Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj tip na výlet: Loučná nad Desnou
Ivana Zadražilová 24.9. 08:41
Děkujeme za tip a za krásné fotografie!
Podzim života je krásný
Zuzana Pivcová 24.9. 07:16
Pocity babičky vůči vnoučatům neznám a už nezažiju, ale asi to je hodně silné, když jste to tak krásně vylíčila. Vám i všem dalším babičkám přeji, ať si to se svými vnuky oboustranně hodně užijete.
Kroměříž: království zahrad
Jana Šenbergerová 23.9. 19:24
Kroměřížské zahrady jsou nádherné a ta v Loučné nad Desnou také.
Zveme vás na Fresh senior festival: koncerty, divadla, soutěže, přednášky
Katarina Schultzova 23.9. 19:18
Škoda, že je to tak ďaleko, hneď by som išla.
Tělo zní tvou melodií
Jana Šenbergerová 23.9. 12:51
Dokonalé! Nic nechybí, nic nepřebývá. A za tím vším se tetelí dokonalá duše, zatímco já se tu tetelím nadšením.
Alzheimer a naši politici
Zuzana Pivcová 23.9. 09:58
Protože moje sestra bydlí na Praze 8, tak ze Zpravodaje tamní Městské části vím, že péče o seniory, nejen o nemocné Alzheimerem, je velmi pestrá a na vysoké úrovni. Paní místostarostku Ludkovou znám v jiné souvislosti, a to jako patronku výstav amatérských výtvarníků P8. Ona je opravdu úžasná, nesmírně aktivní, chápavá a ohleduplná mladá dáma, která vše související s její funkcí zvládá při malém děcku. Nedělám tu žádnou agitaci, ale jen více takových politiků.
Linkrusta
Soňa Prachfeldová 22.9. 20:10
Moc pěkné a vtipné Františku, zajímalo by mě, kolik tvůrčích děl vzniklo bez alkoholového opojení, asi by bylo dost mínusů!
Sluha dvou pánů: dvacet let Miroslava Donutila
Jana Slavíková 22.9. 16:19
Dokonalé představení. Měla jsem to štěstí, že jsem ho viděla na živo, sice z přístavku u poslední řady, ale stálo to za to.
Takové jedno léto
Jana Šenbergerová 22.9. 16:13
Aniž jste to možná věděl,
otázkou jste odpověděl.
ještě dnes mi hlava třeští,
když uslyším:
"Poručíme větru, dešti."
Pěkný zmatek bychom měli,
kdyby všichni poroučeli.
Příroda už nás má dost,
občas projeví svou zlost.
Podzimní móda: Hurá, je milosrdná!
Pavla Nováčková 22.9. 14:51
Tak to je báječné, ráda pletu svetry a ještě raději je nosím.
Děkuji redakci za tip.
Babičky a dědečkové opět čtou dětem
Marie Magdalena Klosová 22.9. 12:06
Ráda nahlas čtu,a to nejen dětem.Taky bych se zapojila.
Když modrobílá dohořívá
Milada Salajková 22.9. 10:28
Hezky jsi to Jitko zveršovala, jen nebuďme smutní. Po zimě bude zase jaro. Věřím tomu.
Vstávání a buzení
Jana Šenbergerová 21.9. 15:34
Skřivany polní mám ráda, ale já sama jsem "sova" a "skřivany"panelákové nemiluji, obzvláště když ve čtyři ráno zapnou pračku nebo se pustí do vysávání, či si pustí naplno nějakou hudbu. V našem paneláků jsou většinou důchodci, takže takové nepřístojnosti nepáchají a já mohu klidně spát i do osmi, když to večer trochu přeženu nad knihou nebo u PeCe.
Také všem přeji pohodové dny, i když se nám začínají povážlivě krátit. :-)
Ceny F. Filipovského za dabing dostali herci Balzerová a Vlach
Jana Šenbergerová 21.9. 13:02
Přestože je teď "in" promítat filmy v původním znění, nedám na český dabing dopustit. Naši dabéři jsou skvělí, a někdy mám pocit, že dabovaný snímek předčí ten originální.
Krásno
Jana Šenbergerová 21.9. 12:03
Nevím, jak je v Krásnu, ale krásno mohu kdekoliv.
Ta růže s vašimi verši hezky ladí, protože je opravdu krásná, jak už růže bývají.
Guláš z hříbků
Jana Šenbergerová 21.9. 11:58
Já se namlsala už jen při pohledu na ty dary. Guláš vařím z václavek, možná proto, že jich vždy najdu dost, zatímco hřiby jsou v mém košíku spíše vzácností.
V takový krásný společnosti
Jitka Chodorová 21.9. 10:54
Milá Marie,vy prostě nezklamete,ať napíšete to,či ono,opět jsem dojatá z vašich slov a znovu opakuji,jste nepřehlédnutelná,ani se nedivím,že vám partner říká Lásko,opět s vámi v mnohém souhlasím,ať už jde o Olinku,nebo oba pány,které jste tu zmínila,ale i ostatní,kterým jste přinejmenším sympatická.Děkuji,že jste tady,mezi námi.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.