Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nové technologie pro zábavu na internetu či ve virtuální realitě

Jana Šenbergerová 4.5. 14:39
To já si čas ráda udělám. Třeba na www.jigidi.com. Perfektně zpracované stránky. Nemusíte kupovat drahé skládačky, nezabírají vám nikde místo, než je dáte dohromady. Můžete je nejen skládat, ale také tvořit pro ostatní. Parádně si procvičíte rozlišovací schopnosti svého zraku, orientaci v prostoru, narazíte na umělecká díla i známá nebo neznámá místa, a setkáte se i se zajímavými lidmi z celého světa. Občas mě v noci musí Pavel lákat do postele. Zatím se mu to vždycky podařilo, ale kdybych trpěla nespavostí, vím, kde bych trávila bezesné noci. :-)

Zámek Nelahozeves

Lenka Hudečková 4.5. 11:29
Hezké Hanko, děkuji, tam jsme zatím nebyli :-) *****

Návrat po narozeninách a po seleti

Hana Rypáčková 4.5. 09:05
Chudáčku malý ! A jak se říká Pražákům, co se odstěhovali z Prahy ? Všichni nás tu přijali mezi sebe a necítíme se jinací....

Ranní

Olga Štolbová 4.5. 08:28
Helenko, tvá ranní básnička je úžasná. Kdyby všechna rána měla takové pěkné zakončení, bylo by na světě krásně. Tvou zásluhou je mé dnešní ráno veselejší. *****

Naše parta byla při tom

Helena Votíková 3.5. 18:37
Moc vám to všem slušelo,kolekce je moc pěkná.

Zajatec kostelní lavice

Olga Štolbová 3.5. 16:17
Františku, vy zavilý ateista a v kostele? Tady jste jistě za Bohdana Pazderníka, ale proč ne, je dobré v životě poznat všechno, co se dá stihnout. Líbí...*****

Jak zvládnu rekondiční pobyt v Jetřichovicích?

Alena Várošová 3.5. 13:25
Milá paní Ludmilo,jste nezapomenutelná.Moc Vám přeji relax v jetřichovicích,odpočinete si na čerstvém vduchu načerpáte nové síly,věřím,že zvládnete i nějakou malou procházku a hlavně že budete zas někde jinde,jak pořád než svém bytě.I tak jste dobrá,že se tam vypravíte sama.Přeji Vám jen samé radosti a pomalu zkoušet cupitání,snad jenom kousek od chaty.Držím Vám palce.

Nejen políbení

Naděžda Špásová 3.5. 13:21
Helo, Praha je na jaře krásná. Ještě si z života v naší matičce něco málo pamatuju. Polibek na 1. máje je důležitý, taky jsem ho letos stihla a u nás to bylo na Větruši. Pozdravuj od nás Romana a mějte se krásně. Jo a moc zajímavé fotky. *****

Máme rádi fotografování: Zoner a pluginy.

Hana Rypáčková 3.5. 09:08
Nemám Zoner, ale s pluginami jsem si užila ve starém Photofiltru dost. Ve spojitosti s XP. Ale chválím tě Radku..

Plod lásky

Hana Rypáčková 3.5. 09:05
Moc hezké, už by mi nevadil čáp . Je to štěstí...*****

Postřehy ze života v Maroku

Vladka Steinová 2.5. 16:07
Ahoj, Jarmilo, děkuji za postřehy z cest a za pěkné fotky.

Žebra na medu

Eva Balúchová 2.5. 13:09
Toto je jídlo,kterému se v poslední době snažím vyhýbat.Ale nevím,nevím,vypadá to nádherně.

Možná by všechno bylo jinak

Zuzana Pivcová 2.5. 07:04
Někdy si říkáme, že by všechno mohlo být jinak, kdyby... Jenže vše je asi opravdu tak, jak být má. Báseň je krásná.

Krásné plány našich čtenářů!

Alena Várošová 1.5. 20:09
Já hlasuji pro Elenu Valeriánovou Žít jak nejlépe to půjde.

Návrh na filmový scénář: Málo chemie

Jana Šenbergerová 1.5. 15:04
Hezké! Nějak mi to uniklo. A hlavně ze života. Vždycky mě pobaví, když někdo něco nového doporučí a zároveň podotkne, abychom se informovali u svého lékaře. Ten bývá většinou mnohem méně informovaný než jeho pacienti, kteří dávno aplikují, o čem on třeba ani neslyšel. Mám s tím osobní zkušenosti.

Můj plán: Co nejlepší prožití zbývajícího času

Jarmila Komberec Jakubcová 1.5. 14:12
Soničko já ti přeji z celého srdce aby se ti tvoje sny splnily a těším se na setkání s tebou. Jsem ráda, že jsme se díky íčku poznaly už v Řed.

Antidepresivní virtuální terapie něhou NEJEN MÁJOVÁ

Olga Štolbová 1.5. 12:27
Ahoj Libore, krásné povídání (slovo článek se mi nelíbí), moc krásná básnička, ale klip, bohužel, nikde. Nechtěl se ukázat, asi je někde chyba, nebo jen u mně? Ale přesto děkuji, virtuální terapie zaúčinkovala. *****

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.