Přehled posledních diskuzních příspěvků

Soutěž o filmový scénář: Nezvaný host na zabijačce čuníka

Zuzana Pivcová 24.4. 20:58
Je to ze života, najednou jsem si, nevím, proč, vybavila pohádku Dařbuján a Pandrhola. Byl by to dobrý film.

Úvaha o přátelství a toleranci

Elena Valeriánová 24.4. 19:14
Já jsem poněkud na rozpacích. Nevím proč by taková malichernost, jenž se stala na setkání v Doksech, měla snižovat kredit íčkařských setkání. Rozumný člověk se tomu po čase zasměje, vždyť se vlastně vůbec nic nestalo. Když nejde o život ... Druhá věc, co mě ve Vašem článku zarazila je věta "A přátelství je o toleranci", jistě s tím bych problém neměla, ale mám z toho takový divný pocit, ani přítel nemůže tolerovat vše. Ale možná jsem si ten odstavec jen špatně vyložila.

Je po dešti

Marie Magdalena Klosová 24.4. 18:08
Jarní pampeliškové monogramy mám moc ráda.A Ty nebuď posmutnělá,Jitko.Jaro je krásné a přinese s sebou radost .mm

Co mám v plánu? Navštívit již popáté Rychlebské hory s celou rodinou.

Jana Šenbergerová 24.4. 13:10
To, co jste napsal, mohu jen potvrdit a návštěvu tohoto krásného koutu naší zčemě vřele doporučit, dokud nebude objeven tzv. "civilizací".

Mé radosti, má očekávání

Jana Šenbergerová 23.4. 17:59
Ano, známe, proto také moc neplánujeme. Hezky si let balonem užijte. Určitě to bude nádherný zážitek. Doufám, že si ho nenecháte pro sebe a podělíte se o něj s námi. :-)

Soutěž o filmový scénář: Konvice

Libor Farský 23.4. 16:57
Jituško, miluji happy endy *****

Nikdy nebo teď

Jiří Libánský 23.4. 16:25
Obsahově hodně těžká báseň. Ale ani veršováním neztrácí na srozumitelnosti. Naopak je jím obsah umocněn. Také tak trochu autobiografická, jak už hodně básní míváš.

Stromový požírač

Dagmar Králová 23.4. 09:16
Pěkné snímky ukázek, jak se příroda brání nevhodně připevněným plechům. Místo hřebíků by asi byly lepší třeba pružné plastové pásky kolem kmenu, které by se přizpůsobily růstu kmenu. Ale to je jen teorie citlivého chování ke stromům.

Gagarin 2016

Věra Lišková 23.4. 08:21
Pěkná reportáž. Umíte psát stručně a přitom výstižně, jak už někdo poznamenal, nic Vám neunikne. Chválím za odložení černých brýlí do šuplíku.

Soutěž o filmový scénář: těhotná

Libor Farský 22.4. 15:16
Alenko, bezva. Ale zahrajete si v tom Aničku?

Soutěž o filmový scénář: Malování bytu svépomocí

Libor Farský 22.4. 15:02
Tomu se říkalo "Osvobozená domácnost" :-)

Karbanátky trochu jinak

Karel Boháček 22.4. 12:13
Já tedy jen mrazím hlívu a jidášovo ucho, ostatní druhy už nedávám do ledničky, kvůli vodě v nich / nedoporučuje se/. Už se těším na sezonu, která začíná již za týden !

Čechy krásné

Karel Boháček 22.4. 10:09
Ono to není tak hrozné, mně se zdá tento kraj k pomilování...

Soutěž o filmový scénář: Hodný a zlý policajt

Libor Farský 22.4. 08:49
Přátelé, po stisknutí "Zveřejnit" si zařádil nějaký zlý IT skřítek na portále a kromě úvodu mi v textu roztrhal řádky s větami. Upozornil jsem na to redakci na chatu, ale marně. Takže vás prosím o trpělivost při čtení, již se mi to nepovedlo ani celé smazat a zkusit vložit znovu. Děkuji. :-(

Verbování 2016

Eva Balúchová 22.4. 08:47
Když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají...

Zemřel americký zpěvák Prince, hvězda osmdesátých let

Karel Boháček 22.4. 07:49
Zase další smutný případ závislosti na drogách ...škoda Tě.

Soutěž o filmový scénář: Sklerotička

Zuzana Pivcová 21.4. 20:19
Je pravda, že občas jsem také pěkná zapomněnka, ale hezky vtipný scénář bych z toho nestvořila.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.