Přehled posledních diskuzních příspěvků
Proč mám tak ráda vůně spojené s vánočními svátky
Zuzana Pivcová 14.12. 11:14
Pomeranče mi připomínají dětství, kdy jsme na ně před svátky stáli dlouhé fronty, každý dostal jeden a někdy na nás už nezbylo a šli jsme domů. Teď se mi vybaví i Řecko nebo Kypr, kde volně rostly v sadech stejně jako citrony a hojně padaly na zem. Také jsou pro mě spojeny s tradičním anglickým džemem z kůry. Sama si pomeranče nekupuji takřka vůbec. Zato ořechy, mandle a sušené neproslazené ovoce můžu vždycky.
Můj zážitek roku: Jak jsem se učila řídit
Zuzana Pivcová 14.12. 09:38
Věřím, že zkušení řidiči to čtou se shovívavým úsměvem. Já s obdivem a uznáním, jelikož, jak už se o mně známo, řídit neumím. Takže si zasloužíš pochvalu, za jízdy i za vyprávění.
Můj zážitek roku: Setkání s dávnou láskou na pomaturitní sešlosti po letech
Jana Šenbergerová 14.12. 00:12
Milá Hanko, moc vám držím pěsti, ať se u vás zastaví, ať zůstane to štěstí. :-)
Můj návod: Vložení videa ke článku na i60
Alena Tollarová 13.12. 20:15
Radku, opět jsi nezklamal. Tvůj návod je tak jasný, jak jen jasný být může. Sice nevím, jestli budu někdy video k článku dávat - foto prezentaci určitě ne - ale podle tohoto návodu bych to určitě zvládla.
Výstava v Karolinu - Historie Karlovy univerzity
Alena Várošová 13.12. 19:39
Vando,díky za seznámení s historií Karlovy univerzity.Ty se teda nezdáš.Jsi skvělá,když si najdeš čas ještě na vzdělávání.
Asi se to Tvého článku týká,ještě žádné hodnocení,zatím ani ode mne a už máš průměr 2,6.Někteří lidé si fakt dokáží vážit práce druhých....Na mém místě bych asi vůbec nehodnotila,když nepíši komentář. To dokáže jej bezpáteřní člověk anomymně naťukat 1*.Já Ti dávám naschvál 5* i když bych článek hodnotila spravedlivě na 4*.
Můj zážitek roku: Bez diskuze!
Libuše Křapová 13.12. 14:40
Liduško, tak tento tvůj zážitek je přímo děsivý!
Proč nepřestanou?
Alena Várošová 13.12. 13:41
Nemohu za to,dala bych Vám Zuzanko všechny hvězdy na obloze,kdyby to stačilo.
Můj zážitek roku: Vánoční trhy v Teplicích
Libuše Křapová 13.12. 12:00
Pěkný předvánoční zážitek :-) Jsem ráda, že jste se o něho s námi podělila :-)
Peču, pečeš, pečeme
Jarmila Komberec Jakubcová 13.12. 09:47
Paní Libuško, velmi zajímavý článek protože já jsem si vždy myslela, že mouka je jen jedné kvality. Nepoznám kolik má lepku. Je to tím, že nepeču a hladkou mouku používám jen na obalování či na palačinky.Tak máte od mně za hezký vánoční článek 5 hv.
Pozor na putovní dárky
Jana Šenbergerová 13.12. 08:15
Pěkné, nejen vánoční téma. Měla jsem takovou tchýni. Když zemřela, našly se věci, které ani nerozbalila. I když dárky dávala, přijímat je neuměla. Svým způsobem nešťastný člověk. Možná i díky jí se raduji z každého dárku, který dostanu, přestože mě na první pohled nenadchne. Na druhý už se na něj dívám jinýma očima. Shodou okolností mám doma právě od maminky tchýně povlečení, ze kterého jsem vůbec nebyla nadšená. Nakonec jsem si ho oblíbila, protože se ukázalo, že mělo skvělé užitné vlastnosti. Tomu rozuměla, byla tkadlena.
Můj zážitek roku: Procitnutí
Jana Šenbergerová 13.12. 07:53
Přestože je to spíše smutné čtení, věřím, že těch pár facek od života znamenalo získat cenné životní zkušenosti a procitnutí bylo procitnutím do života bez dalších facek. Často žasnu, jak se může do mála slov vtěsnat celý lidský život. Vám se to povedlo, i když toho, co bylo mezi tím, by jistě vydalo na román.
Čeští fotbalisté se na ME utkají v těžké skupině se silnými Španěly
Lidmila Nejedlá 12.12. 22:13
Sportu zdar, snad nepřijde zmar.
O vánoční stromy z plantáží je zájem
Květoslava HOUDKOVÁ 12.12. 17:40
Od dospělosti dětí mám jen stromek maličký, umělý, moc hezký. Koupila jsem tehdy v Polsku, není to žádné "koště", jsem spokojena. U stromků z plantáží jistě lidé ocení možnost rezervace a pak čerstvosti. Rodiny mých dětí pomáhají občas v lese - přivydělají si a ještě dostanou poukázku na 1 = rodinný vánoč. stromek, též dle výběru, čerstvý.
Můj zážitek roku: Byla jsem zoufalá
Hana Šimková 12.12. 16:57
To je dost ošklivý zážitek. Chudák Bertík.
Bylinková chuť Vánoc: tři tipy na sváteční recepty
Hana Rypáčková 12.12. 12:25
Bylinky používám moc ráda.A jablíčko se šalvějí zkusím.je to i na bolavý krk.
Můj zážitek roku: Nečekané odhalení
Zuzana Pivcová 12.12. 08:17
Je to úžasné a Ty taky. Moc si Tě vážím. Už dvakrát jsem se pokusila Ti napsat vzkaz a ztratil se.
Můj zážitek roku: Koloběžka
Michaela Přibová 11.12. 20:38
Jste strašně správná "babča obavča". Moc se mi to líbilo. Děkuji.
Smutní padesátníci berou úřady práce útokem
Soňa Prachfeldová 11.12. 20:06
Je to smutné a ty lidi opravdu lituji a což se nedá proti takové diskriminaci něco dělat? Vžd\ť ostatní diskriminovaní / ne pracovně/ si umí všechno vyřvat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.