Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kubismus a já
Marie Magdalena Klosová 11.12. 18:49
Milý pane Miloši,Vy nezklamete.Jste upřímný a máte smysl pro humor za každé situace.Kubismus je prostě kubismus.Náhled na podstatu věcí z absolutně neobvyklých, všech patřičných i nepatřičných, úhlů.Ale na "kafe" se k Černé matce"dá zajít,ne?Taky mám radši Renoira :)mm
Marinovaný sýr s česnekem a tymiánem
Jana Šenbergerová 11.12. 17:32
Zrovna dnes ho máme k věčeři, ale kupovaný. Příště si ho asi uděláme sami. Dík!.
Václav Neckář má platinovou desku za album Mezi svými
Dagmar Bartušková 11.12. 16:37
Mám ráda jeho písně.
Příběh na 50 slov: Díky!
Zuzana Pivcová 11.12. 10:28
Vyzkoušela sis to, Maruško, a myslím zdařile. Jako výraz radosti a díku je to akorát!
Pozvání na kulturní akci do Zrcadlové kaple Klementina
Radek Otáhal 11.12. 08:57
Viklický, Zrcadlová kaple, jazz, skvělé spojení, trošku se bojím textu.
Proměna F. Kafky ve studiu Ypsilon
Radek Otáhal 11.12. 08:52
Goldflama nemám lidsky rád, je dobrý režiser, tj stojí za to navštívit
Už je to jisté, lidé dostanou k penzím jednorázově přidáno 1200 korun
Jarmila Komberec Jakubcová 10.12. 16:58
Průměrný plat ve II.čtvrtletí činil 26 287,--Kč. V porovnání s průměrným důchodem je rozdíl cca 15ti.Kč. Protože hodně občanů nedosahuje ani průměrného platu či mzdy mi průměrování připomíná dva přátele, z nich jeden měl k obědu celé kuře, druhý nic a v průměru měli oba půlku. Jednorázový příspěvek není řešení, tím by byla valorizace každého důchodu o 140,--Kč/měsíčně.
Co dělají Židé na Silvestra?
Vladka Steinová 10.12. 14:12
Ahoj, Jarmilko, děkuji za tento článek , i když obě víme o této tematice hodně, tak jsi tímto pozoruhodným článkem přiblížela zájemcům zde, na I60, další poznatky z oblasti života židů.
Mázl Tóv!
Jarmark na zámku v Linhartovech
Hana Rypáčková 10.12. 11:37
Ano o tom už se někdo zmínil.Už je vás z hor víc, nebudete se bát vlka nic. Taky jsme měli na hradě báječné třídenní vánoční trhy. Na oplátku přání hezkých svátků.
Můj zážitek roku: Narození a narozeniny
Jana Šenbergerová 10.12. 09:11
Paní Vlasto, zpětně vám i vaší vnučce přeji štěstí, zdraví a dlouhá léta. Jste hezkou ukázkou toho, jak málo stačí člověku k radosti a štěstí.
Naše procházka do minula V.
Ladislav Vesecký 10.12. 07:54
Vyšehrad, moc pěkné místo. Byli jsme tam na zájezdu.
Pozor na náledí, objeví se v noci a ranních hodinách
Květoslava HOUDKOVÁ 9.12. 19:01
Do chatu Otázka dne jsem uvedla možnost prevence proti náledí - přečtěte si
Dvě ženy, dva různé osudy
Zuzana Pivcová 9.12. 14:42
Pocity z toho mám dost neveselé, ale je to realita. Vy jste zcela určitě spravedlivá, spravedlivější než naše zákony. I proto jste měla potřebu o postojích těchto dvou manželek napsat. Zákony na city nehledí.
O studentské recesi: Malá společenská maturita
Dagmar Bartušková 9.12. 14:40
Tak to jste mi,Libore, připomněl, to dění tenkrát, ještě dnes mám v paměti pár takových... O pseudonymech jsem věděla.
Moje loňské dramatické Vánoce
Hana Rypáčková 9.12. 09:09
Ano, nemoc navrátí význam přáníček , které tak snadno vyslovíme, ale tak obtížně se plní."Hlavně to zdraví".
Hodně štěstí v boji s nemocí celé rodině. Ta vaše poslední věta opravdu sedí...
Můj zážitek roku 2015: kalendář magazínu i60!
Dagmar Bartušková 9.12. 07:44
Dano, pěkně jsi to vylíčila. Gratuluji.
Překvapení: Sociální sítě prospívají zdraví
Květoslava HOUDKOVÁ 9.12. 06:16
Když mi do kanceláře dali PC a já si uvědomila, že denně a mnoho hodin do toho mám zírat, tak jsem změnila zaměstnání - stala se prodavačkou. Teprve před 6ti r. jsem prošla Kurz PC pro seniory a nelituji: díky internetu mám mnoho informací, registrací v portálech a zejm. zde v "í"čku mám tolik přátel - neznámých i osobně známých jako jsem neměla snad v dosud v životě! Zdravot.problémy mám, ale psychiku dosud výbornou - dík.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.