Přehled posledních diskuzních příspěvků

Máme rádi zvířata: V nouzi poznáš přítele

Jarmila Komberec Jakubcová 19.1. 19:24
Kdo má rád zvířata, má rád i lidi. Můj nalezeneček - kocourek Piškot ihned pozná kdo je kdo.

Můj seniorský život: Mé „odložené“ bábrlinky

Lidmila Nejedlá 19.1. 15:57
Paní Heleno, jste zlatý člověk a zasloužila byste si vyznamenání prvního stupně. Díky za tu empatii k stařenkám.

ZOO ve Dvoře Králové má prudce jedovatou mambu

Anna Potůčková 19.1. 15:13
Tak hlavně, aby se někdy nepsalo, že tento had někoho uštknul. Já osobně jej vidět netoužím. Jinak ZOO přeji úspěch v budoucím chovu

Moje kytičky

Vladka Steinová 19.1. 14:14
Soni, krásný,milý článek a ještě krásnější fotky kytiček.

Šumperk, brána Jeseníků

Zuzana Pivcová 19.1. 13:16
Vypadá to jako kraj s nakumulovanou negativní energií, přitom je tak krásný. Třeba se teď město obrodilo nejen fasádami. :-)

Pánové, choďte k lékařům

Zuzana Pivcová 19.1. 13:13
Příkladem toho byl náš ředitel, ten ne a ne k doktoru, pak zjistili, že přechodil menší infarkt. Teď zase potíže, pak už to šlo ráz na ráz, žlučník. Ale jsou i takové ženy. Moje maminka si objevila nádor, šla k lékaři až za dlouhou dobu, už bylo pozdě. Víte, jak nám bylo, když řekla, že nám nechtěla kazit vánoce?

Babičko, dědečku vytáhněte sáňky

Vladka Steinová 19.1. 10:25
Pěkné, veršované vyznání vnukovi i zimním radovánkám.

Můj seniorský život: Zakopanej pes

Lenka Hudečková 18.1. 17:30
Paní Mokrá, je mi smutno, když čtu Váš příběh. A bohužel vím, že takových lidí, kteří jsou na tom stejně jako Vy, je mnoho. Máme opravdu špatně vymyšlené zákony v sociální sféře. Hlavně, že se cpou horem dolem peníze na uprchlíky, ale na naše děti a staré lidi peníze ve státní pokladně nejsou!!!

Demence. Nemoc, o které se nemluví

Soňa Prachfeldová 18.1. 13:57
Je to zoufalá nemoc, rozpad osobnosti, rodina trpí, zlé, zlé.

Tvůj obraz zůstává

Elena Valeriánová 18.1. 13:47
Zuzanko, Tvá sbírka básní by byla fascinující a krásná. Z této básně cítím smutek, Tvá slova hrají pro mne na velmi citlivou strunu.

Jak jsem se dostala do kamenné laviny

Zdenka Jírová 18.1. 11:07
To byl dramatický výlet, ale krásný.

Zázračný penicilin poprvé vyzkoušeli lékaři za druhé světové války

Zdenka Jírová 18.1. 01:06
Patří k těm několika " zázračným" objevům, které zachraňují lidstvo.

Film pro pamětníky: Dům na předměstí

Zdenka Jírová 17.1. 22:40
Knihu Karla Poláčka jsem četla, film s vynikající Antonií Nedošínskou jsem viděla a obojí je zábavné.

Moje první orchidej

Jarmila Komberec Jakubcová 17.1. 19:06
Mám orchideje ráda ale nikdy mi znovu nevykvetly. Moje snacha chudinky odnesla do koupelny kde na okenním parepetu ožily a kvetou jako o život.Mají podmínky pralesa - vlhko a teplo.

Šmejdi a naši junioři

Hana Rypáčková 17.1. 17:43
Je to váš názor a vymlouvat vám ho nehodlám. Jsem ráda, že jsem obklopena rozumnými vzdělanými mladými lidmi, kteří si vytvářejí vlastní pohled na dění kolem sebe.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.