Přehled posledních diskuzních příspěvků

Cesta s Brokátem do Itálie

Vladka Steinová 23.10. 19:27
Paní Lidmilo, moc pěkná a milá vzpomínka!

Kvitová přejela Šarapovovou a může postoupit z Bílé skupiny

Miroslav Štorch 23.10. 18:29
Pokud to půjde Petře Kvitové s Caroline Wozniacki jako dnes se Šarapovou, tak by to mohl být nejen pěkný zápas, ale i vítězství. Američanka Serena Williams úplně rozstřílela "nezletilou" Kanaďanku Bouchard 6:1, 6:1 a vybila si tak asi vztek z debaklu s Rumunkou Halepovou. Přímo řekla, že bude nyní po zranění kolena pilně trénovat, aby se připravila na další utkání s Halepovou. Pokud by Halepová porazila druhou z bílé skupiny (asi Kvitová) a Serena porazila vítězku bílé skupiny - tak by se mohla děvčata utkat v odvetě velmi rychle ve finále. To by byl ale zápas. Ale snad Kvitová porazí Wozniacki i Halepovou - nebo jinou protihráčku :-)

Film pro pamětníky: Zámek pro Barborku

Vladka Steinová 23.10. 17:19
Dobrý večer, děkuji redakci za tuto informaci. Nevzpomínám si, že by tento film byl někdy uváděn v Tv. A protože filmologie je moje vášeň, už mi náš "dobrý prodejce" DVD prodal. Myslím, že p. Zuzana Stivínova odešla do Francie, p. Karla Chadimová, manželka jana Třísky do USA, a ostatní herci, až na pana Kostku už nežijí.O to je film zajimavější.

Já, Janko, Miro aneb Žít naplno jde i po padesátce

Jana Šenbergerová 23.10. 17:13
O volném bytě nevím, ale to, že se dá žít naplno dokonce i po šedesátce ano. Navíc věřím i tomu, že ani po sedmdesátce není třeba házet flintu do žita. A snít se dá až do konce života. :-) Ať vám vyjdou vaše sny!

Vlasy

Hana Rypáčková 23.10. 15:31
Moc hezké počtení.Tím víc, že je o tobě. Jsi dobrá.Naše holky by tak rády měly mikádo, ale v tanečňáku musí mít ulízanou hlavinku a copy s mašličkama.Moje sestra si nechala ustřihnout tlustý cop ve dvaceti a přišla úplně nakrátko.Tatínek měl její cop na atické soše v kanceláři.Asi trpěl...

Štípačky dřeva: Šetří síly, čas i peníze

Jaroslava Handlová 23.10. 12:10
Myslím, že horizontální štípačka pětitunka by se nám občas šikla na chatu. Zdá se, že tu bych snad zvládla i já. Řezání a sekání manžela už zmáhá a já jsem na sekání nemehlo.

Muž, v jehož hrudi nejdéle bije transplantované srdce

Jaroslava Handlová 23.10. 11:27
Přeji svému panu profesorovi ještě dlouhá léta s mladým srdcem. Všechno nejlepší!

Světlo a stín

Zuzana Pivcová 23.10. 09:54
Moc hezky, meditativně vyjádřeno. Zvláštní, že někdy je stín chápán jako negativní protiklad světla, např. stinné stránky života nebo žít v něčím stínu. Přitom stín je průvodce světla. A někdy je opravdu blahodárný, třeba v letním vedru. Má své opodstatnění všude.

Radosti s vnoučátky

Hana Rypáčková 23.10. 08:23
Naprosto souhlasím.Jen té energie máme kolem šedesáti víc, než kolem sedmdesáti.Naštěstí vnoučata taky dorůstají.Máme dvouletého mrňouse a čekáme ještě do Vánoc přírůstek.I pro ně se musím držet fit!

Nejvyšší strom Česka měří přes 64 metrů

Olga Štolbová 22.10. 23:11
Pro mě opravdová zajímavost, netušila jsem, že u nás máme tak vysoké stromy. Ale i ta fotka je zajímavá, je možné, že ten pán vystupuje nahoru po houbách, které se jmenují choroše?

A je to zase tu, ze soboty na neděli končí letní čas

Jana Šenbergerová 22.10. 21:01
Zdá se mi naprosto bezohledné nedbat na nepříjemnosti, které toto "hýbání" časem způsobuje spoustě lidí. To, že někdo nepociťuje neblahé následky, neznamená, že mu nenabourávají biorytmus. Zrušit pohyblivý čas, než on zruší nás! :-)

Kočičí vysvětlování

Lidmila Nejedlá 22.10. 18:00
Paní Hano, hezky to vyprávíte. Sama jsem měla kočku , která se dožila 20ti let. Byla černobílá a všemu rozuměla. Má hrobeček na zahrádce.

Čeští dobrodruzi chtějí jako první zdolat na voru Atlantik

Miroslav Štorch 22.10. 15:47
Předpokládám, že křehké smrkové dřevo nevydrží namáhání vlnami, i když bude sešroubované. Lidé dělají různé šílenosti. Když budou mít vysílačky a štěstí, tak je někdo zachrání. Před časem přepluli Atlantik Češi na malém nafukovacím katamaranu s plachtou. Když vystoupili na pláži v Americe, tak si všichni mysleli, že jeli jen na krátký výlet podél amerického pobřeží :-) http://www.davidkrizek.cz/david-/zivotopis/

Určete známou osobnost a město

Hana Rypáčková 22.10. 13:19
Bobo, není to tak těžké, ale co vyhrajeme?

Moje vernisáž: Kam míří mé kroky

Eva Mužíková 22.10. 12:56
Další nápaditá vernisáž, s nádherným slovním doprovodem.

Všechna tvá pohlazení

Miluše Převrátilová 22.10. 09:31
Krásné verše, pohladily ...

Stromem roku se stala opatovická borovice

Jana Šenbergerová 22.10. 04:45
Moc zajímavý strom. Borovice nebývají často tak členitě rozeklané. Dík za článek! Letos mi anketa o strom roku nějak unikla.

Šedivé vlasy: Barvit, nebo nebarvit?

Marie Novotná 21.10. 16:34
Nikdy bych nevěřila,že se dá zešedivět během několika hodin.V sousední obci ve svých 25 letech po ztrátě prvororeného dítěte muž byl do rána šedivý.Nevidět to na vlastní oči-nevěřila bych.A tak jsme to všichni brali jako normální a nestačili jsme zaregistrovat,kdy vlastně zestárnul.Vedle soused,koňák,jezdíval s fiakrem na různé akce se barvil i když nemusel,aby byl IN.Okolí mi říká,že jsem v šedinách starší,tak používám barvu jen bledší,ale........

Podzimní mlsání: zákusek z dýně

Marie Novotná 21.10. 14:26
V jednoduchosti je krása i dobrota.Díky ,vyzkouším.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.