Přehled posledních diskuzních příspěvků

Plánování soutěží - duben až červen 2016

Dagmar Králová 21.4. 17:53
Tak zatím nám za 1.kolo spotřebitelské soutěže k 25. výročí neurčeného řetězce supermarketů přišly dvě poukázky na nákup v ceně 500 Kč, tk i malá cena v soutěži potěší. Uvidíme jak uspějeme v dalších kolech. I další čtenáři i60-ky mohou nějakou cenu vyhrát 8-) Jen to chce zkusit.

Naturhouse: Křížení pylových a potravinových alergií není ničím neobvyklým

Zuzana Pivcová 21.4. 10:16
Souhlasím s vynecháním některých potravin, což jsem sama (po konzultacích s Naturhouse) udělala a jsem se svým stavem spokojená. Především jsem vyloučila pšenici, tedy lepek.

Britská královna Alžběta II. slaví devadesátiny

Hana Rypáčková 21.4. 10:08
To bude slávy. Je to obdivuhodná babka čiperka.Hodně zdraví a do stovky ...

Moje stáří

Jana Šenbergerová 21.4. 07:35
Panečku, to bývaly představy o stáří! Autor snímku by se asi nestačil divit, kdyby viděl dnešní "stařenky a staříky" v akci. Když nemusím, posteli se vyhýbám. Provozuji v ní pouze dvě činnosti, i když jedna je spíše nečinností, to když spím. Už v ní ani moc nečtu, leda by mě do postele srazila nemoc, ale to zas dělám všechno proto, abych se podobné zkušenosti vyhnula. Brigito, zajímavě jste mezi nás vstoupila, tak ať je vám tu s námi dobře. :-)

Soutěž o filmový scénář: Vyhrál ten děda?

Lidmila Nejedlá 20.4. 19:18
Doběhni život dřív, než doběhne on tebe. Cíl je zřejmý, dobelháme se tam všichni. Ale já se ptám: Kde jsou takoví houževnatí kmeti, kteří vyhrávají sami nad sebou? No kde???

Můj velký plán: prodej zmrzliny

Jarmila Komberec Jakubcová 20.4. 17:42
Krásný příběh, mám zmrzlinu moc ráda a při čtení jsem viděla ty děcka jak se natahují po kornoutech zmrzliny.

Můj plán: oslava šedesátin a stěhování

Hana Rypáčková 20.4. 12:47
Tak to držím palce. Před deseti lety jsem taky měla celé prázdniny naplánované a klaplo to. Upustila jsem od toho a zklidňuji se. Co se podaří- to bude. A taky to jde.

Nová Konopná lékárna byla otevřena v Hlučíně

Karel Boháček 20.4. 12:13
Prostředky - léčiva si dělám sám a tak mám jistotu kvality a neplatím vysoké sumy. Je mi líto, že z takové opravdu vynikající rostlinky je zase byznys / a dost sprostý - k starým nebo onkologicky nemocným lidem/.

Pétanque v Radotíně

Dagmar Králová 20.4. 09:54
Díky za upozornění na prima hru, kterou většina z nás sice zná, ale málokdy ji často hrajeme. Je prima, že v Radotíně máte pěkné hřiště a dobrou partu, která tomu společnému sportování fandí.

Plzeňská Jarmila má kulaté narozky!

Lidmila Nejedlá 20.4. 07:24
Ve zprávách dnes praví, že Jarmilka slaví. Protože je z naší party, přeji hóóódně ,hóóódně zdraví!

Filmový scénář: Dva dopisy

Zuzana Pivcová 19.4. 21:48
To je dost silná káva, myslím ten minipříběh, ale život určitě tropí takové hlouposti. Jako scénář to je, Liduš, vypracované zcela bezvadně!!

Košťálov

Jarmila Komberec Jakubcová 19.4. 16:55
Soničko dík za zajímavou inspiraci k výletům po naší zemi. O Koštálově jsem nikdy neslyšela.

S časem si netyká...

Jitka Chodorová 19.4. 16:06
Gratuluji oběma autorům, užila jsem si to, a tobě Zuzano ještě jednou všechno nejlepší. Díky.

To bude asi jarem

Marcela Pivcová 19.4. 13:16
Zuzko, tak tentokrát jsou první hvězdičky ode mne. Náhodou - nebo jako dárek? Více slov snad už psát nemusím.

Naše boxerka V.

Naděžda Špásová 19.4. 10:59
Lady, ty štěňátka ti moc přeju a věřím, že to hravě zvládneš. Nezapomeň nám je pak ukázat. Já je totiž miluju. Jitko, výraz Lady na fotce je boží. To umí fakt jen boxeři. Je krásná. *****

Dřevo versus kámen

Hana Rypáčková 19.4. 09:11
Je to veliká krása ....Taky koukám na kameny, stromy a pařezy...Stojí to za to..♥

Staříci na pódiu

Zuzana Pivcová 19.4. 07:38
Mám ráda kapely staříků, určitě víc než ty pseudokapely, kde z původního obsazení zbude jen frontman, ale slaví se, že kapela hraje už 50 let.

Největším spáčem mezi zvířaty je netopýr, žirafě stačí dvě hodiny

Zuzana Pivcová 18.4. 15:40
Porovnat zvířecí spánky neumím, mám roky vypozorované pouze kočky. I mezi nimi je velký rozdíl. Sice se tvrdí, že prospí celý den, ale nemůžu to tvrdit. Třeba 18letá Naděnka (cca 93letá babička) toho moc nenaspí a hlídá si jídlo. :-)

Soutěž o filmový scénář: Vrchní, prchni

Zuzana Pivcová 18.4. 14:43
Libore, situace to je perfektní, z vaší strany takový oprávněný fórek. Přiznám se, že bych očekávala, že se číšník "chytil za nos" a naklusal. Ale jestli ovšem po tom všem byl on drzý, tak to už je co říct. Jako scénář se mi to moc líbí, je to vtipné a dějové, včetně konverzace v angličtině.

Léto na Lipně v krásném hotelovém resortu Relax

Květoslava HOUDKOVÁ 18.4. 13:23
Opravdu "potěšující" doporučení - zejm. obyčejní důchodci s nízkým důchodem určitě budou stát frontu v trojstupu! pro rezervaci této bezva D.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.