Přehled posledních diskuzních příspěvků

Rožnovský skanzen vystavuje fotky Karpat

Soňa Prachfeldová 5.11. 23:24
Škoda, že jsem z druhého konce, určitě bych zašla.

Poznej město Fulnek

Soňa Prachfeldová 5.11. 23:08
Díky za krásné přiblížení Fulneku . Shodou jsem dnes napsala o 9.sjezdu SD v Praze a moc se mi líbil. Zdravím Hanko !

Co na hlavu? Čepici nebo klobouk?

Jana Šenbergerová 5.11. 22:30
Na svou hlavu si narazím to, v čem mi bude teplo, a to bez ohledu na módu. Mám doma pár skvělých huček, které nesplňují módní parametry, ale já se v nich vedle dam s mrznoucíma ušima cítím skvěle. :-))

Snad jednou, co já vím

Jana Šenbergerová 5.11. 22:13
Mám ráda stromy, obzvláště ty osamělé. Jejich krása tak vynikne víc. A tvoje verše, Zuzko, jsou také vynikající.

Módní přehlídka v OC Letňany Praha, sobota 1.11. 2014

Eva Balúchová 5.11. 20:20
Děkuji za přiblížení přehlídky.Obdivuji děvčata jak jim sluší mini a jak jistě si vykračují v podpatcích.Tiše závidím.

Sen mládí

Eva Mužíková 5.11. 18:56
Hezký sen, ale potom ta realita. Jakpak to paní Dano dopadlo se senem a s Vámi. Nezmokli jste.

Pravdivé příběhy ze života v jednom Domově důchodců

Zuzana Pivcová 5.11. 18:51
Je to bezvadné, že jste poodhalila i druhou tvář elegantní modelky i60. Díky!

Na návštěvě v Archivu Českého rozhlasu

Hana Rypáčková 5.11. 16:47
Ahoj Zuzko, muselo to být opravdu zajímavé. Jsi odborník na archivování. Ale že to všechno na svět vejde, tolik minulosti a tolik odborníků vše studuje a stejně se lidstvo z historie nepoučí...

Z filmu o životě

Miroslav Štorch 5.11. 11:22
Máte pravdu pane Zdeňku - s kytarou jsme začínali a různé skupinky zakládali - od country až po beat. Skupinu Free five sice neznám, ale věřím, že měla své obdivovatele. Pěkná vzpomínka v rámech :-) Ve kterém městě a kulturáku to bylo ?

Samantha

Eva Balúchová 5.11. 08:39
Moc pěkný článek,máte pěkné,ale náročné zaměstnání. Taky bych se nechala Prahou provést. :-)

Jasné vítězství na body!

Zdenka Jírová 4.11. 23:23
Je to všude stejné, ale na srazy chodím ráda, pokaždé si někdo vzpomene na příhodu, kterou ještě nikdo nevzpomenul a najednou si kdekdo vzpomíná- no, jo, já si to taky pamatuji.. Osvěžit paměť nikdy neškodí. A pochlubit se současnými úspěchy taky ne.

Stopařka z Moravy

Zuzana Pivcová 4.11. 15:36
Když jsme ještě bydlely s maminkou v jižních Čechách, byl život našich tamních venkovských koček bez rozdílu krátký. Ztráta beze stopy, přejetí autem, zlý soused. Ale ten krátký život měly volný a šťastný. Bytové kočky v Praze žijí relativně dlouho, ale zatím mají také smutné a strastiplné konce. A protože je nyní všem třem už hodně let, pomalu se to zase blíží...

Moje zamilované místo: Výhledy u Švejcarovy Lhoty

Alena Vávrová 4.11. 15:15
Hani, opět krásné průvodní slovo i fotky! Vypadá to jako první vlaštovka dalších vernisáží ;-) ? Já těch míst mám asi víc - bývaly to kdysi Krkonoše, když jsme na to ještě byli dva - a teď prakticky jak se někde vyškrábu a mohu hledět do dálky k obzoru. A přímo tady vedou výhledy z Bezdězu, pak z Jedlové, Klíče, Vrátenské hory...

Finále tenisového FED Cupu žen v Praze už tento víkend!

Hana Šorejsová 4.11. 13:46
A na to může navázat Turnaj mistrů v Londýně, ten začíná v pondělí, Tomáš Berdych hraje první zápas v pondělí s Wawrinkou. Taktéž Djokovič : Čilič. V neděli jsou zápasy Nišikori : Murray, Federer : Raonic, tj. skupina B. Těším se na Tipovačku jako vždy !

Léčba šokem

Anna Halavičová 4.11. 08:53
Máte i můj potlesk, na mě by museli použít hrubé násilí, aby mě na tu hrůzu posadili.

Neznám tvoji řeč

Jana Šenbergerová 4.11. 08:09
Vidím, že jsem měla velké štěstí, když jsem se ocitla v náručí toho, jehož "řeč" je mi blízká. Stejně blízké jsou mi tvoje verše, Zuzko, i když jejich pozadí je mi zřejmě vzdálené.

Moje výzva: Zeman z Hradu!

Zdeněk Horenský 4.11. 05:09
Vyjadřuji naprostý souhlas! "Slavný prognostický ústav" a jeho produkty jako Klaus a Zeman celou svou polistopadovou kariérou jen soustavně škodí České republice. Že to Petr Cibulka s agenty KGB silně přehání bude zřejmě pravdou. Ale na tyto dva "politiky i prezidenty" to sedí dokonale.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.