Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kde domov můj: Strakonice
Lenka Hudečková 15.5. 16:23
Hanko, strakonický hrad známe, je pravda, že není umístěn nikde v kopci, ale hezky ve městě. Nám se navíc moc líbí u řeky... Pěkný článek *****
Absťák
Anna Potůčková 15.5. 14:35
Můj případ před asi půl rokem. Můj šel opravit, ale měla jsem čekat asi 2-3 týdny. Takový absták bych nemusela přežít a protože byly nějaké peníze za štěňátka, bylo rozhodnuto. Koupil se nový notebook, a ten opravený je v záloze připraven na případný výpadek toho nového. Ještě že ta štěňátka se občas u nás narodí. Je už za ně doma také asi 2 roky zakoupený výkonný kuchynský robot KENWOOD
Modelky se představují: Máří Magdaléna Dufková
Hana Rypáčková 15.5. 10:20
Přeji hodně úspěchů. Zaujala mě fotka z Temelína - žlutá aktivní zóna.
Trochu se zachichotá
Helenka Vambleki 15.5. 07:25
Láska, pohlazení...dokonalost, ten rytmus...kdysi jsem jedné básnířce vysvětlovala, že verše se mají houpat jak vlnky na vodě - tak jak ty tvoje...Nádhera, nádhera, nádhera!
Svátek Šavuot
Vladka Steinová 14.5. 11:34
Na vysoké úrovni napsaný článek. Svátky Pesach a Šavuot odpovídají křesťanským svátkům Velikonoce a Svatodušní (Letnice). Vzpomínám na úžasné kreplach nebo blincesy, co uměla jen moje babička.
Dotazník nejen pro čtenáře portálu i60
Květoslava HOUDKOVÁ 14.5. 08:02
S "Vyplňto.cz" už spolupracuji delší dobu - ráda dotazníky vyplňuji. Ale ctím soukromí ! - a tak některé průzkumy kvůli "vlezlosti do soukromí" odmítám.
Májová vzpomínka
Jiří Hudeček 14.5. 07:36
Láska, něha, cit a naděje... Vše tam je Alenko-moc pěkné...pět H.
Čeští hokejisté válí: pět zápasů, pět výher a jsou ve čtvrtfinále!
Elena Valeriánová 13.5. 18:27
Nazdar!
Biatlonistka Soukalová a badmintonista Koukal se vzali
Naděžda Špásová 13.5. 17:50
Přeji novomanželům hodně štěstí jak v manželství, tak i v jejich sportovních karierách.
Drsný příběh o tom, jak generál Patton osvobodil Prahu (květen 1945)
Jarmila Komberec Jakubcová 13.5. 16:55
No Commentary..........
Když mladí učí dříve narozené
Jarmila Komberec Jakubcová 13.5. 16:14
Protože nejsem konzervativní v názorech nemám žádné problémy se svými potomky.Vařím jídla podobná jako moje snacha,na dovolené na Gran Canarii ocenila rodina mé znalosti angličtiny, oni umí jen německy.Mám stejné vybavení technickými novinkami jako oni, jezdím denně autem a jediným čím se od nich liším je věk. Nikdy jim neřikám co bylo za mého mládí, my jsme žili jinak a moji vnukové budou mít zase něco jiného až dorostou. i když bydlíme společně se synem a jeho rodinou ve dvougeneračním domě nemáme generační problémy.
Jediné co dnes už se bojím je jízda na
in-line bruslích a v zimě jezdím jen na běžkách.
Deamon, Disney, Dundee
Alena Várošová 13.5. 13:14
Aničko, ráda jsem si Váš článek o narozených štěňátkách přečetla.Vlastně už jsou to kluci ,jak buci.Tak ať mají dobré páníčky a je jim v nových rodinách dobře Jsou to. nádherné bílé chomáče cukrové vaty.Tak pokud to půjde,tak se s nimi potěšte.5*
Tady je domov můj
Karel Boháček 13.5. 07:54
Co to je proboha za útvar ?Taky kýč jak hrom ! To si ta hora pane Stejskal nezaslouží..
Vím, že snaha byla. Snad příště to bude lepší...
Glosa: Dnešní rozčarování
Jana Šenbergerová 12.5. 19:45
Tomu rozumím. Ve velkých městech při podobných akcích si připadám stejně.
Češi přejeli Nory, v tipovačce jsou zatím úspěšnější ženy
Jiří Hudeček 12.5. 17:45
Ne ve třetím, ale ve čtvrtém utkání. A ženám to samozřejmě přeji.
Kde domov můj: Dolní Lukavice
Naděžda Špásová 12.5. 16:44
Dobrá pozvánka do Dolních Lukavic. Na Radyni jsme byli loni, ale vypadá to u vás na hezké výlety. Možná, že až budeme letos v Blatné zase něco podnikneme. Škoda těch fotek. *****
Obce v okolí Brd plánují nové trasy pro pěší i cyklisty
Dana Kolářová 12.5. 15:49
Nové trasy pro pěší i cyklisty – dobrý počin.
Můj úkol: Psát nové přípravy aneb Když dva dělají totéž
Karel Boháček 12.5. 12:56
Vzpomněl jsem si na mamku ,která si taky denně musela dělat přípravy na vyučování, takže se ani rodině nemohla věnovat a to nebylo jediné co musela dělat - opravovat, výkazy, politické školení, kroužky, semináře..těžké to bylo povolání.
Bonus k rannej kave
Eva Balúchová 12.5. 09:54
Jsem na tom stejně,taky u snídaně prohlížím fotky ,nejraději mám přírodu.Vaše fotka je krásně čistá,Bohdalku nemusím,ale přiznávám,že jí to moc sluší.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.