Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dračice Elisabeth Taylorová zůstává legendou kinematografie
Zdenka Jírová 22.3. 23:51
Její Kleopatra je nedostižná.
Můj první vědecký experiment
Jana Šenbergerová 22.3. 19:06
Teď se směju 2x. Jednou tvé badatelské činnosti a podruhé proto, že jsme dopoledne v čekárně u lékaře měli před očima zeď, na které byla umístěna tato da Vinciho perokresba. Zajímavá synchronicita.
Bledulí ráj = Pístecký háj
Naděžda Špásová 22.3. 17:11
Álo, musí to tam být moc hezké a příjemné. Vypadá to hodně optimisticky. Fotky jsou opravdu povedené. *****
Erotické myšlenky
Alena Tollarová 22.3. 13:08
Paní Drahomíro, hned jsem Vaše erotické myšlenky přečetla nahlas manželovi. Takhle nějak to máme ...
Jaro je tady, do Česka se vrátily první vlaštovky
Dagmar Bartušková 22.3. 11:29
Jedna vlaštovička jaro nedělá. Mnohdy leze ptačí zpěv z tak velkého hnízdiště pěkně na nervy. Chudáci pacienti bohnické léčebny, aby se z toho švitoření vlaštovek nakonec opravdu nezbláznili!
Moje první dítě
Naďa Pokorová 22.3. 10:31
Paní Alenko, vystihla jste přesně moje pocity. Máme to tak asi mnohé matky, jsem stále jako na té pomyslné pupeční šňůře. Děti dávno dospělé a samostatné a já s nimi stále prožívám každou radost i starost. Někdy až víc než je zdrávo a musím se krotit, abych nebyla za „plašanku“. Z každého Vašeho článku mám pocit, jako bych to trošku psala já. Asi jsme obě na stejné „vlnové délce“. Přeji vám hodně radosti a zdraví.
Velikonoční setkání pro všechny Íčkaře
Alena Tollarová 22.3. 09:05
Hmmm ... tak já už od včerejška vím, že nemůžu. Užijte si to.
Fotoreportáž: Velikonoční trhová slavnost
Jitka Chodorová 22.3. 08:07
Pěkný příspěvek Eleno, je vidět, že to tam u vás žilo.
Snad to nebyl sen?
Hana Šimková 22.3. 07:04
Asi to sen byl, ale docela hezký. Kéž by těch hezkých snů bylo co nejvíce.
Jan a Zdeněk Svěrákovi dokončují další film
Drahomíra Stínilová 21.3. 20:46
Pana Svěráka čtu, obdivuju jeho filmy-všechny, jeho divadlo a úžasný lidský jemný humor. Proto se už těším na další film.
Horáčkův pozdrav přátelům z Hydroústavu
Jana Šenbergerová 21.3. 17:10
Také bych se meteorologů zastala. Sebelepší přístroje nezmohou nic s tím, že co pošleme, to se nám vrátí. Copak není svět zachvácen chaosem? Co se tedy může vracet?
Velký kůň a starší dáma aneb sociální hiporehabilitace
Hana Šimková 21.3. 15:04
Celý život jsem toužila se posadit na koně a nikdy se mi to nepovedlo.
Jaro na dosah
Zuzana Pivcová 21.3. 12:48
Přírodní lyrika Ti sedí odjakživa a v kombinaci s trochu nenaplněnou láskou je krásná.
Můj první dort
Elena Valeriánová 21.3. 12:15
A já se usmívám, milá vzpomínka. Pamatuji si jak můj syn pekl dort pro svou dívku, já byla přítel na telefonu a radila. Dort jsem sice nechutnala, ale prý se povedl, ale hlavně to překvapení. Od té doby sice dorty už nepeče, to obstarává už jen snacha nebo já. Za takovou milou vzpomínku Ti Danko musím dát 5* :-)
Fenykl, zelenina labužníků
Lenka Hudečková 21.3. 11:08
Fenykl zatím znám jen sušený, který občas vařím na trápení s nadýmáním...ale recept se mi líbí. Včera jsem koupila cukety, že bych ještě přibrala fenykl a vyzkoušela??? Díky za recept.. :-)
Voláni jara
Hana Rypáčková 21.3. 07:18
Ano, už je tu. Nejen vilíny a lýkovce zdobí park, vykvetly nejen sněženky,krokusy a modřence, ale už i první botanické červené tulipánky a žluté narcisky.O prvosenkách ani nemluvě. Krása....Ptáci se už namlouvají...
My chceme krásné Velikonoce! Ta Květná neděle se tedy moc nevydařila...
Hana Rypáčková 20.3. 22:36
Mně se moc vydařila , bylo na jihu nádherně slunečno. Hezké Velikonoce a svátky jara. Dětem vydařené prázdniny nejlépe někde v přírodě.
Vyhlašujeme vítěze soutěží a také novou jarní fotosoutěž!
Marie Novotná 20.3. 19:38
Všem vylosovaným patří velká gratulace.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.