Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak to vidím já! (2)
Hana Rypáčková 8.11. 13:50
Moc milé vyprávění.Opravdu to tu je jako na i16.Prozraď, jakého mladého má ten pes na mysli?
Na Medvědí hoře byla otevřena nová rozhledna
Marie Magdalena Klosová 8.11. 11:44
Díky za nápad.Bude to pěkný jarní výlet.
Milování za úplňku
Soňa Prachfeldová 8.11. 08:37
Jitko, ta ženská poezie když se umí, je krásná, něžná , toužící a Ty umíš !
Diskotéka pro pamětníky: 2. díl - zahraniční hudba
Eva Balúchová 7.11. 20:56
Díky za diskotéku.Teď už všude kolem spí vnoučata,ale zítra si ji přehraji.
Začíná FED Cup a Turnaj mistrů, a také naše tenisová tipovačka!
Dagmar Králová 7.11. 20:00
Tak už nám přibývá tipujících a ještě by to chtělo, aby naše děvčata hnaná do boje diváky vedla po sobotě 2:0. To je ale zbožné přání. Němky budou určitě proti a nedají nám body zadarmo. Ale to je krása sportu. že nikdo neví předem jak to skončí. Díky za tipovačku i pěkný článek.
Film pro pamětníky: představení Audience
Vladka Steinová 7.11. 16:09
Vážená redakce, díky za připomenutí, měla jsem tu čest vidět "Audienci" v Činoherním klubu před více jak 20 léty.Máte pravdu v tom, že oba jmenovaní herci byli vynikající.Pan Landovský již pro nás nic nezahraje, ale pan Abrhám jistě ano. A DVD nám je oba může dlouho připomínat v jejich skvělých výkonech.
Jak to vidím já!
Zuzana Pivcová 7.11. 15:32
Mám ráda všechna vyprávění přetransformovaná do pohledu zvířátka. Sice je to tak jako tak vyprávění paničky, ale má to svůj půvab pramenící z toho, jak dokonale ona svého miláčka zná a má k němu vztah.
Láska mnoha tváří
Jitka Chodorová 7.11. 10:03
Vladko,moc pěkné,na dnes jsem měla sen,tou básní jsi mi ho připomněla,díky!
FOTOHÁDANKA TÝDNE: vítězí Květa Křivohlávková
Miroslav Štorch 7.11. 09:08
Téměř jistě Jean Paul Belmondo zvaný Bebel a most by mohl být mezi Dánskem a Švédskem.
ČT uvede nové díly cyklu České století
Jana Slavíková 6.11. 23:56
První díly Českého století jsem sledovala pozorně a s napětím. Nejsilněji na mě zapůsobil díl Zabíjení soudruha, ve stejné době jsem viděla i film Ve stínu a z obou mi ještě dnes běhá mráz po zádech. Takové filmy by se měly povinně promítat nejen ve školách, ale hlavně těm, kterým se po starých časem stýská.
Stolní hry a hlavolamy jsou oblíbené i v době počítačů
Jana Šenbergerová 6.11. 21:51
Musím se přiznat, že mě moderní hry moc neberou. Zatím vystačíme s PEXESem, baví nás Člověče nezlob se a různé karetní hry. Snad až děti povyrostou, změníme repertoár. :-)
Hlídání
Zuzana Pivcová 6.11. 20:43
Já jsem před mnoha lety takhle hlídala v archivu lidem, kteří tam ještě bydleli jako domovníci, fenku knírače. První den stála u dveří, že půjde domů. Za několik dní se rozhodla, že se mnou zůstane. Její lidé z toho měli šok a nařkli mě, že jsem jim psa odloudila. Když jsme se s fenkou potkaly, ječela a rvala se ke mně. Já jsem to obrečela a už bych to nikdy nechtěla zažít.
Kouzlo časů minulých: přivýdělek
Jana Šenbergerová 6.11. 17:22
Pane Kašíku, vaše přiběhy mě doslova "vcúcnou". Mám pak co dělat, abych se vrátila do přítomnosti. Z vašich příběhů by byla hezká a čtivá kniha.
Modelky v pohybu
Milada Salajková 6.11. 14:32
Naše, zralé modelky, by měly vedle odvahy trénovat i tanec.
9. sjezd Svazu důchodců ČR
Vladka Steinová 6.11. 10:07
Ahoj, Soni, díky za pěkný a poučný článek a za přiblížení atmosféry.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.