Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vysoký krevní tlak. Nebolí, ale škodí.
Alena Tollarová 18.5. 22:00
Mně se krevní tlak po letech užívání léků srovnal ... jupíííí
Kde domov můj: Nový Bor
Eva Mužíková 18.5. 16:55
Ludmilo, já se domnívám, že jsi se o " varhanech" zmínila správně. V pravidlech této soutěže se m.j. uvádí:..." pozvěte je na místa, která máte ve svém okolí nejraději"...Prácheň lze podle mne za okolí N. Boru považovat......
Domácí chléb plný semínek
Karel Boháček 18.5. 15:43
..dobrý tradiční recept. přidávám ještě lžíci sádla a nechávám zrát - kynout přes noc v lednici.Ráno peču k snídani.
Terezín 15.5.2016
Lenka Hudečková 18.5. 10:16
Alenko, děkujeme za článek. Musela to být hodně smutná, ale zároveň i slavnostní událost... *****
Fotoreportáž: Nizozemsko
Lenka Hudečková 18.5. 08:12
Ladislave, paráda veliká. Sama jsem byla před 13. lety v Holandsku a navštívila kromě Keukenhofu vše, co Vy. A protože jsem tam byla 14 dní, tak ještě mnohá další místa a Holandsko mě prostě nadchlo. Je to jediná země kromě České republiky, kde bych si dokázala představit, že bych mohla žít...Moc děkuji za krásnou vzpomínku na moji kdysi nejkrásnější dovolenou. A dávám jak jinak *****
Nejlepší dárek: Zážitek nebo věc?
Helenka Vambleki 17.5. 19:23
Jsem aktivní senior a přece, když se hluboce zamyslím, zatím jen jednou jsem se nechala hýčkat na třídenním welness pobytu, takže za mne se přikláním k tomu, že darovat seniorům nějaké to hýčkání v podobě relaxu, víkendového pobytu v Římě či Vídni atd je určitě pěkný a smysluplný dárek, který bude do konce života připomínat dárce. Pobyt si asi jen tak sama nekoupím-proto lituji rozhodnutí té dcery, která prosadila sporák, protože pokud budu mít dosluhující sporák, tak si ho musím koupit, to je jasné, ale dostat ho dárkem, podstatou mi to připomíná darované papuče :-)
Kde domov můj: Melodie domova
Alena Vávrová 17.5. 15:30
Moc krásně jsi to svými 50 slovy napsala, Danuško!
Češi to dokázali, porazili Švýcary a ve čtvrtek vyzvou USA
Dana Kolářová 17.5. 14:47
Blahopřání trenérovi Vladimíru Vůjtkovi k narozeninám a mužstvu k vítězství.
Fialová, černá
Eva Mužíková 17.5. 12:56
Oldo, vidím situaci jako bych tam s Tebou byla. Je fajn, že t.zv. " neobrůstáš
mechem", v soukromých e- mailech si jistě zavzpomínáme na léta, kdy jsme se potkávali, sice ne na poli sportovním. Už se těším. Článek ráda hodnotím ***** E.
Tradiční čtvrteční přátelské setkání
Helenka Vambleki 17.5. 11:14
Holky, užijte si to a ať vám vláčky vozí to nejlepší a nejchutnější. My máme podobnou Výtopnu u Orlové, líbí se tam hlavně dětem.
Studenokrevný veleještěr
Karel Kafka 17.5. 09:32
I mně jde z americké kultury,která je nám i takto představována,hlava kolem.
K.
Valdštejnská zahrada
Hana Rypáčková 17.5. 09:10
Jak mám v Praze čas, sednu si s knížkou do nějaké pražské zahrady a tato je docela při cestě metrem...Moc se mi líbí. Díky Míšo.
Proč každý stárne jiným tempem?
Květoslava HOUDKOVÁ 16.5. 14:31
Zase zbytečná vědeckost - ani to číst, natož nad tím přemýšlet nebudu - "nemám na to čas".
Kde domov můj: Západní Čechy
Hana Rypáčková 16.5. 11:45
Díky za pozvání. Jen něco znám: Mariánky,Konstantinovky, Bezdružice/v dětství jsem jezdila do Lom k babičce/ , Bečov a Manetín. Do Teplé jsme chtěli na Slevomat a pak vzali Kadaň. Prameny mi něco říkají, ale nepamatuji si, že bych tam byla..Tak jsem se ráda poučila a snad ještě někdy......Je to na památky bohatý kraj.
Fotoreportáž: Arboretum Makču Pikču
Lenka Hudečková 16.5. 09:14
Přenádherné fotky, krása.... škoda, že je to tak daleko, ale díky Vám, Zdeni, jsem si mohla arboretum aspoň takto prohlédnout...děkuji a dávám *****
V jarní fotosoutěži zvítězila Elena Valeriánová. Modelky se představí 15.června!
Eva Balúchová 15.5. 20:23
Gratuluji všem vítězům.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.