Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pozor na současné užívání léků. Poradí vám v lékárnách BENU

Jana Šenbergerová 2.10. 13:26
Jedna z mála výhod velkých měst je ta, že si můžete vybrat. Na malém městě můžete být rádi, když vůbec nějaká lékárna je. My to štěstí máme. Nachází se v blízkosti zdravotního střediska. Je v ní dráž, než jinde, lékárník občas brble, což napraví paní lékárníkova milým úsměvem, ale nejlepší na ní je to, že se pro potřebnou "dávku" mohu v nejhorším případě doplazit. :-)

Ischia: ostrov, který nepřeje jen lásce

Jaroslava Handlová 2.10. 10:34
Ostrov Ischia je vynikající právě pro svoje termální prameny. Já jsem si tam zamilovala určité místo, kde horké prameny vyvěrají přímo do volného moře. Tam je v moři teplíčko a Vy musíte jen dávat pozor, abyste nebyli přímo na prameni a neopařili se. Ale termální voda se rychle smíchá s tou mořskou a je to parádní zážitek.

FOTOHÁDANKA TÝDNE

Marie Novotná 1.10. 20:43
Můj odhad je: Žilina

Kdo získal tablet Lenovo? Možná právě váš favorit!

Anna Vrbovská 1.10. 20:18
Gratuluji vítězům a těším se na další pěkné dny s i60!

Videosoutěž i60.cz: Mé malé ohlédnutí

Marie Novotná 1.10. 18:26
Souhlasím a lituji,že jsem se zapojila do soutěže.

Zralé modelky i60 podpoří boj proti rakovině. Už tuto sobotu!

Eva Balúchová 1.10. 12:08
Vypadá,že to bude zajímavá,smysluplná akce!Škoda,že bydlím daleko.Našim děvčatům přeji ať se jim přehlídka vydaří a mají z ní dobrý pocit a pěkné vzpomínky jak máme všechny my předešlé. Už se těším na fotky.

Vítězná jízda Petry Kvitové

Miroslav Štorch 1.10. 12:06
Moc hezký článek paní Šorejsová. Li-Na a Petra Kvitová spolu často trénovaly a dobře se znaly. Pochopitelně jako sparing partnerku si nepozvete někoho, kdo je vám nepříjemný. Bohužel zranění se nevyhýbají ani těm nejlepším tenistům. Hingisová se po zranění také vrátila a ve 34 letech hraje stále výborně čtyřhru. Možní se Li Na třeba vrátí, pokud nebude mít rodinu :-) Berdych by mohl Srba Troického porazit, když má teď formu. Petra Kvitová by mohla porazit i Venus Williams. :-) Když bude v pohodě.

Šachová partie

Pavel Král 1.10. 09:11
Máte pravdu pane Zemane, některé dámy jsou tady posedlé útočením, ale to je jejich psychologickým rysem vyplývajícím z mindráku, že nejsou dámami, na které si hrají. Domnívají se, že panu Mendlíkovi daly šach mat, ale on jen na chvilku odešel a vrátí se neporažen :-) Naše životy jsou opravdu šachy - hezké veršování nikdy zbytečné není. Slouží k zamyšlení. Některé dámy jsou příliš asertivní a energické, ale nesprávným směrem na šachovnici života :-) Jako Král to znám z praxe.

Proč nemám rád značku BMW

Marie Magdalena Klosová 30.9. 20:26
Je to tak.Možná to mají "v popisu práce".Můj muž,zkušený a dobrý řidič,to komentuje lakonicky:"ten musí !" /rozuměj předjíždět/.Vtipně napsáno.

Udo Jürgens, hitmaker a rakouská ikona

Zuzana Pivcová 30.9. 19:38
Ano, tak mně se v druhé polovině 60. let Udo Jürgens moc líbil, měřil skoro dva metry a měl delší nos a tmavé vlasy na pěšinku! :-) Zpíval a zároveň si k tomu hrál na klavír (taky to říkal v jedné písničce ...Was ich dir sagen will, sagt mein Klavier...). Měl také další šlágr Siebzehn Jahr, blondes Haar.... Karel Gott ale s jeho písní v Eurovizi neuspěl. Tehdy byl Udo Jürgens šťastně poprvé ženatý se svou láskou z mládí Panjou a měl děti Johnyho a Jenny. Ale hlavně měl krásnou čistou němčinu, na které jsem se tak trochu učila rozumět. Tak to si všechno ty roky pamatuji.

Proč byl Sokrates velký filosof?

Milada Salajková 30.9. 16:59
Moudrý Sokrates. Připomenula jste ho v pravý čas, samými přesně mířenými slovy. Všichni v evidenci i60 mají povinnost si tato moudrá slova přečíst.

O2 i policie budou varovat seniory před podvodníky

Vladka Steinová 30.9. 13:38
Dobrý den, děkuji redakci za zveřejnění této zprávy.Pokud PČR a O2 dostojí slibu,tak to bude velmi užitečné. Na podvodníka z O2 doplatila moje, skoro 90 letá maminka.Nejprve jí několikrát volal na pevnou linku, pak přišel osobně a výsledek byl velmi žalostný.Ovšem PČR s tím nic tehdy,žel,neudělala.Takže určitá osvěta je myslím velmi vítaná.

Tenorista Andrea Bocelli vystoupí v pražské areně

Eva Balúchová 30.9. 12:59
To bude krása!Ani bych nemusela mít VIP,stačilo by mě místo v poslední řadě.

Proč se pořád trápit při jídle, když můžeme jíst radostně?

Jana Šenbergerová 30.9. 11:52
Docela by mě zajímalo, jak vysoký je podíl moučných výrobků ve stravě lidí, kteří trpí Alzheimerem. Moučné potraviny obsahují obrovské množství škrobu, který dokáže dokonale blokovat funkce mozku, navíc mají značný podíl na vzniku cukrovky. O zdravou stravu se zajímám třicet let, ale nevycházím přitom z toho, co si někde jen přečtu. Ještě se dobře pamatuji na to, jak si všichni v mém okolí ťukali na čelo, když jsem přišla s tím, že mnohem líp se dá žít z pouhého ovoce, zeleniny, ořechů, bylinek, semínek, a to pokud možno v syrovém stavu. Dnes mi mnozí dávají zapravdu, protože i při malých změnách se cítí mnohem lépe. Když si představím, co se u nás běžně jí k snídani, vůbec se nedivím, že tolik lidí ztrácí paměť.

Únik

Soňa Prachfeldová 30.9. 10:28
Stínů se nezbavíme a jsou i zapotřebí ik životu. Moc hezké.

Babí léto je tady, teploty budou příjemné

Marie Magdalena Klosová 29.9. 22:38
Babí léto začalo "luxusně"!I u nás na horách beskydských bylo dnes i včera nádherně.Tolik sluníčka jsem nevychutnala za celý srpen.Tak ať ještě svítí a hřeje,všude a všem.

Jak se zabavit v říjnu? Zde je pár našich tipů!

Jana Šenbergerová 29.9. 22:36
Mohu potvrdit, že Jeseníky jsou na podzim opravdu krásné, zřejmě proto jsou pojmenovány po jeseni. Ve Zlatých Horách se stále něco děje, takže říjen není výjimkou. Z kulturního a sportovního kalendáře "vypichuji" dvě události. 4.10. proběhne Zlatohorský treking a 9. 10. divadelní představení Číše plná operety určené všem seniorům k jejich svátku. Nejen to můžete najít v kalendáři akcí na vlevo uvedených stránkách města.

Do Česka přijede slavná kapela Queen

Eva Balúchová 29.9. 19:55
Bez Freddiho to bohužel už není ono.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.