Přehled posledních diskuzních příspěvků

Technický unikát jménem Baťův kanál

Olga Štolbová 16.10. 22:32
O Baťově kanálu jsem do teď nevěděla vůbec nic, jen to ,že je na Moravě. Díky za tuto informaci, pro mě opravdu zajímavou.

Zubní sklovinu dokáže nahradit speciální lak

Jana Šenbergerová 16.10. 18:15
Tak to bych opravdu potřebovala! Jen by mě zajímalo, co znamená to "brzy".

Moje vernisáž fotografií: Toulky Českým středohořím

VANDA Blaškovič 16.10. 13:48
Milá Soňo, tys mi dala ! Normálně puchýře na patách ale šťastně zpět doma! Nádherný výšlap ! Krásná scenérie Českého středohoří a příjemná společnost. Díky! Vanda.

Chvění

Svatava Páleníková 16.10. 11:31
Až se rdím, ale jste úplná spisovatelka.

Moje vernisáž fotografií: Na tváři mě lechtá babí léto

Milada Salajková 16.10. 11:29
Vámi ukázáná krása Prahy vyráží mě nepražákovi dech. Díky za podívanou.

Moje vernisáž: Voda a nebe

Jana Šenbergerová 15.10. 22:02
Další kouzelná vernisáž. Mně se líbí všechny! Nedokázala bych si vybrat tu nej.

Moje životní trefa aneb Radikální změna života

Jana Šenbergerová 15.10. 21:55
Evo, myslím, že jste si "poklidnější" život ve městě mnohonásobně zasloužila. Klobouk dolů! Navíc pokud jde o přírodu určitě nestrádáte, máte jí kolem dost. Bertík jistě přijímá s povděkem, že se teď nemusí o vaši péči dělit s početnou vesnickou faunou. Změna je život. Hezky si ho spolu užívejte.

Moje vernisáž fotografií: Průhonický zámek

Jana Šenbergerová 15.10. 19:25
Ta krása mluví sama za sebe, ani není třeba komentovat více. Nádherná procházka!

Turnaj mistryň se blíží, letos poprvé v Singapuru

Miroslav Štorch 15.10. 16:43
Hezký článek pro příznivce sportu. Uvidíme v jaké skupině bude zařazena Petra Kvitová. Bude se na co dívat :-)

Na Neckářově vánočním albu je duet s Kubišovou

Alena Tollarová 15.10. 16:15
Však už jsem natěšená. Dobrý časy jsou mým věrným souputníkem od jejich vydání, měla jsem je jako horkou novinku už v nemocnici a naposledy jsem si je pustila dneska při vaření ...

Moje vernisáž: Děti za zrcadlem

Jana Šenbergerová 15.10. 12:13
Přestože tyto děti vypadají stejně hezky jako děti kohokoliv z nás, to nejdůležitější v životě jim chybí. Máma a táta, milující rodina. A bez této lásky je start do života o hodně těžší. Jsem ráda, že naše společnost na tyto děti nezapomíná. Měla jste dobrý nápad, že jste nám to připomněla.

Limonádový Joe: padouch nebo hrdina – my jsme jedna rodina

Zuzana Pivcová 15.10. 07:44
Když jsem Limonádníka viděla poprvé, bylo mi 15 let. Myslím, že tehdy jsem na tamní druh slovního humoru nebyla ještě zcela zralá, podobně jako třeba u Vančurova Rozmarného léta. O to více jsem si to užila po pár letech a vlastně až dodnes.

Jednou přijde ten den

Zuzana Pivcová 15.10. 07:37
Je to úžasná životní reminiscence. Myslím, že ta obhajoba ani nebude nutná. Již teď z Vás vyzařuje.

Vernisáž fotografií: Křest mé knihy pohádek

Zuzana Pivcová 15.10. 07:35
Vymyslet jednu pohádku je těžké. Vymyslet knihu pohádek je úžasné. A vymyslet sbírku a uvést ji celou tou nutnou drahou do života musí být nadlidské. A nadlidsky krásné.

Moje vernisáž fotografií: O Marcele a pro Marcelu

Zdeňka Vítková 14.10. 15:55
Zuzanko, moc hezký nápad, přeji Vám oběma hodně zdraví.A tvoje verše jsou kouzelné.. na místo zbytečných vět vnímej ten barevný svět.Krásné pohlazení na duši.

Čas

Renata Zadražilová 14.10. 15:04
Ano, výstižné. Díky

Všechno zlé je pro něco dobré aneb Moje životní trefa!

Zdeňka Vítková 14.10. 13:41
Váš článek jsem přečetla jedním dechem.Gratuluji k Vaší trefě do černého. Jste krásný pár.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.