Přehled posledních diskuzních příspěvků

Soutěž: Moje poprvé

Růžena Antlová 15.3. 17:16
setkala jsem se se smrtí tak jak každý v našem věku několikrát a vždy to bylo velmi smutné a bolestivé . Smutné poprvé které bohužel patří k našemu životu.

Ofidofobie

Alena Várošová 15.3. 14:39
Elen,to je několik příhod naráz,dokážu si to představit.Taky tyro potvůrky nemusím.Jednou jsem pavala v moři dá se říct u kraje,něco se mi motalo kolem nohy,málem jsem se utopila..Při představě,že je to had vyběhla jsem na břeh přes skalisko ani nevím jak.Když vidím v moři hada pádluju na břeh.Byl to kus silného lana a já strachny málem podělaná,to Vám bylo trauma,nikdy nechci vidět hada.Obrázek úžasný a je to had,není to ještěrka .....???

Akce: Čtvrteční setkání pro všechny Íčkaře

Jana Šenbergerová 15.3. 13:49
Á, pachatelé se vracejí na místo činu... Tak ať se tam všem "sešlým" opět líbí. :-)

Bílá konvalinka

Jitka Chodorová 15.3. 13:06
Ano Alenko, moc se ti to povedlo, přivedla jsi mi vzpomínku na maminku, která měla konvalinky moc ráda. Díky.

Soutěž: Poprvé u lisu

Eva Mužíková 15.3. 11:56
Danko, Ty jsi nezmar, žena činu. Hezky jsi nám přiblížila své POPRVÉ, pokračovat by jsi mohla příště a napsat o svém POPRVÉ ve zmrzlinovém stánku.. *****

Proč se v naší společnosti o ničem věcně nediskutuje?

petr stejskal 15.3. 09:23
Docela mě tohle povídání překvapilo. V dobrém smyslu slova. Kdyby takhle nás informovala ta naše slavná nezávislá media,tak by to vypadalo asi v republice jinak. Ale je faktem, koho chleba jídáš,toho píseň zpívej si říkají naši novináři a tak zpívají a nebo i mlčí. Prezident je hlava státu, ať ho mám rád či ne. Já taky Havla rád nemám,ale nikdy bych se nesnížil k sundání prezidentské standarty. To byla urážka celého státu. Ta standarta nebyla Zemanova,ale prezidentská! To, že nějací hlupáci vytahli červené kartičky v pravou chvíli bylo snad jasně vidět,že je organizované. Někdo je musel nechat nadělat. A jmenování profesorů prezidentem vychází z ústavy a tak má prezident možnost jmenovat či nejmenovat. Jinak by to byla jen frašk a nebyla by potřeba. A nevidím sebemenší důvod si myslet, že vysokoškoláci či umělci jsou elitou národa. Oni jsou snad něco víc? I když třeba udělají školu v Plzni? Mám tři syny. Všichni jsou vyučeni. Jeden od černého řemesla,soustružník, druhý automechanik a třetí původně prodavač. Ten prodavač si udělal maturitu a dnes dodělává vysokou. Ten automechanik je vyhledávaný a třetí je výborným řidičem. Ti jsou pro mě elita. Rodiny a tím i národa. Mnozí ti vysokoškoláci jsou těmi vysokoškoláky jen díky těm obyčejným rodičům, co si utrhovali.

Soutěž: Moje poprvé

Zuzana Pivcová 15.3. 07:13
Pamatuji si, že jsem měla granátové jablko náhodně někdy v mládí a pak jsem ho až viděla růst v Řecku. V některých hypermarketech ho běžně prodávají. Je pravda, že se mi spíš víc líbí vzhledem než zamlouvá chutí.

Vyznání knihomolky

Eva Mužíková 14.3. 17:10
Tak k tomu splněnému přání Vám paní Jitko přeji, aby vám vydrželo co nejdéle. Návštěvníci knihovny jistě ocení Vaše čtenářské zkušenosti, které jistě ráda předáváte formou rady při výběru knihy , těm méně sečtělým..

Soutěž: Poprvé aneb To je tedy mé budoucí místo

Jana Šenbergerová 14.3. 14:28
Vidím, že jsem v tomhle ohledu měla velké štěstí. Ve stejnou dobu, na jiném místě, v mnohem lepších podmínkách. Hezky napsané, i když nezáviděníhodné.

Poslední kraslice

Jana Šenbergerová 14.3. 14:22
Moc krásné! Musím se podívat po svých "křehkých" pokladech. Článek i ukázka kraslic mě potěšily. :-)

Máme se bát?

Eva Mužíková 14.3. 10:18
Olinko, věřím, že jsi se pěkně vyděsila.... Já mám také blbý zvyk - na noc se nezamykám. Přestože mám z venku na dveřích kouli, prý jsou tací koumáci, že toto není žádná překážka.. nevím, ale asi bych měla být opatrnější...

Pozvánka na oslavu 120 let tramvajové trati

Zuzana Pivcová 14.3. 08:01
To je pro mě šikovná pozvánka, přes Kobylisy jezdím na návštěvu do Bohnic k sestře. Tak to se tam asi podíváme.

Verše na 50 slov - Rýmy z rýmy

Hana Rypáčková 14.3. 08:00
Jano- optimistické stonání- to se mi líbí...

Fotoreportáž: Veverka Čiperka

Anna Potůčková 13.3. 18:04
Mám veverky moc ráda, jsou ozdobou naší přírody

Jak příslib milování

Jiří Libánský 13.3. 15:27
Dokonalé. Je v tom vše. Poetické, výstižné, srozumitelné, oslovující a příjemné na čtení i recitaci.

Soutěž: Poprvé na i60

Květoslava HOUDKOVÁ 13.3. 09:11
Že od "í"čka neodejdu, jsem zjistila také - a už jsem tu 3. rokem = přibývají přátelé, ubývá samota !!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.