Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj seniorský život: Jak jsem vplula do seniorského života
Hana Rypáčková 29.1. 18:33
Moc ráda jsem se zase podívala na Balt . V Kodani jsem byla týden, ale na kocábce jsem se neplavila.Líbí se mi, jak si to děti užívaly....A ta fotka nebezpečného moře při špatném počasí, je krásná..
Čeští senioři milují slunné Středomoří. Nejatraktivnější zájezdy rychle mizí
Naděžda Špásová 29.1. 17:20
Nevím jak kdo, já dávám přednost klidu, takže u mě jednoznačně vyhrává Chorvatsko.
Televize uvede speciální sérii cyklu 13. komnata
Květoslava HOUDKOVÁ 29.1. 12:00
Po dlouhé době to bude zajímavý pořad = ze života! (Kam se hrabou pitomé seriály, které se životu marně snaží podobat.
Zatoulaný doklad
Lenka Hudečková 29.1. 10:13
Mám husinu z Vašeho příběhu, krásně napsaný...a je hezké, když můžeme vzpomínat na něco, na co jsme třeba zapomněli a pak se nám vybaví vzpomínka díky někomu jinému...Pěkné :-)
Předčasnou menopauzu může vyvolat genetika, onemocnění i špatná životospráva
Jana Šenbergerová 28.1. 23:11
Mohu jen konstatovat, že jsem ráda, že se mi takové problémy vyhnuly. A mám radost, že se mě menopauza dotkla jen tím příjemnějším způsobem, tzn. bez jakýchkoliv problémů. Možná za odměnu. :-)
Babiččin tažený štrůdl
Jiřina Pilátová 28.1. 23:04
Moje teta jej dávala na nějakou dobu - to těsto pod nahřátý kastrol.Býval výborný!
Žena se má líbit
Jarmila Komberec Jakubcová 28.1. 20:02
Článek přesně vystihuje i můj názor. Zena čím je starší by měla být upravenější, používat decentní líčení, úpravu vlasů a kvalitní parfém.A to se týče i kvalitního oblečení.
Co můžeme dělat v únoru
Jana Šenbergerová 28.1. 15:53
Jak tak na to koukám, my skončíme u koblih, i když po přečtení knihy Život bez pšenice je mi jasné, že to není nejlepší nápad. Nicméně koblížky z tvarohu jsou taková dobrota, že je dokážeme slupnout i bez přátel a rumu. :-)
Můj seniorský život: Pohřeb prosím ještě ne!
Květoslava HOUDKOVÁ 28.1. 10:37
Neomalenou otázku zažila "u stolečku" paní (přes 80r.) při výletě se Šmejdy. Když odmítla koupit sadu nádobí (nepotřebuje,drahé atd.) tak se jí prodejce zeptal: A kolik máte ušetřeno na pohřeb? (On si - ten vůl asi "maloval", že se paní může dát pohřbít v kastrolu)!
Léto 1969
Jarmila Komberec Jakubcová 28.1. 08:36
Ano v naší zemi opravdu nechceme bolševiky - s tím jsme zakládali Občanská fóra jenže tehdy jsme byli příliš "sametoví". Slova mi mluví z duše. Děkuji.
Analýza sportu
Jarmila Komberec Jakubcová 27.1. 19:45
S partou cca 15 ti stejně ujetých seniorek jako jsem já se scházíme 2-3x týdně a pod záštitou naší seniorské organizace TOTEM chodíme s instruktorkou cca 6-8km lesem okolo Boleveckých rybníků.Aby se nám lépe šlapalo máme trekové hole a zakoupily nám žlutý batůžek, kde je i pláštěnka, tričko, čepice a lahev na pití.Vše žluté nápisem "Jedeme dál". Dnes jsem se s kamarádkou "zakecala" a zabloudily jsme.Místo 6km jsme šly 10km.
Na Vánoce letos utratíme víc. Ale co koupit vnoučatům?
Martina Králová 27.1. 16:00
Já bych vsadila na praktičnost. Vnoučata sice ještě nemám, ale jsem radši, když se moji rodiče poradí přímo se mnou, co malé koupit. Rozhodně nic nezkazíte kvalitním a hezkým oblečením http://goo.gl/ExCMZM. A nebo nenápadně zjistit, co by se dětem líbilo.
Jak jsem pekla Mžource modrého
Květoslava HOUDKOVÁ 27.1. 14:59
Paní Helenko - pokud chcete tipy na skřítky domácí/přírodní, inspirujte se u výtvarnice p. Vítězslavy Klimtové - má je v Pohádkové zemi na Šumavě, též pořádá putovní výstavy. Informace na internetu, event.se pokusím najít přímý kontakt. (Skřítky znám, ale s pečením jsem "na štíru").
Vychází DVD revue, časopis se třemi filmy
Květoslava HOUDKOVÁ 27.1. 11:07
K valorizaci 40,- stačí ještě Kč 9,- "přitlačit" - a můžeme si udělat radost!
Pobyt pro seniory s vnoučaty aneb S tebou mě baví svět
Hana Rypáčková 27.1. 10:19
Doufám, že se mi podaří .Ale nebude tak daleko. Snad i na Plešivci bude v únoru dost sněhu.
Můj seniorský život: Být sama sebou
Soňa Prachfeldová 27.1. 09:40
Paní Jano, velmi oceňuji Vaše upřímné vyznání a přeji Vám, abyste pořád objevovala to krásné a povznášející v lidském životě. určitě si to dobré zasloužíte plnou měrou !
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.