Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nejhorší dárky pod stromeček

Alena Tollarová 21.12. 09:24
Že bychom si udělali průzkum a hitparádu také u nás?

Literáti na trati III. aneb železnice bez hranic

Zuzana Pivcová 20.12. 20:32
Vlaky mám z dopravních prostředků nejraději, ale na literární tvorbu s nimi spojenou si netroufám. Čtyřicetičlenná parta si s tím jistě poradí. :-)

Magazín i60 rozdává vánoční dárky!

Soňa Prachfeldová 20.12. 18:48
Gratuluji výhercům a všem oceněným a redakci za vtipné rozdělní do kategorií. Do síně slávy patří i naše milá redakce, která s námi drží v dobrém i horším. Díky redakce ! Všem na íčku krásné vánoční svátky a PF 2016 !

Jaroslav Heyrovský odhalil tajemství polarografie

Vladka Steinová 20.12. 18:02
Pan Heyrovský byl na Nobelovu venu nominovám celkem 18x, z toho za chemii 14x a za fyziku 1x. Nobielovu cenu za chemii převzal dne 10.12.1959. Vzpomínám, jak na základní škole , kam jsem chodila, tuto událost slavnostně ohlásil ředitel školy do školního rozhlasu.

Tvé proměnlivé city

Alena Várošová 20.12. 17:49
Paní Jitko,moc hezká a citlivá báseň.Líbí se mi velice.

Můj návod: Vložení obrázků do textu

Libor Farský 20.12. 16:07
Ano, Radku. Ono to bylo možné i u dřívější verze. Ty jsi to používal u textů o fotografování. Mně se to také podařilo (pokud byl před zásahem redakce možný náhled, tak tam byly) i u pouhého vyprávění, ale v časové linii, kde mi to přišlo vhodnější. Ale po vydání článku byly redakcí obrázky v textu smazány a umístěny opět pod článek. Na svůj dotaz jsem obdržel odpověď, že obrázky v textu ponechají právě jen u instruktáží. Takže jsi si jistý, že redakce změnila názor? Doufám, že ano, již 3 takové články, podobné tomu mému, v poslední době vyšly i s obrázky uvnitř.

Pozdrav kamarádce Božence

Ingrid Hřebíčková 20.12. 14:35
Dobrý den, děkuji za pěkný článek, ale určitě nejen Boženka bude chtít pokračování povídání z vašeho života. Těším se na další.

Nikdy není pozdě na šťastné dětství aneb Jak překonat minulost

Eva Mužíková 20.12. 14:19
Míšo, velmi zajímavý článek. Já jsem naštěstí prožívala hezké dětství a tak mne žádné špatné zážitky neovlivnily. Při výchově syna jsem byla důsledná, snažila jsem se, aby i jeho vzpomínky na dětství byly jen ty hezké. Stalo se mi, že v době, kdy si již dokázal udělat svůj názor, mi několikrát poděkoval za to, že jeho dětství bylo období, na které bude rád vzpomínat.

Pizza podle mé vnučky Karolínky

Dagmar Králová 20.12. 13:09
Dík za zajímavý receptík. Určitě ta pizza je dobrá a hlavně není přesolená jako ty kupované :-) Zkusíme to i pro nás dospělé.

Proč komerce ničí televizní pořady?

Hana Šorejsová 20.12. 09:04
Míro, díky ! Velmi dobře napsaný článek. Je to pravdivé a někdy smutné.

Bezesná noc

Zuzana Pivcová 20.12. 08:37
Prožívám to na dálku s Tebou. Cítím, že to není jen poezie.

Setkání s panem Ladou v předvánočním čase

Libor Farský 19.12. 18:04
Kupuji téměř výhradně klasické Ladovy vánoční pohlednice, které pro mne nikdy neztratí své kouzlo. Navíc jsou jinak v nabídce prodejen převážně kýče.

Televize, kuchaři, výpečky a já

Jitka Chodorová 19.12. 16:46
Ano, v podstatě s vámi souhlasím, pořady o vaření mám ale ráda, samozřejmě ne všechny, výpečky ale peču úplně jinak, ale každý z nás nemá stejné chutě jako já, nebo jako vy, tak přeji všem, kdo si na receptu od vás pochutnají, dobrou chuť.

To není hřích

Jiří Libánský 19.12. 16:39
O tom, že Tvé verše mají hloubku a moudrost nikdo z čtenářů nepochybuje. Některé jsou výrazně úžasné. Jako například tato. (Pro čtenáře Tvé poezie je možnost hodnocení pouze pěti hvězdičkami zoufale málo.)

Fór dne: Oprava skříně

Libor Farský 19.12. 14:01
Tak teď nevím, je-li pro mne obtížnější vžít se do rolí souseda s manželkou anebo manžela. Každopádně tór dne 5x hvězdičkuji. Jen si myslím, že jako titulní obrázek by byl místo šuplat ještě trochu lepší botník.

Samota není prohra

Lenka Hradecká 19.12. 12:26
Pod poslední větu se chci podepsat. Záleží na tom, co si každý v životě prožil.

Tajemství, co každý zná

Jana Šenbergerová 19.12. 09:41
Hezky lechtivé téma jste nastolil. Ti, kterým nic lidského není cizí, budou jistě potěšeni. :-)

Moje maminka a sanitka

Zuzana Pivcová 19.12. 08:53
Pamatuji si vyprávění, jak jste šly s maminkou v lázních tancovat. Je obdivuhodná. Je důkazem, jak spolu souvisí psychika a zdravotní stav. Přeji Vám, ať se ještě co nejdéle navzájem užijete.

Vzpomínkové rozpočítadlo pro dospělé

Michaela Přibová 18.12. 17:13
Vando, roztomilá říkanka. A když se tak dívám na to skvělé cukroví na fotkách, nepřidala bys recepty? :))

O studentské recesi: Tramvaj do stanice Úsměv

Dagmar Bartušková 18.12. 15:47
V první třídě, pár dní po zahájení školního roku, přišel na inspekci ředitel. Měli jsme za úkol seřadit nějaké obrázky. Rychle jsem to zvládla, a hlásila se jako o život. Paní učitelka mne tedy vyvolala. Jaké bylo její překvapení, když jsem řekla, že už to mám hotové, a že bych se chtěla jít proběhnout. Koukal i ředitel. Domlouvali mi, že musím vyčkat do přestávky, což bylo pro takové "šídlo", utrpení.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.