Přehled posledních diskuzních příspěvků
TV Barrandov odvysílá reportáž z módní přehlídky našich zralých modelek
Libor Farský 15.2. 12:23
Jsem tím nadšený a naše půvabné dámy obdivuji. Pokusím se si tu reportáž nějak nahrát a uložit, bohužel zrovna u TV Barradnov to na set-top boxu nejde, EPG jin nefunguje. Pokusím se něco vymyslet.
Před 80 lety se představil německý "lidový vůz" - Volkswagen Brouk
Zdenka Jírová 14.2. 22:32
Toto auto znal snad každý.
Můj seniorský život: soutěž plná optimismu skončila! Ceny získávají...
Helena Votíková 14.2. 18:53
Všem moc a moc gratuluji.
Vůně vzpomínek a kávy
Lenka Hudečková 14.2. 18:17
Smutné psaní, ale krásná slovíčka...Na dálku posílám pohlazení a dávám *****
Ruce tvé jsou křídla osudu aneb Valentýn s Valentýnou
Lenka Hudečková 14.2. 13:43
Krásná slova, nádherná píseň....děkujeme...snad ji máte komu zahrát a zazpívat Moc bych Vám to přála.
Můj seniorský život - carpe diem
Alena Tollarová 14.2. 09:45
Heleno, Vy se toho určitě dožijete a já doufám, že my všichni důchodem povinní tady na íčku se dožijeme dalších Vašich příspěvků. S těmi džínami mě to pobavilo, já to mám stejně - hezky do pasu. Jen Vám přeji, aby si vnučka víc než kufříček s šatičkami na panenku nepřála toho ufouna. Pardon smartfouna nebo takovou nějakou potvoru :) :) :)
Dodatek k anketě
Jana Slavíková 14.2. 08:40
Paní Houdková, když máte tak malý důchod, zkusila jste požádat o nějakou sociální dávku? Třeba příspěvek na bydlení. Nejsou to tisíce, ale každá koruna dobrá.
Už je to tady
Lenka Hudečková 14.2. 08:26
Pěkné plány do života, paní Hano...jen ať se Vám všechny vydaří. Jen bych hry na PC vyměnila za knihu, ale jinak OK :-)
Zemřel výtvarník a architekt Bořek Šípek, bylo mu 66 let
Jiří Libánský 13.2. 21:06
Děkuji redakci za článek věnovaný Bořkovi Šípkovi. Je to člověk, který si to zaslouží. Několik let jsem se staral kamarádovi o jeho výstavní a prodejní prostory designového skla. Jelikož jsem jezdil po sklárnách a sháněl zajímavé a dobře prodejné výrobky, seznámil jsem se s mnoha skláři a sklárnami na severu Čech i severu Moravy. Tak jak jsem si skláře a prostředí skláren oblíbil, musím říct, že sklárna Ajeto byla sklárna, do které jsem se vždy těšil nejvíce. Hlavně pro to neformální a kamarádské prostředí, které tam vládlo. Majitelé této sklárny nejen, že byli přesvědčeni, že pro kvalitní tvůrčí práci je spokojený a nestresovaný zaměstnanec podmínkou, ale dokázali to i uplatnit v praxi. Staral jsem se o to, aby vystavené kusy byly prezentovány potencionálním zákazníkům co nejlépe. Bořek si ale ve své preciznosti mnohá svá díla chtěl nabídnout podle svých představ. A nebo se jen tak zastavil na kus řeči. Jen tak, popovídat si o skle a vyměnit si pár vtipů. Dodnes mám doma spoustu skla. Nejen od špičkových designérů, ale hlavně dárky o svých kamarádů, sklářů z Nového Boru. Některé vyrobili přímo pro mne, některé i doma ve sklepě v malé elektrické pícce, kterou doma mnozí doma mají. I dnes, po těch mnoha letech na tu dobu často vzpomínám a mám vás, národe sklářský, rád.
Můj seniorský život: s vážnou chorobou
Zdenka Jírová 13.2. 17:06
Jste "šikovná babča", já mám stejný názor a dělám proto, co můžu, abych si ještě toho života užila.
Masopustní vzpomínka
Elena Valeriánová 13.2. 15:20
Paní Jitko, krásně jsem se u Vašeho článku pobavila. To musel být cirkus! To musela být paráda! Usmívám se, bezva vzpomínka.
Pórkovo - sýrová polévka s masovými kuličkami
Jana Slavíková 13.2. 14:11
Nápad dobrý, nikdy jsem o takové polévce neslyšela. jen masové kuličky bych raději opekla na pánvi a pak teprve vložila do polévky. S krajícem chleba to může být lehký oběd či večeře.
V Česku na konci loňska žilo 604 stoletých a starších lidí
Naděžda Špásová 13.2. 13:33
V roce 2065 mi bude už jedno, kolik je stoletých. Mě spíš zajímá, že v té době už budou obyvatelé např. Usteckého kraje mít jinou barvu pleti. A možná bude v ČR i jiné vyznání. O tom zatím statistiky mlčí?
Můj seniorský život. Aneb: Škatule, škatule, hýbejte se!
Jarmila Komberec Jakubcová 13.2. 08:51
Milá Vando, tvůj článek je "moje krevní skupina". I já žiji podobně jako ty, chodím cvičit, stále pracuji prostě žiji aktivně a ani nevnímám to že jsem věkem seniorka.Tvůj článek může být inspirací jak ze aktivně prožíti tzv třetí věk.Já chodím 3x týdně s nording holemi na pochod 6-7km.V partě stejných seniorek si užíváme a hlavně jsme v pohybu.Dík za pěkný a hlavně optimistický příspěvek .
Fotopříběh: Opět v Lednickém parku
Jiří Hudeček 13.2. 08:10
Opět krásné snímky . Nádherná architektura a příroda- to je balzám pro oči.
V muzeu hudby se našla ztracená skladba Mozarta a Salieriho
Vladka Steinová 13.2. 07:47
Dobrý den, jsem ráda,že je tímto článkem připomenuto výročí narození i úmrtí geniálního skladatele. O smrti Mozarta se hodně spekuluje, hlavně v souvislosti, jak rychle a nedůstojně byl pohřben. Formanův film Amadeus je geniální.
Jedna "předvalentýnská"
Zuzana Pivcová 12.2. 18:32
Milá mm, má to nejen hlavu, ale i patu. A krátce a vtipně to prozrazuje vše.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.