Přehled posledních diskuzních příspěvků
Chutná nezdravá výživa: bůčková pomazánka
Hana Rypáčková 3.11. 19:22
Nehřeším takto, ale přečetla jsem si to a je to jistě dobré.
Jaké to je býti modelkou
Eva Balúchová 3.11. 18:26
Jsem ráda,že jste se s námi podělila o své pocity z přehlídky.
Ano,je to adrenalin,ale bylo to příjemné a všechny jsme si to užily a rády na to vzpomínáme.
Budem držet palce i ostatním modelkám.
Ta naše povaha česká
Libuše Křapová 3.11. 17:51
Hanko, velmi aktuální článek. Tolik lidí se neumí usmívat, pletou si slovo smát se slovem posmívat se. Humor s jízlivostí, nedokáží jinému přát úspěch. Závist vydávají za kritiku.Kéž by váš článek přimělo aspoň někoho k zamyšlení.
Napínavé duely o účast na Turnaji mistrů v Londýně
Hana Šorejsová 3.11. 17:38
Dnes rozlosování Turnaje mistrů, Tomáš Berdych je ve skupině A , čeká ho Djokovč, Čilič a Wawrinka. Start již v neděli 9.listopadu.
Slovník jako dlaždič? Tak perlí naši politici
Hana Šorejsová 3.11. 17:22
Nepřijatelný slovník hlavy státu je ostuda. Vulgarismus do vysílání Českého rozhlasu a tradice vysílání z Lan zajisté nepatří, ale hlava státu si zřejmě může dovolit vše.
Soutěž: Cestování za mlada
Hana Rypáčková 3.11. 15:30
Jejda, článek přes rok starý a jak jsem se poučila.Hlídám si čas, abych nezmeškala cvičení..Já bydlela od školy za rohem /hned ve vedlejší budově/.Ale zase jsem pořád utíkala do přírody...Všechno vzpomínání si od tebe Jiřino přečtu!
Želary a další pohnuté příběhy Květy Legátové
Hana Rypáčková 3.11. 12:26
Film se mi velmi líbil a pídila jsem se , podle koho je předloha a vše od ní přečetla.Taky jsme se jeli podívat na místo děje, ho kopců.. Nádhera ještě neposkvrněná.Ještě bych se tam ráda vrátila.
Věžové domy Kladno-Rozdělov, moje hezká vzpomínka z mládí
Hana Rypáčková 3.11. 12:22
Ráda jsem si to přečetla.Někdy jsme byli na Kladně v divadle,ale to jsme nic moc z něj neviděli.Ze služební cesty si pamatuji, že mě pobavil název Kokos .U nás jsme říkali U trpaslíků.V Litvínově byl zase Koldům.
Palčáky
Soňa Prachfeldová 3.11. 08:18
Zlaté ruce maminek ... tramvaj ujela, ale palčáky hřály že? Kolik tramvají nám v životě ujede a vždy to zanechá v člověku cosi nesplnitelného ....
Sobotní akce v Letňanech: dobrý lék proti stárnutí
Eva Balúchová 2.11. 21:29
Těším se až vás uvidím v televizi.Já bych byla asi nervózní kdyby kolem mě kroužil kameraman.:-))
Magazín i60.cz vyhlašuje vítěze a spouští lavinu zajímavých cen
Zdeňka Vítková 2.11. 20:35
Gratuluji Aleně Tollarové ,Danielce Radkové k získání knihy a panu Sobkovi k získání štěpkovače.Jinak nemám co dodat.
Po svátku Všech svatých přicházejí Dušičky
Jana Šenbergerová 2.11. 18:41
Pro mě jsou dušičky velmi kontroverzním svátkem. Hřbitovy jsou pro mě něčím jako skříně s obnošeným šatstvem zesnulých. Přesto tam chodím ráda. Manželovy ostatky jsem uložila na vsypové loučce a měla radost z toho, jak bude zjara hezky zelená, v létě plná květin, na podzim ozdobená padajícím listím a v zimě krásně neposkvrněně bílá. Chyba lávky. Přestože jsou u ní umístěné cedule zakazující vstup na pietní místo, milující pozůstalí po ní dupou v každé roční době, aby místo vsypu svého zemřelého vyzdobili květinami a zaneřádili kelímky se svíčkami. Dokonce tam svévolně umisťují mramorové destičky se jmény. Že po ostatních šlapou, je vůbec netrápí. Nechápu, proč si nepořídili hrob, když mají takovou potřebu je zdobit. Přitom by stačilo, kdyby kytice a věnce umístili kolem loučky na okraji cestičky, která ji lemuje. Usnadnili by údržbu a zachovali krásné místo. Potěšili by tím nejen mě.
V celém Česku začal festival Týden vědy
Olga Štolbová 2.11. 18:32
Proč mají letadla kulaatá okénka by mě, fakt, zajímalo, ale pídit se po té přednášce asi nebudu
Co můžeme dělat aneb Tipy na měsíc listopad
Marie Novotná 2.11. 17:34
Moc hezké prostředí a moc prima chovatelé,kteří vám ukáží celý ranč a vše,co se chovu nádherných koní Appaloosa týká je v Lažínkách.Určitě stojí za shlédnutí a možná i svezení na koních .
http://www.appaloosalazinky.cz/
Distingovaný elegán Radovan Lukavský
Vladka Steinová 2.11. 16:53
Dobrý večer, měla jem možnost p.Lukavského vidět "naživo" a osobně. Jezdil často vlakem na Vysočinu, do stanice Čachnov, odkud pak šel pěšky do osady Ruda, kde je jeho chalupu. Nejprve s manželkou, později sám. Zde, v čistých lesích se rád učil své role a prožil zde krásné chvíle svého života. Osobně jsem se s ním setkala na křtu knihy mého kamaráda 23. dubna r. 2007 v Paláci knih Luxor v Praze na Václavském náměstí, kde již , žel, na něm byly patrné stopy postupující nemoci. Byl to skutečně skvělý herec a gentleman.
Zmýlená (ve Vodňanech) neplatí
Alena Vávrová 2.11. 12:46
Bodejť by taková zmýlená platila - vy jako rodina a s tebou v čele, Hani - dovede prožít a zužitkovat úplně všecko, a to je moc fajn. Přeju hodně dalších zážitků.
Můj domov: Jak se staví sen
Hana Rypáčková 2.11. 08:15
Zojo, tak jsme si s Milanem početli o začátcích vaší útulné chaloupky v krásném a našemu srdci milému kraji.Jste oba hodni obdivu, co všechno jste dokázali.Hodně sil do splnění dalších přání.Zdravíme do Mačic.
Zima v nedohlednu, listopad bude teplý
Alena Vávrová 2.11. 01:04
Slovy paní sousedky: "Takhle by mohlo být až do vánoc a od vánoc ještě líp!"
Třináctá komnata
Milada Salajková 2.11. 00:32
Písničko, básničko,
jsi nako semínko zaseté.
Ptám se tě, ptám se tě,
kdy z tebe růže vykvete.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.