Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tam, kde chodia prezidentské návštevy

Marie Seitlová 7.5. 20:25
Děkuji za zprávu o zpřístupnění zámečku. Určitě při návštěvě Tater tam budu chtít zajet. Věděla jsem o něm, jela jsem kolem - byl střežen policií.

Houby jsou moje hobby

Karel Boháček 7.5. 19:04
parádní úlovek - Slunečná byla slunečná na ně. Hezké profi fotky.

Expedice Trosky

Lenka Hudečková 7.5. 11:09
Helenko, mám slzy dojetí v očích a také jsem se od srdíčka zasmála Tvému povídání...teda pardon, Matějovu vyprávění...Krásně jste si den v ráji užili...Máte s Matějem ode mne ***** :-) :-) :-)

Pórkovo - sýrová polévka s masovými kuličkami

Helenka Vambleki 7.5. 10:15
Pórek miluju, musím vyzkoušet i ty masové kuličky - z mletého dělám spoustu jídel, ale masové knedlíčky do polévky mne ještě nenapadly :-)

Whisky

Věra Lišková 6.5. 18:38
Povídka o Whisky se Vám opravdu moc povedla. 5*

Současná Dobruška

Květoslava HOUDKOVÁ 6.5. 11:51
Růženko - hezké uvítání k následným oslavám. Termín 10.5. = pracovní den je dost "šibeniční" - akce se vesměs situují na víkend, nebo od čtvrtka přes víkend. Takže navštívím Dobrušku jenom "po indicku" = nechám to na indy!

Vemeno

Květoslava HOUDKOVÁ 6.5. 11:44
No, jasně - než "vemeno" uvaří vemeno, tak je srandy pytel !

Pro radost všem i tuto ZEM

Karel Boháček 6.5. 07:48
Co ta fotka - ty kupky to je štěstí ? To tedy hned jdu kupit a shromažďovat - mám to za barákem. Ta báseň není špatná, ale rýmově dost slabá..

Zuzana Pivcová zpovídá MUDr. Zarine Chačikjanovou

Elena Valeriánová 5.5. 17:11
Krásný příklad o člověku, který k nám přišel skutečně žít. Takoví lidé nemohou přece nikomu vadit. Zuzko, děkuji za zajímavý rozhovor a opravdu ráda bych si přečetla i o Arménii.

Už se těšíte na smaženici?

Elena Valeriánová 5.5. 14:24
Jsem taky houbař, sbírám vše, co znám. Co neznám uctivě obejdu, pokochám se a popřípadě vyfotím, neničím.

Vzdávám hold šeříku

Dagmar Bartušková 5.5. 13:42
Šeříky jednoduché nebo tuplované a jejich omamná vůně, ... ach, ta mě vždy očaruje! Také jim vzdávám hold. Parčíky a zahrady Prahy jsou jimi doslova posety.

Výlet do Žďáru nad Sázavou

Alena Vávrová 5.5. 12:09
Hanči, díky! Potěšilas srdce mé, vzpomínky se rozeběhly a touha podívat se tam všude znovu opět povyrostla. Snad se mi to splní. Je to magické místo.

Jako ta pampeliška

Olga Štolbová 5.5. 09:39
Elenko, nejen májová noc, mně zavoněla i tvá básnička. Díky... *****

Je tu opět hokejová tipovačka! Hraje se o brašny Coleman!

Jana Šenbergerová 4.5. 19:11
"Tipovačka je jen hra, a tak i když nejste zrovna příznivci hokeje, můžete si užít dostatek zábavy." Rozhodla jsem se dát příležitost hráči ve mně a intuici. Možná zklamou oba, ale třeba také ne. :-)

Samoty se bojíme více než smrti

Jana Šenbergerová 4.5. 18:47
Zatím se v takové situaci nenacházím, proto ji mohu těžko posoudit. Jsou lidé, kteří jsou sami proto, že si k sobě nikoho nepustí a jiní, kteří ač sami a bez rodiny, mají kolem sebe pořád spoustu lidí. Myslím, že to, jak prožijeme terciální sféru života, hodně závisí na tom, jak žijeme svůj život předtím. Asi je něco v našem světě špatně, když s tím máme takový problém.

Stavění májky - společenská událost

Elena Valeriánová 4.5. 16:16
Já jsem byla loni na kácení májky v jedné vesnici v okolí. Byla to podařená taškařice. Mám pocit, že v posledních letech se lidé docela rádi baví, tak jak se lidé bavili dřív. Je to vidět i z Tvých pěkných fotek. Takže Leni, taky šmíruješ? Napiš to jako pozorování hnízda.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.