Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vánoční dům v Karlových Varech

Květoslava HOUDKOVÁ 26.1. 18:52
Hezké čtení - děkuji, o Vánočním domě vím už 2 r., letos v říjnu jedu na týden do Karl. Varů, tak navštívím.

Lékaři radí diabetikům posílit před chřipkovou sezónou prevenci

Jana Šenbergerová 26.1. 18:15
Všimli jste si, jak s námi cloumají různé sezóny? Ta okurková je oproti mnohým jiným zcela neškodná. Nejraději mám programování typu: " nástup epidemie se očekává koncem ledna." :-( Kdo by si dovolil neonemocnět, když je tu sezóna?

Postřehy z jednoho obyčejného dne ze života seniorů

Jana Šenbergerová 26.1. 18:09
Moc dobře jsem pochopila a jsem ráda, že tady, kde žijeme, je ještě možné poklábosit jen tak o životě, radostech i starostech. Že se starý člověk nemusí bát, když mu chceme s něčím pomoct, že bude napálen nebo okraden. Ještě tu vládne aspoň pomyslná blízkost a lidskost, i když i to se rychle mění. Bohužel.

Bože, dej nám čas…

Marie Pudichová 26.1. 13:36
První vložení textu se moc nepovedlo, omlouvám se za ten dvojitý nadpis. Už to nešlo odstranit.

Charismatický Jiří Kolbaba nejen o plnění svých snů

Zuzana Pivcová 26.1. 11:31
Perfektní. A protože také ráda cestuji, i když mnohem skromněji, a uznávám nutnost alespoň částečné znalosti angličtiny, líbí se mi to o to víc. A fotografy uznávám všechny.

Můj seniorský život: Dá se někde sehnat motorové koště?

Blanka Hlobilová 26.1. 09:06
Mě důchod teprve čeká. Váš příspěvek jako bych psala sama. Takto si představuji, že budu akční v důchodu. Chválím a vítám na i60.

Terezínské pamětní knihy

Jana Šenbergerová 26.1. 08:31
Bohužel nejen v každém násilníkovi, ale v každém člověku se skrývá potenciál k násilí. Po návštěvě Osvětimi, kde zůstal můj dědeček, který doplatil na své politické přesvědčení, jsem doufala, že něčemu takovému už snad dovedeme zabránit. Nechápu, jak může někdo zpochybňovat, či dokonce popírat holokaust, když je nad slunce jasně prokazatelný. Děsí mě, že jsem se mýlila, ale přesto věřím v lepší stránku člověka.

A kdo ti řekne víc?

Marie Magdalena Klosová 25.1. 22:20
Rozumím tomu po svém,ale snad i po Tvém.V každém případě,ROZUMÍM.mm

Móda roku 2016: Pofrčí modrá a růžová

Jana Šenbergerová 25.1. 18:16
Zase půjdu proti proudu. Růžovou nemusím a modrá mi moc nesluší. Ležérnost a pohodlí mi ale vyhovují, takže není co řešit. Svět je plný i jiných barev.

A život jde dál...

petr stejskal 25.1. 17:00
Jituli,je to asi blbé,ale který jsi ročník? Já 1945. Takže nevím jestli jsme se potkávali. V Čeperce bydlím od svých 24 let. Před tím jsem bydlel v Plačicích,což jistě dobře víš,kde to je. Do plačic jsem se nastěhoval ve svých 13 letech,pak učňák vedle leťáku,škodovácký. To už jsem smozřejmě pokukoval po dívčích ňadrech a prohlížel jejich štíhlé nožky. Potom vojna v Čáslavi ,rok po vojně svatba,krátce půl roku bydlení u Čáslavi,potom návrat do Plačic. Nástup k ČSD,a nakonec stavba domku v Čeperce. Bylo to hledání podle možnosti i dojíždění do práce. A aš bydlím v pardubickém kraji,duší stále hradečák. V Pardubicích zabloudím, v Hradci si troufnu říci,že ne.

Boris Rösner: mistr pódií i výtečný pedagog

Vladka Steinová 25.1. 16:43
Dobrý den, pana Borise Rosnera jsem měla jako herce moc ráda, podával vynikající výkony. Kdysi, v 80. létech minulého století v kulturním centru Novodvorská Praha 4, v bývalém kinu Kosmos byl pořad Křeslo pro hosta a sem přicházeli zajímaví lidé, herci. etc. Pan Rosner byl jedním z nich. Vyprávěl a odpovídal na otázky diváků. Dceři věnoval tehdy podepsanou fotku. Zajímavý vzpomínkový pořad přinesl český rozhlas Dvojka v sobotu, 23.ledna, kdy na Borise Rosnera vzpomínali přátelé a kolegové a ze záznamu pouštěli jeho hlas a jeho vlastní vzpomínky. Těžce umíral ,bojoval na onkologii v Kladně. Bohužel, svůj boj prohrál.

Skanzeny: naše lidové stavby

Marie Magdalena Klosová 25.1. 14:47
Všechny jsou krásné.Připomínám severomoravský Rožnov pod Radhoštěm.mm

Krásná je ta naše česká zem

Marie Magdalena Klosová 25.1. 14:40
Umíte,Petře,moc pěkně psát,má to takový starosvětský půvab a harmonii.Trošku jako báseň v próze.mm

O ženě

Marie Magdalena Klosová 25.1. 13:46
Jak pravdivé a plné touhy zároveň.Přeji Vám její naplnění.Vím sama,že to není nemožné.mm

Komik Jiří Wimmer doplatil před 15 lety na alkohol

Lenka Hudečková 25.1. 11:25
To už je 15 let, hodně rychle ty roky utekly...

Omalovánky

Květoslava HOUDKOVÁ 25.1. 09:22
Relaxovat vybarvováním všelijakých -i "příšer" považuji za zbytečné a další finanč. výdaje. Pro volný čas mám pestrost v ruč.pracech (materálu dostatek).

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.