Přehled posledních diskuzních příspěvků

Módní přehlídka v Letňanech: modelky sledovala kamera ČT

Eva Balúchová 1.11. 19:39
Díky za první informaci.Děvčatům to sluší!Jsem zvědavá na fotky i video.

Prajzske dyňobrani nebo tež Jak sem dodrbala mikrovlnku

Zoja Sedláčková 1.11. 17:14
Pobavila jsem se. Po prajzsky mluví jedna kamarádka, žije u Hlučína.

Nádherný den?

Hana Rypáčková 1.11. 11:43
Dobrý.Musela jsem se podívat , jaká je Čikina, takže komentuji, ještě, že omotaná kolem stromu nehárala...Já mívám mobil často nefunkční a když i muž je nedostupný ,děti nás hubují.Ovšem, když je nejhůř, kouknou na weby a sdělí si zprávu:"Nešilte,jsou OK"Takže docela dobrý, jen nesmí spadnou notebook.Nebo webové stránky.

Prohnaná japonská kočka Hello Kitty

Hana Rypáčková 1.11. 11:28
Všechny mončičáky, barbíny a Kitty bych vyměnila za medvídka, baculatou panenku a rozmanité ozdůbky .To už víc fandím gumičkám....To teď taky letí .....

Karel Gott zahájil velké turné, zakončí v Praze

Zdenka Jírová 31.10. 23:49
Uměleckou dráhu Karla Gotta sleduji od jejího začátku. Pamatuji, jak jsme mu se spolužačkami fandily v soutěži v televizi, kde vyhrál s písní Oči má sněhem zaváté. Jeho hlas zní celým mým životem a mám ho ráda.má velkou zásluhu o zviditelnění české POP hudby ve světě. Všechna jeho ocenění mu ze srdce přeji, vydobyl si je tvrdou prací.

Sedím na konári

Olga Štolbová 31.10. 22:52
Františku, to je ukázky z Vaší knihy "Toulavé maringotky"? Jestli ano, tak už se na ni těším. Bude určitě zajímavá.

Květy v číši

Jitka Chodorová 31.10. 17:37
Teda Milado,to je nádhera,poněkud z jiného soudku,ale hlavní myšlenka je jasná,je to láska,snad neopětovaná? I pomeranče tu hrají svoji roli,že?

Moje vernisáž: Vyprávění o tichu

Jana Šenbergerová 31.10. 16:02
Živé ticho mám ráda, mrtvé mě deprimuje, ale fotky jsou to zajímavé.

To je můj domov

Alena Tollarová 31.10. 12:37
V první chvíli jsem myslela, že vidím náš panelák. Já o sobě říkám, že jsem "člověk sídlištní" a vůbec mi to nevadí.

John Cale zahraje v Národním divadle

Hana Rypáčková 31.10. 08:32
Čaruje s hudebními nástroji, ale nejvíc s violou.....

Tajemství pražského orloje

Jana Šenbergerová 30.10. 22:03
Vskutku obdivuhodné dílo. Stejně jako ten olomoucký a všechny ostatní, které jsem na rozdíl od těch prvních dvou nikdy neviděla.

Byl jsem štípačem dříví...

Hana Rypáčková 30.10. 19:06
Pěkně jsem se pobavila, hlavně že jsi to přežil bez úhony.Můj syn měl sekyru v holeni/ ne hluboko/ a vnuk jen povrchové záseky.Ale stačilo...Důležité je se trefit..

Vychází nově objevená vystoupení Jiřího Šlitra

Jana Šenbergerová 30.10. 15:48
Dobrých zpráv není nikdy dost. A tahle mi jako dobrá připadá. Dvojici Suchý - Šlitr jsem měla ráda.

Přijď

Zuzana Pivcová 30.10. 14:41
Důvěrně známé pocity. Někdy stačí vědomí, že dotyčnému zůstalo něco v duši, i když ústa zůstanou uzamčená. Moc krásně a citlivě vyjádřený duševní stav.

Moje životní trefa: Studium na FF UK

Miroslav Štorch 30.10. 10:06
Hezky napsaný příspěvek o náročnosti studia při zaměstnání. Číst Danteho v originále může být obohacující. Jak využíváte nyní své vzdělání v praxi ? Díky za odpověď. :-)

Dušičky trochu jinak

Zuzana Pivcová 30.10. 10:01
Myslím, že to je velmi individuální, jak se kdo rozhodne, zda svého zvířecího kamaráda nechá pohřbít nebo spálit prostřednictvím veteriny, a samozřejmě má každý také jiné možnosti. Rozhodně ale to není důvod k výsměchu, pokud někdo chodí na hrob kamaráda. I v Praze jednu dobu takový hřbitov byl, ale nejsem si jistá, zda ho nezrušili. Děkuji Vám za ten článek i fotky.

Marcela aneb Medailonek o jedné velmi šikovné ženě

Zdeňka Vítková 29.10. 18:42
Moc šikovná paní, už jsem ti o ní psala.Hlavně je milá a a stále se usmívá, to je navíc k jejím šikovným rukám a nápadům

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.