Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hrad Velhartice připravil rozloučení se sezonou
Zoja Sedláčková 21.10. 14:01
Do Velhartic to nemáme daleko, je to krásný hrad. Letos ale zamykání asi nestihnu. Přijede na prázdniny dcera s rodinou a protože to mají k nám 185 km, vyrazí až v sobotu a dalších 30 už by na ně asi bylo moc. Škoda, vnoučatům by se to určitě líbilo. Byli jsme tam vloni na interaktivní dětské výstavbě ze Zemanových filmů a byla nadšená.
Špičkový tenis žen v Singapuru. Dnes tipujte na výsledek Kvitové!
Miroslav Štorch 21.10. 13:37
Včera jsem tipoval, že Ana Ivanovič uhraje proti Williamskové 7 gamů a uhrála jich celkově 8. To je sport. Bouchardová je z formy a neuhrála ani set proti snaživé Halepové. Jak řákal kdysi Radek Štěpánek - každý zápas je jiný i se stejným soupeřem.
Vernisáž fotografií: Jak se stát lovcem
Iveta Balážová 21.10. 12:03
Zvířátka jsme tu ještě neměli. Moc krásné. Nejen fotografie, ale i text.
Myšlenky Bohyně
Zuzana Pivcová 21.10. 09:12
Je to půvabné milostné vyznání, které v sobě nese něhu i vzrušení.
Za tajemstvím pravěké sluneční svatyně v pražských Čakovicích
Květoslava HOUDKOVÁ 21.10. 04:04
Přes městs.část Praha-Čakovice jezdím velmi často (je to trasa autobus.spojení Kostelec n.Labem - Praha. A letos jsem si užila i čakovický zámek - absolvovala jsem zde po několik měsíců trvající "Policejní akademii pro seniory".
Tragédie na D1 ukončila život Alexandra Dubčeka
Lidmila Nejedlá 21.10. 01:32
Díky za článek. Mám tu dobu v paměti. Pan Dubček měl přirozenou vážnost. Jeho osobnost nemusela média přikrašlovat.
20. říjen: Den stromů
Jaroslava Handlová 20.10. 21:58
Stromy si určitě zaslouží, abychom je oslavovali! Den stromů se mi moc líbí, i když letos jsem zrovna já žádný nový strom nezasadila. Ale myslím si, že je hodně důležité také pěkně pečovat o ty dříve zasazené, aby ta krásná zeleň mohla těšit i příští generace.
Sir Winton dostane Řád při zvláštním ceremoniálu
Zuzana Pivcová 20.10. 18:38
Když jsem v létě na Kampě shlédla výstavu Wintonovy děti, fotodokumentaci zaměřenou na akt transportů jako takový a speciálně pak osudy jednotlivých ještě žijících nebo už zemřelých "dětí", měla jsem v sobě pocit, který nedokážu pojmenovat.
Jak vařily naše prababičky: pravá hlemýždí delikatesa
Jana Šenbergerová 20.10. 17:30
Pro mě časově i energeticky příliš náročné, ale v restauraci bych si to s chutí dala. Kdysi jsem si hlemýždě v restauraci objednala. Když mé spolustolovnice uviděly na talíři hlemýždí skořápky, málem jim vypadly oči z důlků, ale mně náramně chutnalo. :-)
Moje vernisáž: Až uslyšíš hvízdání, to můj vlak vjíždí do nádraží...
Svatava Páleníková 20.10. 17:02
Úžasné fotografie! Líbí se mi tato vernisáž a opět musím opakovat, že ten nápad redakce udělat vernisáže byl skvělý.
Zase o podzimním čase
Jana Šenbergerová 20.10. 16:59
Vaše verše mě vždy dobře naladí. Aktuální, vtipné, neotřelé.
Nezávislost, pohodlí i bezpečí, tak takové je bydlení v Zátiší
Jana Slavíková 20.10. 13:44
Hezký článek, škoda jen, že jeho součástí není ceník. Nelenila jsem a vyhledala webovky uvedeného bydlení. Můj důchod je o polovinu vyšší než průměrný a bohatě mi stačí na nájem v družstevním 3+1. Na bydlení v Zátiší by mi nestačil.
Začíná tenisový Turnaj mistryň a s ním i naše další tipovačka!
Miroslav Štorch 20.10. 11:19
Jaké číslo máme napsat místo jména tipované vítězky turnaje ? Asi podle pořadí na světovém žebříčku ? 1.Williams, 2.Šarapova. 3.Halep, 4.Kvitova, 5.Bouchard, 6.Radwanska, 7. Ivanovič, 8. Wozniacki
Moje vernisáž fotografií: Naše zahrada od dubna do října
Radovan Cakl 20.10. 09:14
Dobrý den všem, pokud máte zájem, nabízím mimo soutěž video Z naší zahrady i s hudbou.
http://youtu.be/Go2Jx7Udrb8
Zdraví Radek.
Vystoupení našich zralých dam završí legendární Václav Neckář
Eva Balúchová 19.10. 19:13
Myslím na redakci při prohlížení každé vernisáže.Nezávidím vám,nebude to jednoduché,protože jsou všechny krásné.I když jedna je pro mě nejkrásnější :-)
Halloween sice nemusíme, ale dýně začínáme mít rádi
Soňa Prachfeldová 19.10. 18:37
Kdysi jsem z dýní vyrobila i ananasový kompot, nyní mám moc ráda polévku z hokaida a semínka jsou moc zdravá
Moje trefa do černého aneb Tuzexový kocour a archivářka
Alena Vávrová 19.10. 15:44
Tak to je opravdu překvapující a úsměvné odhalení počátku vaší pracovní kariéry jako archivářky VHÚ. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.