Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zemřel legendární sportovní komentátor Karol Polák
Dagmar Bartušková 17.1. 14:44
Sympaťák s vynikajícím hlasem. Smutné to je, ale každý z nás holt jednou odejde.
Zeď nářků: nejposvátnější místo Židů
Hana Rypáčková 17.1. 10:07
Kéž by v míru a klidu žila celá naše zeměkoule. A všude bylo bezpečno.
Můj seniorský život: Výlet do Německa
Naďa Pokorová 17.1. 07:24
Paní Heleno, přeji Vám ještě mnoho takových pěkných zážitků a do dalších let hodně zdraví a spokojenosti.
Kabír Bedí: filmový Sandokan s vřelým vztahem k Česku
Zdenka Jírová 17.1. 00:58
Kdo by neznal Sandokana, hltali jsme tento seriál a fandili jemu i krásné Marianně.
Počasí nějak neumíme, mrazy nakonec přijdou
Zdenka Jírová 17.1. 00:49
Někdy přemýšlím, proč se vlastně předpovídá počasí, protože nikdy nevyjde podle předpovědi. Patrně to spadá do věšteckých praktik kartářek, tam to také málokdy vyjde. Ony ale většinou nemají to vysokou školu ani milionové přístroje na své předpovědi.
Jak ani v penzijním věku neztloustnout jako čuně
Hana Rypáčková 16.1. 19:54
Je vidět pevná vůle..Tak ať se nedostaví jojo efekt. A při dvoustém dřepu-bacha na kolena!
Kouzlo české země: hrady a zámky
Hana Rypáčková 16.1. 17:19
Tedy Petře, ty jsi vážně toulavec .Jen tak dál, ať ti nohy slouží.
Kanárské ostrovy - Lanzarote: pěstování vinné révy
Vladka Steinová 16.1. 15:28
Milá Vando, opět jsi nám předložila skvělý a poučný článek o pěstování vína na ostrově Lanzarote. Jsi opravdu skvělá cestovatelka a fotografie? Ty jsou krásné a stále dokonalejší.Já osobně Ti moc děkuji.Byla jsem před 20 léty na ostrově Tenerife, ale tolik poznatků jsem si tehdy nepřivezla.Ahoj Vladka
Láska se nestydí
Jana Šenbergerová 16.1. 13:42
Když někdo napíše báseň, která se mi líbí, potěší mě to. Když jich napíše deset, žasnu. Ale když jich napíše desítky, nemám slov. Marně nějaké hledám, kterým bych ještě mohla vyjádřit svůj obdiv. :-)
Marcia Davenportová, přítelkyně Jana Masaryka
Michaela Přibová 16.1. 12:22
M. Davenportová napsala o Masarykovi knihu - Jan Masaryk - Poslední portrét. Je to smutná zpověď jejich vztahu. Krásná láska dvou silných osobností.
Milošův pád
Olga Štolbová 16.1. 12:18
Ahoj Miloši, myslím, že to naražení bolelo dost dlouho, ale jistě přebolelo a ta pleška? Bude se zvětšovat, ale budeš určitě o to zajímavější. Vždyť teď nejvíce frčí muži úplně holohlaví, ale to si musíš ještě počkat. Mě spíš zajímá, kde se tam vzal ten kameraman. Nebo to bylo na objednávku? Tady je vidět, jak kouření škodí. *****
Unikátní archeopark u Věstonic bude otevřen koncem května
Hana Rypáčková 15.1. 19:33
Ráda se tam podívám, brigádničila jsem na vykopávkách...Ach to vzpomínání...
Čínské nudle po našem
Hana Rypáčková 15.1. 19:31
Máme rádi těstoviny, je tolik druhů a tak dodržujeme chutě a tvary. Nevím proč.Špagety s rajskými, mušle s plody moře, vrtule se zeleninou...No, už to nebudu měnit. Ale vypadá to moc dobře.
Dynastie Lannů: 100 let technického pokroku
Hana Rypáčková 15.1. 19:24
Máme v krajském městě Lannovu ulici-Lanovku. Šikovný podnikatel. Můžeme vzpomínat na rody, kde synové pokračovali v práci otců..
Můj seniorský život: Proč nebudu psát vůbec nic
Jana Šenbergerová 15.1. 16:08
Tak to se vám povedlo! Ani nahá, ani oblečená, ani pěšky, ani na voze ...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.