Přehled posledních diskuzních příspěvků
Snad na chvíli, snad navěky
Olga Štolbová 29.10. 13:14
Zuzko, fakt, bez lásky bychom bývali, celý ten dlouhý život, nepřežili. Teď už je to většinou vzpomínání, ale krááásné. *****
Moje vernisáž: Dárek
Dagmar Králová 29.10. 10:38
Vaše moc hezké snímky mi připomněly místa, která jsme také navštívili s manželem, ale nejeli jsme lodí. To musel být hezký zážitek. Jak dlouho cesta trvala ? V Marseille i na Sicílii jsme se také kochali Středozemním mořem, ale na Maltě jsme zatím nebyli. Díky za článek i námět na další cestu. Snad to nebylo tak drahé :-)
Obcologie podruhé - dokončení
Ilona Gregorová 29.10. 10:13
Milá Alenko, moc pěkný, vtipný a poučný námět, úžasně a poutavě napsané. Inspirace pro cestování naší zemičkou.
Milé překvapení v lázních
Zuzana Pivcová 28.10. 20:00
Je to hezké vyprávění. Zažila jsem podobnou dvojici dam na zájezdu na Rhodos. Ale dnešní mnohé krásné osmdesátnice bych se zdráhala označit jako "stařenky" (viz 3.odstavec). Viď, Olinko?
Jak nás ovlivňují naši psí přátelé
Zdenka Jírová 28.10. 17:51
Poznatky o tom, že majitelé pejskú jsou v lepší kondici než jejich vrstevníci žijící sami, je už dost známy.Nejde ale jenom o pejsky, rozmáhají se i"kočkomilci" a jejich mňoukající přátelé jim plní stejnou funkci jako psí přítel. Jen se při tom tolik nenachodí, a proto vyhovují spíše lidem, kteří z nějakého důvodu by pejska mít nemohli. Je ale jedno, jaký zvířecí přítel je u vás doma, důležité je, že ho máte rádi , a proto on má rád i vás. Chovatelé jakéhokoliv zvířete jsou cituplnější, vnímavější k problémům ostatních a milejší.Rozhodně se nedivím , že by zvláště ženy, nesnesli vedle sebe někoho, kdo by jejich chlupatého přítele neměl rád.
S nasazením života
Hana Rypáčková 28.10. 16:15
Ale Nikon se osvědčil! Jsi celá a fotky nádherné, Bertík spokojený .Určitě jsi dobře spala!
Literáti na trati
Jaroslava Handlová 28.10. 11:14
Pane Zdeňku, gratuluji ke spoluautorství. Doufám, že se kniha dostane brzy na trh i do malých měst.
Taxistory: Zachránci
Zuzana Pivcová 28.10. 07:26
Je to hodně silné, to bych chtěla zažít, taxikáře, který by zdarma čekal, až odoperují kočku, a ještě se dodatečně zajímal o její osud. To není jen dobou, to je opravdu o lidech. A Ty jsi Člověk s velkým Č.
Bohatství či chudoba?
Jana Šenbergerová 27.10. 21:47
Zdá se, že i tady by se vyplatila zlatá střední cesta, ale kdoví ...
Halloween Hrdibořice
Zuzana Pivcová 27.10. 21:00
Hezké a vtipné výrobky, hezké fotky. Já jsem byla před týdnem v trojské botanické zahradě, ale tam byla zatím jen tradiční výstava dýní, na vyřezávání se teprve chystali.
Syn a vnuk Jiřího Trnky chystají unikátní výstavy
Vladka Steinová 27.10. 19:22
Dobrý večer, milá redakce, je velmi dobře, že jste zveřejnili tento článek o J.Trnkovi a jeho potomcích a o chystané výstavě v Plzni. Já sama jsem již v létě upozornila na výstavu J.Trnky, která byla v Poličce v prostorách krásné Radnice na náměstí .Výstavu jsem osobně se svou vnučkou v létě navštívila.
Čas uzdravování nebo milosrdenství?
Jarmila Plachá 27.10. 18:21
Zdeničko, tak jsem si článek přečetla...to je teda mazec!!!! Jsem ráda, že mě nic takového nepotkalo!!!! Přeji Ti, aby vše dobře dopadlo♥♥♥
Úsměvy přes slzy
Zuzana Pivcová 27.10. 16:53
Zrovna jsem si říkala, že od Vás už jsem dávno nic nečetla, takže to funguje. :-) Ačkoliv nejsem typ, který by lpěl na minulosti, staré fotky mám moc ráda, a nejen naše rodinné, ale k překvapení svých občasných hostitelů se domáhám též jejich starých alb a komentářů k nim. Pro mě to je výlet do historie, snažím se dát do souvislosti tehdejší dobu a její symboly - typy lidí, oblečení, bydlení, dopravní prostředky, architekturu,
zkrátka užívám si retro na příbězích jednotlivců a rodin. Díky za vzpomínku, obohatila jste mě.
Láska je tisíc malých lásek
Vladka Steinová 27.10. 09:47
Dobrý den, p.Zuzko, o lásce bylo napsáno a vysloveno mnoho, Vaše verše jsou ale nádherné.
Omluva čtenářům: opakujeme soutěž o zahradní štěpkovač!
Eva Balúchová 26.10. 19:19
Paní Křapové gratuluji k výhře.Docela jsem si na štěpkovač myslela :-)
Gratuluji i ostatním vítězům a modelkám přeji hodně štěstí.
Vzpomínka na osvobození Prahy
Milada Salajková 26.10. 16:10
Děkuji Vám za vzpomínky. Takto to znám z vyprávění svého otce. Také se vrátil z německých lágrů. Je mi smutno z toho, že lidstvo je nepoučitelné....
Na křídlech spoutaných
Vladka Steinová 26.10. 13:38
Dobrý den, p. Zuzko, nádherný název básně, krásná spojení, vzácná myšlenka.
Lesy mého dětství
Eva Mužíková 26.10. 12:48
Jani, právě jsem přišila ukousnutou nohu z oblíbené hračky mého pejska... velkými a hlavně co nejpevnějšími stehy / na jak dlouho ?/ Tak jak ten váš, celou dobu na mne čučel a čekal, až mu jeho miláčka vrátím.... Vaše povídání je velmi milé, zcela mne vtáhlo do děje... hezký den.
Teploty mají létat, ale listopad bude teplý
Milada Salajková 26.10. 11:46
Bude hezky. A pokud venku bude vítr a déšť, seďte doma, bude hezky tam. Mějte příjemné dny, jak si je uděláte, takové je máte. Vaše Veronika
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.