Přehled posledních diskuzních příspěvků
Máme rádi zvířata: V nouzi poznáš přítele
Jarmila Komberec Jakubcová 19.1. 19:24
Kdo má rád zvířata, má rád i lidi. Můj nalezeneček - kocourek Piškot ihned pozná kdo je kdo.
Můj seniorský život: Mé „odložené“ bábrlinky
Lidmila Nejedlá 19.1. 15:57
Paní Heleno, jste zlatý člověk a zasloužila byste si vyznamenání prvního stupně. Díky za tu empatii k stařenkám.
ZOO ve Dvoře Králové má prudce jedovatou mambu
Anna Potůčková 19.1. 15:13
Tak hlavně, aby se někdy nepsalo, že tento had někoho uštknul. Já osobně jej vidět netoužím. Jinak ZOO přeji úspěch v budoucím chovu
Šumperk, brána Jeseníků
Zuzana Pivcová 19.1. 13:16
Vypadá to jako kraj s nakumulovanou negativní energií, přitom je tak krásný. Třeba se teď město obrodilo nejen fasádami. :-)
Pánové, choďte k lékařům
Zuzana Pivcová 19.1. 13:13
Příkladem toho byl náš ředitel, ten ne a ne k doktoru, pak zjistili, že přechodil menší infarkt. Teď zase potíže, pak už to šlo ráz na ráz, žlučník. Ale jsou i takové ženy. Moje maminka si objevila nádor, šla k lékaři až za dlouhou dobu, už bylo pozdě. Víte, jak nám bylo, když řekla, že nám nechtěla kazit vánoce?
Babičko, dědečku vytáhněte sáňky
Vladka Steinová 19.1. 10:25
Pěkné, veršované vyznání vnukovi i zimním radovánkám.
Můj seniorský život: Zakopanej pes
Lenka Hudečková 18.1. 17:30
Paní Mokrá, je mi smutno, když čtu Váš příběh. A bohužel vím, že takových lidí, kteří jsou na tom stejně jako Vy, je mnoho. Máme opravdu špatně vymyšlené zákony v sociální sféře. Hlavně, že se cpou horem dolem peníze na uprchlíky, ale na naše děti a staré lidi peníze ve státní pokladně nejsou!!!
Demence. Nemoc, o které se nemluví
Soňa Prachfeldová 18.1. 13:57
Je to zoufalá nemoc, rozpad osobnosti, rodina trpí, zlé, zlé.
Tvůj obraz zůstává
Elena Valeriánová 18.1. 13:47
Zuzanko, Tvá sbírka básní by byla fascinující a krásná. Z této básně cítím smutek, Tvá slova hrají pro mne na velmi citlivou strunu.
Jak jsem se dostala do kamenné laviny
Zdenka Jírová 18.1. 11:07
To byl dramatický výlet, ale krásný.
Můj seniorský život: Nebejt zapšklej a nenadávat na všechno
Jana Drobňáková 18.1. 10:23
Píšem jednotku s piatimi hviezdičkami!
Zázračný penicilin poprvé vyzkoušeli lékaři za druhé světové války
Zdenka Jírová 18.1. 01:06
Patří k těm několika " zázračným" objevům, které zachraňují lidstvo.
Film pro pamětníky: Dům na předměstí
Zdenka Jírová 17.1. 22:40
Knihu Karla Poláčka jsem četla, film s vynikající Antonií Nedošínskou jsem viděla a obojí je zábavné.
Moje první orchidej
Jarmila Komberec Jakubcová 17.1. 19:06
Mám orchideje ráda ale nikdy mi znovu nevykvetly. Moje snacha chudinky odnesla do koupelny kde na okenním parepetu ožily a kvetou jako o život.Mají podmínky pralesa - vlhko a teplo.
Šmejdi a naši junioři
Hana Rypáčková 17.1. 17:43
Je to váš názor a vymlouvat vám ho nehodlám. Jsem ráda, že jsem obklopena rozumnými vzdělanými mladými lidmi, kteří si vytvářejí vlastní pohled na dění kolem sebe.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.