksích a na lodi po Máchově jezeře kde si hrál s míčkem. Byl neobyčejně milý a hodný. Tak Bertíku ti přeji hodně dalších úspěchů a hlavně hezký psí život.
Český fenomén: modrá džínová bunda
Jana Slavíková 18.6. 18:39
Asi se podvědomě musím lišit - nikdy jsem neměla džínovou bundu, ale džíny nosím od mládí a nehodlám přestat, mobil nosím v kabelce a boty vyhazuju dřím než je vyšmajdám.
V Českém Krumlově dnes začínají Slavnosti pětilisté růže
Ladislav Vesecký 18.6. 17:37
Na těchto slavnostech jsme před pár lety byli. Moc krásné. Stojí za zhlédnuti.
Vyprávění o legendě - cirkus Kludský
Elena Valeriánová 18.6. 17:09
Jarmilko, moc se mi Tvoje "reportáž" líbí. Přečetla jsem článek jedním dechem. Věřím, že těch úryvků z knihy tam není moc. Já osobně cirkusy ráda nemám a nikdy jsem neměla. Ale vyprávění o nich ano. Těším se na další pokračování.
Hm, jak začít, nevím
Karel Kafka 18.6. 12:27
Já Vám teda držím palce,všechny. Jenom nepřestat hejbat tělem i duchem,na to se i podle mého zahnívá až ke smutnému konci.
K.
Fresh senior festival 2016 aneb Den jako korálek
Hana Lancová 18.6. 09:18
Danuško. Jako vždy krásný text a nevadí, že ne pouze na padesát slov. :-))) Když se nad tím tak zamyslím, naše informace se krásně doplňují, jako mozaika.
Češi remizovali s Chorvaty a udrželi si naději na postup ze skupiny
Lidmila Nejedlá 17.6. 22:56
Stále jsem čekala v tipovačce otázku, zda Rosický dohraje zápas. Tipovala bych, že nedohraje.
To nevymyslíš ...
Helena Votíková 17.6. 18:19
Jóó, tohle si umím docela dobře představit. A Zdeno, dovolím si poznamenat, že té poslední větě moc nevěřím. Jindřicha odchyt nemine.. :-))
Sbohem, jaro.
Elena Valeriánová 17.6. 15:06
Ukázat na květinách - přírodě, jak šel jarní čas je pěkný nápad. Nejvíc se mi líbily fotky s kapičkami a potom ty mlhavé z 21. 4.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.