Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj seniorský život: Neříkám si senior
Lenka Hudečková 22.1. 07:07
Paní Naděždo, moc hezky jste to napsala...přeji Vám další krásné dny s rodinou, přáteli, a foťákem :-)
Máme se lépe než před 25 lety, ale cítíme se hůře
Jarmila Komberec Jakubcová 21.1. 20:05
Určitě se máme lépe, jen jsme o 25 let starší. Myslím, že media jako televize, rozhlas a tisk mají velký vliv na psychiku a spousta lidí podléhá strachu co nás čeká v budoucnosti. Ale jak vyplývá z poslední ankety týkající se obav z migrace, tak naši íčkaři jsou většinou optimisté a věří svému rozumu.
Kanárské ostrovy - Lanzarote. Tentokrát projížďka Národním parkem Timanfaya
Hana Rypáčková 21.1. 19:05
To je peklo....
Kámen mudrců není žádný šutr
Hana Rypáčková 21.1. 19:03
Musím si to přečíst zítra.Požívám červeného vínka a nějak mě to nejde do hlavy. Ale mysteria mám ráda....Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co.../Tak zítra ráno, moudřejšího večera.//
Můj seniorský život: Prefabrikát
Michaela Přibová 21.1. 15:29
Zuzko, mně se zdát skvělá. Neměň se! :-)
Tak se musí na šmejdy
Jana Šenbergerová 21.1. 14:14
Ještě teď se chechtám. Moje kamarádka se ale nesmála, když splácela za nádobí 50 tisíc. Chtěla udělat radost synovi - kuchaři. Pěkně si tím zavařila. :-(
Karel IV.- císař římský a král český, Otec vlasti
Libor Farský 21.1. 12:40
Moc děkuji Zdeničce za poučení, které při svém nedostatečném humanitním vzdělání tolik potřebuji. Mimochodem svým druhým jménem (podle svého kmotra - mého dědečka) jsem také Karel, ženil jsem se na Karlštejně a z celé Prahy nejvíce miluji Karlův most.
Čechy krásné, Čechy mé
Dagmar Bartušková 21.1. 10:26
Ano, ano. Skvěle napsané! Tu naši nádhernou zem, naší vlast, si nesmíme nechat nikým narušit.
Do stanice "Úsměv" jezdí i vlak
Jana Šenbergerová 21.1. 10:23
To je krásná příhoda! Život rád tropí hlouposti. Hlavně že skončila smíchem. Ten průvodčí ji určitě bude také dávat k dobru. :-)
Můj seniorský život: práce, která mne naplňovala
Dagmar Bartušková 21.1. 08:33
Paní Hano, jste ženou "pro život vybavenou", a určitě zase něco dalšího a příjemného přijde.
Zvýšení mé penze
Květoslava HOUDKOVÁ 21.1. 08:26
Vylepšení důchodu Vás potěší - třeba to ovlivní i Vaše články, aby nebyly tak děsně negativní.
Pes dokáže pomáhat nejen nevidomým, ale i autistům a diabetikům
Jana Šenbergerová 20.1. 18:22
Moc zajímavý článek. Díky Bertíkovi a jeho paničce už o takových šikovných pomocnících leccos víme. :-)
Naše boxerka III.
Ingrid Hřebíčková 20.1. 17:10
Tak ať vám všem paní Jitko slouží zdravíčko, ať můžete sledovat krůčky malé Emmičky móóc dlouho a taky ať ta láska, co z váš vyzařuje trvá navěky.
Gugla - znáte jej?
Dagmar Bartušková 20.1. 16:39
Petře, tento recept znám, a veřte, kdybych teď měla plný plech před sebou, pěkně velký kousek bych si zakrojila.
Můj seniorský život: Ve dvou se to lépe táhne
Zdenka Jírová 20.1. 15:09
Hlavně když slouží zdraví.Bývala jsem velmi činná, ale teď se špatně pohybuji a musela jsem hodně slevit ze svých aktivit. Našla jsem si i60 a tak cestuji se svými novými přáteli alespoň díky jejich článkům.
S velkým šperkem neuděláme chybu
Naděžda Špásová 20.1. 14:33
Šperky mám ráda a ráda je i nosím. Mám ve sbírce jak decentní, tak i trochu větší a barevnější. Ty hodně velké a výrazné ne. Nejsem ráda středem pozornosti a chodit v úklonu díky váze šperků by se mi také nelíbilo. Prostě zlatá střední.
Přikrmujte a pozorujte ptáky na krmítku
Ladislav Vesecký 20.1. 13:16
Každý rok pravidelně krmím oblíbené ptactvo i já.
Jak sponzorujeme své potomky? Dost dobře!
Hana Rypáčková 20.1. 09:21
Mamahotel jsme tu už probírali. Příspěvek dětí na rodiče je asi opravdu ojedinělý, jenže na pobyt v seniorském zařízení se doplácet musí.
Statistika nevidí na konkrétní případy. Ale k zamyšlení to je. :-(
Vladimír Merta: brilantní kytarista a renesanční osobnost
Hana Rypáčková 20.1. 09:15
Koncert bude asi pěkný.Mám Mertu ráda.Na folku jsme vyrostli..
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.