Přehled posledních diskuzních příspěvků

Měsíční znamení

Vladka Steinová 26.10. 07:21
Dobrý den, Františku, pěkná povídka, jako vždy, dobře se čte.

Moje životní trefa: Láska ON - LINE

Eva Balúchová 25.10. 21:58
Ať vám přátelství vydrží navždy.

Pár krásných okamžiků

Milada Salajková 25.10. 20:13
Vzpomínky nás doprovází a nikdo, nikdo nám je nevezme. Verše jsou i tajemné. Jitko, copak Ti prolétlo hlavinkou ??

Žbirka nabídne spojení akustické a video tvorby

Hana Šorejsová 25.10. 16:46
"Miro Žbiro" je náš vrstevník, a přitom má stále půvab hocha s kytarou. Jeho koncerty jsou vždy fajn a s hezkou atmosférou.

Moje půlroční retrospektiva

Hana Šorejsová 25.10. 16:40
Jitko, vím, že jsme se zaregistrovaly podobně časově stejně. Články , které mne zaujmou si ráda přečtu, a ty Vaše patří mezi ně. Hodně štěstí, upřímně.

V anketě Neviditelný herec uspěli Munzar a Balzerová

Vladka Steinová 25.10. 15:20
Dobrý den, Tobogan jsem poslouchala dnes v rozhlase na "Dvojce"v přímém přenosu.Myslím, že to je dobrá anketa.

Veltlínské červené rané

Vladka Steinová 25.10. 10:59
Dobrý den, příjemná báseň, milá,pěkný rým.Jako bych víno vychutnávala s Vámi.

První rok v důchodu

Nina Šachová 25.10. 10:46
Ano, paní Caklová, i můj názor na důchodový věk je totožný s vámi. Dříve jsem myslela, že důchodci jen čekají pomalu na smrt.....jsem 4 letý důchodce a jsem šťastná a spokojená, jak jsem pomalu nebyla celý život. Dělám si co chci, s nadhledem svých let, těším se na každý nový den, co mi přinese, věnuji se svým zvířatům, dětem, koníčkům, své zahrádce, i tomu nezbytnému kafíčku venku na zahradě a nikam nepospíchám. Mám klid v duši, a to je hrozně důležité. Raduji se ze života. I já jsem se účastnila v dětství podvečerním sezením pod kaštany s babičkou a jejími společnicemi, pletly, vyšívaly, vyprávěly nezapomenutelné příběhy. Na tu atmosféru nikdy nezapomenu. Škoda, že už není a nikdy se nevrátí. A tak se občas tajně pomodlím u kapličky v polích za vesnicí, že mi dopřává ve zdraví tyhle nádherné dny a prosím o další. Uvidíme.

Krámek plný snů

Jitka Chodorová 25.10. 10:05
Vladko,hlásím se do práce,do takového krámku bych hned šla pracovat,navíc obrázek k tvému povídání je nádherný,máme podobné touhy,viz Stánek splněných přání,v mém profilu,co jsem tam dávala skoro před 2roky.Tak ať tvůj krámek má pořád co nabídnout!

Tip na výlet: Moravské Kopanice s magickou atmosférou

Vladka Steinová 25.10. 08:08
Dobrý den, nádherné přiblížení Bílých Karpat a moc pěkné fotky.

Kdo by to řekl, nového Krtečka natočí Číňané

Milada Salajková 24.10. 23:45
Myslím, že je to moc dobře. Všechny děti milují krtečka a přiberou i pandu.

Kouzlo časů minulých: lámání chleba

Olga Štolbová 24.10. 22:29
Jaroslave hezké čtení, ale ten pomyslný nápoj, co Vám nalil optimizmus do žil, by mě zajímal. Nebo si to máme domyslet? Tedy mě napadla jen láska a milování, ale to je zřejmě jen holčičí nápad.

Trojská botanická zahrada je mladistvá

Hana Rypáčková 24.10. 18:37
Ano.Jsou tam senzační programy,je úžasná, hojně využívaná.Kamarádka bydlí nedaleko a má taky permanentku,ocitne se v podivuhodné přírodě. Požívám i tu na Slupi ke schůzkám.Relax.

Chalupy

Vladka Steinová 24.10. 17:34
Paní Hanko, moc hezké vyprávění.Také mám vzpomínky na malý domek a hodnou zlatou babičku.

Václav Postránecký: Odpočívám na kole

Vladka Steinová 24.10. 14:51
Dobrý den, děkuji za tento článek. Pana V. Postráneckého jsem si vždy vážila, úžasný byl v komedii S tebou mě baví svět.Nyní se nemohu zbavit dojmu, že své herecké umění opravud dal do služeb jen komerci, tedy svému prospěchu. Jeho role jak v seriálu Doktoři z Počátků, tak i z Vinařů mi "nesedí."Viděla jsem jen několik málo dílů a ani jeden z výše uvedených seriálů mě nenadchl.Herci si potřebují vydělat peníze a tak nám, divákům, předloží vše možné, bezduché,nelogické, dobré tak k vymývání mozků.

Petra Kvitová převzala cenu The Diamond Aces 2014

Miroslav Štorch 24.10. 14:46
Petra Kvitová sice nepostoupila do semifinále turnaje mistryň 2014, ale byla oceněna jak napsala paní Šorejsová v článku za propagaci a přínos tenisu. Přidal jsem jen pár snímků z facebooku, a tak jsem se stal jen menšinovým spoluautorem :-) Dohodli jsme se na spolupráci, abychom nepsali dva články na stejná témata. Ostatně tolik lidí zase tenisu a sportu v důchodu nefandí :-)

Období chřipek se blíží, lékaři doporučují očkování

Marie Magdalena Klosová 24.10. 11:39
Nenechám se očkovat a nenechám!Mám své recepty!A hlavně si v tomto tzv.chřipkovém období,mírně před ním a mírně po něm,servíruji 1 krát týdně preventivně Oscilococcinum.Už několik let!A řeči o epidemiích nepodléhám!Přeji pevné zdraví!

Lidový komik a věčný chlapec Jára Kohout

VANDA Blaškovič 24.10. 08:25
Jak poznáte že stárnete?„Všechno bolí – a co nebolí, to nefunguje. Udýcháte se, když hrajete šachy, nebo když vytáčíte telefonní číslo. Zhasínáte světlo kvůli šetření a ne kvůli romantice. Nezajímá vás, kam jde manželka – jen když s ní nemusíte jít. Sednete si do houpací židle a nemůžete ji rozhoupat. Jste nadšen událostmi, které jiní považují za nudné. Co vaše děti studují jako historii, vy jste se učil jako současnost. Potřebujete brýle, abyste našel své brýle. Těšíte se na oslavu svých narozenin hlavně proto, že se jich můžete zúčastnit. Vaše děti začínají vypadat ne jako dospělé, ale jako staré. A víte všechny odpovědi – ale nikdo se vás na nic neptá

Postoupí dnes Petra Kvitová do semifinále?

Hana Šorejsová 24.10. 07:53
Prima napsané. Vysvětlené excelentně, hlavně ať to vyjde ! Fandíme Petře Kvitové !

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.