Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moulin Rouge: od cirkusové tančírny k luxusnímu šantánu
Redakce i60 5.10. 13:34
Nemáte se za co omlouvat, pane Horáčku. Naopak, přesně tyto zkušenosti (byť v tomto případě neblahé) budou užitečné našim čtenářům. A o to nám jde. Děkujeme za příspěvek.
Časová tíseň
Jana Šenbergerová 5.10. 09:37
Občas pro oči nevidíme. :-)) Když je toho spousta ke koukání a kručí v žaludku, není se čemu divit.
Noc je rozmařilá
Jana Šenbergerová 5.10. 09:26
Není nad krásný den po krásné noci. A k tomu krásné verše... Přeji všem krásný den!
Modelky i60 opět excelovaly! Už počtvrté a nyní i v Liberci
Jana Šenbergerová 4.10. 19:29
Moc vám to, děvčata, sluší. :-)
Postoupí Kvitová a Berdych do finále turnaje v Pekingu?
Pavel Král 4.10. 18:32
Tak to se ani snad nečekalo - Hlaváčková vyhrála titul a do finále postoupila Kvitová i Berdych. Djokovič prohrál s Berdychem kdysi ve Wimbledonu a zítra asi neprohraje. Šarapová prohrála s Petrou Kvitovou ve finále Wimbledonu 2011, tak proč by to Petra nemohla zopakovat :-) Bylo by to pěkné.
Milena Holcová: Myslela jsem, že milostný život končí po čtyřicítce
Eva Balúchová 4.10. 15:50
Líbí se mí knížky paní Holcové,obdivuji jejich dovolené na divoko.Možná bych jednu zkusila,ale pak bych asi taky nezvládala jako její vnučka :-)
Humor je kořením života
Jana Šenbergerová 4.10. 08:23
Mohu zodpovědně prohlásit, že čím jsem starší, tím víc solím. Až se někdy bojím, aby mi nezkornatěly cévy. :-))
Tatínek se přišel rozloučit
Eva Balúchová 3.10. 18:31
Hezký příběh,se mnou se přišla rozloučit maminka a měla strašně ustaraný výraz.Za pár dní jsem zjistila proč...
Kdo má dobrý čich, má šanci žít déle
Jana Šenbergerová 3.10. 15:40
Tak nevím. Prý existuje čichová paměť podobně jako zraková, či sluchová. Babička ztratila čich po prodělaném tyfu a žila do 85 let. Mně to připadá jako docela hezký věk. Navíc ne každý musí znát vůni uvedených věcí. Kdo dnes zná vůni kůže?
Počet vegeteriánů roste
Jana Šenbergerová 3.10. 15:23
Konečně je jich dost na to, aby začali zajímat ty, co z nich mají nebo budou mít prospěch. Když jsem s vegetariánstvím začínala já, byla jsem za podivína. A vitariánství ( vyšší a podle mě i sofistikovanější forma vegetariánství) je slovo, které i dnes má punc něčeho nepatřičného.
Kouzlo časů minulých: já a moji staříčci
Marie Magdalena Klosová 2.10. 19:42
Pane Jaroslave,nevnucujete se.Vaše povídání je příjemné,humorné a odlehčené,žádné zbytečné detaily a nestravitelná fakta.A přesto se dovídáme velmi mnoho o těch ne vždy veselých životních příbězích.Jste mistr svého oboru.Bravo!
Vanda Blaškovičová: žiji dva životy, v Česku a na Hvaru
Eva Balúchová 2.10. 19:15
Máš zajímavý život,půl roku tam,půl roku tady.Věříž,že to by se mě taky líbilo.
Fotky máš moc hezké,bude fajn když se s námi podělíš.
Diskotéka pro pamětníky - 1. díl
Olga Štolbová 2.10. 17:32
Díky Míro, už jsem si přehrála dvě, ale mám jich i dost na deskách, fakt se na ně nedá zapomenout. Byla by to obrovská škoda. ***
Seniorům se nejlépe žije ve Skandinávii
Jana Šenbergerová 2.10. 14:59
Ať si to připouštíme nebo ne, pořád jsme na tom mnohem lépe než většina seniorů na světě.
Přihořívá!
Marie Magdalena Klosová 2.10. 13:50
Jako vždy:něha v duši,slza v oku,úsměv na rtech.tak se cítím
s Tvými verši,milá Zuzko
Ráno moudřejší večera?
Marie Magdalena Klosová 2.10. 13:35
Naše milá "babičko" Olinko,v prvé řadě Tě chci povzbudit,aby ses nebála!!! Včerejší chat dal zabrat všem,kdo na něj jen "mrkli".Řekla bych,že spíše než strach,z něho čišela arogance a hloupost.Ta je bohužel nekonečná.
Ale,Olinko.probudily jsme se živy a zdrávy do nového dne,a ten si přece nenecháme zkazit!!! Nezasloužíme si to,a Ty obzvlášť.Moc zdravím.mm
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.