Přehled posledních diskuzních příspěvků
Měsíc
Zuzana Pivcová 31.12. 08:01
Jarmilko, nemám tušení, zda jde o známého autora. I známí vážení a vážní básníci občas ve verších trochu "ulítli". My máme zase doma schovaný sešit naší maminky z 20. let z dob studia na reálném gymnáziu, tam jsou její slohy, to je také zajímavé, číst tehdejší slovní obraty a celkový styl vyjadřování. Díky.
Lída Baarová ve dvou filmových premiérách
Radek Otáhal 31.12. 07:27
Lída Baarová. Proč se vždy snažíme o neutrální pojmenování. Těším se na Ďáblovu milenku.
Silvestr v divadle, kině nebo v cirkusu? A proč ne?
Eva Balúchová 30.12. 20:54
Všechny nabídky jsou lákavé,ale bohužel pro mě z venkova nedostupné.
Tak půjdu aspoň do přírody.Každý rok máme silvestrovský výšlap .
Kolik vína je tak akorát?
Vladka Steinová 30.12. 19:03
IN VINO VERITAS - tolik vína je tak akorát, tolik, co kdo snese.To je velmi individuální a pokud i na toto jsou realizovány výzkumy, tak už nezbývá žádná radost v tomto šíleném světě.
Na pražský ohňostroj vyrazte raději MHD
Eva Mužíková 30.12. 17:52
Už aby bylo tomu šílení konec. Uvědomuji si, že jsem fixovaná na toho svého pejska, ale nemůžu si pomoci. Když vidím jak doslova trpí při každé zbytečné předsilvestrovské ráně, je mi ho líto, mám o něj strach a zlobím se na ty bezohledné lidi. Takže na ohňostroj bych se ráda podívala, ale budeme sedět v koupelně.... Pražáci, užijte si to za nás... Hodně štěstí všem....
Štolová slavnost
Eva Mužíková 30.12. 17:14
Teda Jarko, to je nádhera... Děkuji za přiblížení slavnostní atmosféry. Leží mi v hlavě asi nedůležitý detail - jak takového obra upekli:))))
Dělali jsme utopence
Jarmila Peerová 30.12. 12:19
Vtipne,chutne,trochu kysele,ale aktualni...Umite krasne "delat " chute,tak at se utopenci radne "utopi "......
Talmud a Šulchan aruch
Jarmila Peerová 30.12. 12:09
Zajimave cteni,mnohe jsem nevedela,takze jsem se rada poucila.Diky pani Vladko.
Přáníčko
Jarmila Komberec Jakubcová 30.12. 09:38
krásné děti - přeji jim zdraví a lásku svých nejbližších
Pro tenisové fanoušky: Hopman Cup 2016
Hana Šorejsová 29.12. 21:42
Tak budeme opět fandit a těšiti se na Australian Open a třeba i Tipovačku jako první v Novém roce. Je to vždy dobrý náboj pro sportovní fanoušky a redakci děkujeme !
Bývalý tenista a trenér Pavel Složil slaví šedesátiny
Hana Šorejsová 29.12. 21:22
Pavel Složil je náš vrstevník, a je to jeden nejčestnější tenista ! Děkuji redakci za hezké připomenutí, které slavnému českému tenistovi patří ! Velká gratulace a hodně zdraví a vitality v tenisovém světě, kam on patří ! Díky !
Vánoce na horách
Zuzana Pivcová 29.12. 19:42
Musely to být krásné vánoce v krásné krajině. Pro mě to jsou bohužel jen pojmy, až se trochu stydím. Ještě, že vím, po jakých osobnostech jsou jednotlivá místa pojmenovaná. :-)) Fotky jsou kouzelné.
Zemřel bývalý reprezentační brankář Pavel Srníček
Jana Slavíková 29.12. 19:26
Fotbal mě nikdy nezajímal, ale odchod v sedmačtyřiceti je zatraceně brzo. Škoda každého takhle mladého člověka.
Byl jednou jeden obyčejný kluk...
Zuzana Pivcová 29.12. 19:11
Líbí se mi Vaše poctivost ve vyprávění. Lumpárničky, průšvihy. Ale stejně si myslím, že jste byl prototyp normálního venkovského kluka. Tak akorát. :-))
Dva alchymisté
Jana Šenbergerová 29.12. 17:38
Nejen "jejich životy jsou plné tajemna, hádanek, rozporů i zázraků." Každopádně zajímavé historické postavy.
Sestavte si svůj seznam důvodů, proč se těšit na nový rok
Jiří Hudeček 29.12. 15:49
Moc pěkně napsáno-děkuji plně souhlasím
Praha je podle Američanů nejúchvatnější vánoční destinací
Hana Šorejsová 29.12. 09:07
Ano, občas se setkávám s turisty a opravdu Praha je oblíbená a velmi obdivovaná. To člověka velmi potěší, tedy nás všechny. Hezký článek. Díky !
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.