Přehled posledních diskuzních příspěvků

Loď Calypso oceánografa Cousteaua opět vypluje na moře

Hana Šorejsová 9.1. 16:08
Hezký článek o připomnění . Byl to opravdu významný člověk, oceánograf, ochránce přírody , vynálezce. Byl to výjimečný člověk. Díky za článek.

Retro lyžování

Radovan Cakl 9.1. 12:35
Dík za hezkou připomínku i mých začátků. Ještě mám schované starší lyže než na obrázku. Na špičkách mají nosy a místo kandaháru řemínkové vázání s pružinou a přezkou jen na patě. Naposledy jsem lyžoval asi před 15 lety, ale to pózování na kopci by mi šlo i teď, kdyby mě tam někdo rolbou vyvezl a dolů svezl, protože o kristiánkách se mi už jen může zdát ;-)

Ještě pár slov o Vánocích

Lidmila Nejedlá 8.1. 20:07
Magdalenko, to jsi napsala moc hezky. Ani mě nevadí, když je stromeček křivý.

Jaká je ideální teplota vody pro koupel či sprchu?

Alena Tollarová 8.1. 20:01
Tělové mléko do sprchy jsem na radu vyměnila za olejový tělový balzám do sprchy. Ale to teploty vody si kecat nenechám.

Příběh na 50 slov: Ach ta statistika

Zuzana Pivcová 8.1. 19:27
Jsem ráda, že daňové přiznání s námi dělá v práci naše "finančačka". Sama bych zcvokla, na věci podobného rázu jsem zcela neschopná. :-)

Vdov pořád přibývá

Katarina Schultzova 8.1. 18:58
Veľmi dobrý a poučný článok.

A stále kveteme

Jarmila Komberec Jakubcová 8.1. 16:49
Hezký článek a titulní fotka je skvostná. Také i ostatní fota krásná jen dotaz jsou to vaše květiny?

Jiří Dienstbier: významná postava disentu i polistopadové politiky

Ladislav Vesecký 8.1. 12:12
Byl to právě on, který daroval naše území Polákům. Je to neomluvitelný zločin! Hrdina, když stříhal ploty na hranicích a dnes by se všem hodily, při organizované invazi "uprchlíků".

Kvůli věku bez milované práce

Marie Magdalena Klosová 8.1. 11:25
Paní Hanko,je to velmi smutná zkušenost a chápu,že zanechá trpkou vzpomínku.Vy jste se dokázala přenést,a to je dobře.Možná,že i televize Nova by byla překvapena tímto nečekaným obratem.O těchto věcech nemůžeme mlčet,starších lidí s bohatými zkušenosti bude stále více a budou určitě ve společnosti považováni.Musíme na tom pracovat.Nenechte si ujít nádherný film Stážista s Robertem de Niro v hlavní roli.Teď běží v kinech a de Niro je příkladem naší generace pro tu mladou.mm

Jen blázen čas

Olga Štolbová 8.1. 10:10
Milá Zuzko, smích nezaháněj, ten se hodí vždycky a ven z těžkých dnů utíkej fofrem. Ty to přece umíš. ♥ *****

Toulky okolo Doubravky

Hana Rypáčková 7.1. 20:09
Díky povídání a fotkám jako bych tam byla! Připomíná mi to naši jihočeskou říčku Blanici.

Vyrazte na běžky do pražské Chuchle

Hana Rypáčková 7.1. 19:56
No umělý sníh může být kdekoli a v Praze docela nasněžilo...Chudá 4 km Jizerská padesátka....

Rozhovor s Ninou

Libor Farský 7.1. 17:42
Joj, Elenko, tak tohle je na mne silné kafe. Jenom hvězdičkuji.

Zdeněk Jirotka, autor nesmrtelného Saturnina

Libor Farský 7.1. 13:13
Děkuji za milou vzpomínku. Anglický humor je mi osobně velmi blízký a u filmu jsem byl nadšen i hereckým obsazením.

Blackmore’s Night vystoupí v pražské Lucerně

Alena Tollarová 7.1. 12:39
Neznám, ale zní to zajímavě. Škoda, že u článku není odkaz na nějakou jejich pecku. Najdu si a poslechnu.

Borec 007 aneb Co si myslet o espézetkách na přání

Olga Štolbová 7.1. 11:06
Tomáši, souhlasím a také myslím, že na sebe takoví řidiči berou bič. Takové auto si každý zapamatuje a policie lehce najde.

Tříkrálová rýmovačka

Olga Štolbová 7.1. 11:00
Jani, roztomilá básnička. U nás tři králové nechodili, ale potkala jsem je v Metru. Pěkně zpívali, kasička na zámek a s razítkem, takže byli důvěryhodní. *****

Herec Václav Vydra slaví šedesátiny

Dagmar Bartušková 7.1. 09:50
Rodiče pana Vydry byli vynikající herci, klobouk dolů. Ale sám herec - žádné výrazné herectví, snad ty vtipy.

Meloun a pršut

Elena Valeriánová 7.1. 08:06
Tyto dvě ingredience miluji, recept znám.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.