Přehled posledních diskuzních příspěvků
Plagiátorství - fenomén doby
Dagmar Bartušková 15.1. 07:37
Tak by to mělo být, no uvidíme. Touha po slávě bude možná u některých jedinců na chvili stagnovat, ale...
Lehko na cvičišti
Jarmila Komberec Jakubcová 14.1. 19:40
Pane Františku článek se mi líbil a je škoda, že nepíšete víc. A muela jsem se smát vašemu příspěvku na chut o tom, že jste rád, že nefotíte. To fakt bylo super. Moc jsem se nasmála.
Můj seniorský život: Věk? Co to je?
Jarmila Komberec Jakubcová 14.1. 18:53
Paní Hano velmi pěkný článek a také poděkování - jedeme s kamarádkou Evou Kapounové na váš zájezd na Slovensko - myslím, že je to hotel Morava v červnu. Už teď se moc těším a dávám pětku (hvězdiček)
Bohéma představí prvorepublikové hvězdy stříbrného plátna
Vladka Steinová 14.1. 17:51
Televizní cyklus Bohema spisovatelky a scénaristky T.Brdečkové je jistě pozoruhodný záměr. Současní herci však budou muset vyvinout velké úsilí, aby prvorepublikové hvězdy stříbrného plátna dobře a věrohodně zahráli. Je to nelehký úkol, ztvárnit Vlastu Buriana , či Jaroslava Marvana. Uvidíme, jak vše dopadne.
Fotopříběh: Bílá roudnická zákoutí
VANDA Blaškovič 14.1. 16:08
Aleno, krásná fota! Kaplička při sněžení je pro mne nejmalebnější, jen prosím Tě, co tam jsou ty maskované kontejnery? Garáže? A také ovečky s hubenýma nožičkama bych vzala do tepla..:) Ano, líbí..
Faye Dunawayová: slavná lupička Bonnie
Dagmar Bartušková 14.1. 12:35
Vynikající a doposud krásná herečka. Kromě výše vyjmenovaných filmech podala vynikající výkon ve filmu Drahá maminko.
Magický rok devítky
Olga Štolbová 14.1. 11:20
Ahoj Soňo, zajímavé povídání, mám o čem přemýšlet. A ty fotky se mi moc líbí, už jsi s foťáčkem krásně seznámená. *****
V módě budou opět duhové pruhy, jen v nových variacích
Květoslava HOUDKOVÁ 14.1. 10:38
Tak věřím, že "šik duhu v proužcích" brzy předvedou naše senior-manekýnky na přehlídkách - KDY BUDE PRVNÍ ?
Senior taxi konečně i v Brně
Eva Balúchová 13.1. 20:23
U nás už funguje Senior taxi delší dobu.Po městě platí senioři 10kč,do sousedního města, kde je Tesco a nemocnice, platí 20Kč.Hned jak budu mít potřebný věk,zažádám si taky o průkazku.
Houby a kuřecí prsíčka aneb Nejen zimní placičky
Hana Rypáčková 13.1. 19:49
Vypadá to pěkně.U nás všelijaké placičky letí...
Benešovsko a Hollywood
Olga Štolbová 13.1. 19:43
Ahoj Miloši, nemohu uvěřit tomu, že tuhle koninu mohl někdo natočit. Jestli jsi to dokoukal do konce, jsi hrdina. Ale spíš je škoda času. ***
Můj seniorský život: A jede se dál!
Hana Rypáčková 13.1. 13:54
Pěkně jsi popsala odchod do důchodu, Hanko.Chápu tě, že ses nemohla na malé děti ani podívat. Dcera je také učitelka v MŠ a někdy je z toho také ubytá a potřebuje vypnout.Zdá se, že odchod do předčasného je častý jev. A brzdit ve stáří musí každý.Jen mi chybí tvé psaní a malování....Hodně hezkých dní přeji.
Kráska bez průkazu původu
Květoslava HOUDKOVÁ 13.1. 10:22
Zuzko - znám v Praze některé členky Klubu sběratelů panenek a v pátek 15. ledna se jedu za nimi podívat (a "pokecat si") na výstavu, která už probíhá v sídle Úřadu MČ Praha 8-Libeň.
(A vůbec mi nevadí, že vnučka (21 r.) neměla o panenky zájem. Ale pro event.svatební auto je ve skříni připravena krásná, jemná panenka-nevěsta - z Německa - na svatebním autě ji měla dcera).
Kouzlo časů minulých: Pohov, rozchod!
Olga Štolbová 13.1. 09:31
Ahoj Jaroslave, po několika měsících jsem se zase začetla do tvých příběhů a jsem nadšená. Kdybychom všichni uměli popsat takhle pěkně své životy, byly by to úžasné romány a také bychom jen četli a četli. Tvůj docela obyčejný život je podán tak pěkně, že se zdá složený jen ze samých krásných dnů. Ale všichni víme, že takový život opravdu není. Moc děkuji, ráda se k tvým příběhům vracím...*****
Eduard Ingriš: český Heyerdahl a autor slavné Niagary
Dagmar Bartušková 13.1. 09:12
Slavná píseň Niagara snad ani nemůže chybět u žádného táboráku.
Můj seniorský život: Potřebuju, aby den měl 36 hodin
Eva Balúchová 12.1. 19:38
Helenko,nemám slov,seš jednička!!!
Zima za mého dětství
Jana Šenbergerová 12.1. 18:00
Přečtení vašeho článku mi dalo pěkně zabrat, ale stálo to za to. Myslím, že napsat to byla také pěkná fuška. Docela bych chtěla toto nářečí slyšet.
Jack London byl pravým dobrodruhem bez přetvářek
Dana Kolářová 12.1. 17:48
Děkuji za vzpomínku na Jacka Londona.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.