Přehled posledních diskuzních příspěvků
Režisér František Filip natočil stovky úspěšných pořadů
Naděžda Špásová 26.12. 10:25
S panem Františkem Filipem jsem měla také tu čest pracovat na několika inscenacích a seriálu. Je to velmi milý a příjemný pán a byla s ním i legrace. Pracovat s ním byla radost. Přeji mu k jeho dnešním narozeninám hodně spokojenosti a hlavně zdraví.
Na Pražském hradě se představí Živý betlém
Jaroslava Handlová 25.12. 23:11
Také se těším na podobné akce, které probíhají tradičně i v našem bližším okolí. Např. zítřejší program "Putování za betlémskou hvězdou" z Pohledu ke Svaté Anně (u HB).
Senior ombudsman pomůže v nesnázích
Zuzana Pivcová 25.12. 19:29
Osobně to zatím ještě nějak nutně nepotřebuji, ale věřím, že pro řadu starších spoluobčanů je taková pomoc velmi potřebná.
Velká moudrost malého človíčka o Vánocích
Zuzana Pivcová 25.12. 18:48
Zla je bohužel více, a to i tam, kde se třeba dávají dárky.
Jak nám dědeček ničil vánoční dárky
Marie Bartošová 25.12. 11:26
Zdá se, že sestry ani sestřenice pan Raška neměl, o rozebraných nebo zničených panenkách se nezmiňuje. Nebo dědu - lékaře lákalo jen tajemství hraček technických? Líbí se mi ten čapkovsky laskavý nadhled, s jakým je příběh podán.
Jsou tady Vánoce! Tak šup na čerstvý vzuch!
Soňa Prachfeldová 25.12. 08:32
Díky za krásnou procházku a prohlídku. My odpoledne také vyrazíme, budem si ještě nadělovat před polednem se synovo rodinkou. krásný Hod Boží !
To jsme to dopracovali, veselé Vánoce přejeme esemeskou
Naděžda Špásová 24.12. 14:11
Ano, je jednodušší poslat SMS. Já se snažím alespoň e mailem s přiloženým obrázkem. Ono zasílání pohlednic v konečné podobě nevyjde zrovna nejlevněji, vzhledem k zvyšování služeb České pošty.
Redakce i60 přeje všem krásné a klidné Vánoce
Olga Štolbová 24.12. 11:57
Milá redakce a všichni milí Íčkaři, i já přeju všem krásné Vánoce, zdraví, štěstí a pohodu a hlavně - děkuji, že jste, že vás mám. ♥ ♥ ♥
Vánoční procházka kaktusovou zahradou na Kanárských ostrovech - Lanzarote
Hana Rypáčková 24.12. 09:40
Na to , se mi spadl na zem z poličky a kus se ho utrhlo, kvete statečně.Hezké svátky....
Vsaďte se, že pod stromečkem najdete kuchařku!
Elena Valeriánová 24.12. 09:24
Nesázím se, já to vím:-)
Vánoční přání všem
Dana Kolářová 24.12. 08:20
A řekla jsi to krásně, Zuzano. Děkuji za vánoční přání.
Kubík
Soňa Prachfeldová 23.12. 19:48
Myslím, že občas bychom se mohli přiučit od těch nejmenších, jak jsou upřímní a bezelstní.
Jak je krásné v životě vzpomínat!
Soňa Prachfeldová 23.12. 19:26
Moc krásné, takový štědrý večer s celou rodinou. Jo naše maminky, ty uměly i z mála vykouzlit mnoho. Hanko, měla jsi výborný vzor a myslím, že se ho pořád držíš. Užijte si rodinné vánoce s láskou !
Začíná astronomická zima, na sníh ale zapomeňte
Soňa Prachfeldová 23.12. 17:29
Dnes jsem prošla zahradu a čemeřice má poupata, také kdoule asi znova pokvete, není to dobré pro přírodu i pro nás, takové počasí.
Pivko? Žádný problém!
Hana Rypáčková 23.12. 12:17
Na vesnici si často host natočí pivo sám /když to umí/ a nic se neděje, čárku si také umí udělat sám.
Vánoční
Hana Rypáčková 23.12. 12:14
Moc pěkné cukroví .Mám už jen malou krabici, co jsem si dala stranou.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.