Přehled posledních diskuzních příspěvků

Týn nad Vltavou ovládnou od pátku kouzla a magie

Zuzana Pivcová 17.9. 13:08
Zveřejněním téhle informace jste mě mile překvapili. O chystané akci jsem si přečetla již v srpnu. ale bohužel je pro mě teď Týn už zase nedosažitelný.

Smutek

Marie Magdalena Klosová 17.9. 12:34
Vladko,neuzavírejte se do své samoty,do své minulosti a svého nekonečného smutku,pramenícího ze zklamání.Zkuste se poddat přítomnosti a najít v ní znovu radost.Držím Vám palce.

Naše čtenářka zkusila osobní proměnu. Jak to vše dopadlo?

Jana Šenbergerová 17.9. 09:39
Opravdu vám to moc sluší. Užívejte si svou proměnu plnými doušky. Spokojení lidé šíří spokojenost dál.

Kouzlo časů minulých: Vůně bramborové natě

Jana Šenbergerová 16.9. 14:49
Moc hezká vzpomínka na časy minulé. I když jsme nikdy neměli pole, něco jsem se nasbírala brambor na bramborových brigádách a najedla brambor pečených v popelu. I mně se s podzimními vůněmi vrací vzpomínky na vůni pálené bramborové natě.

Expedice oksroN: bergenská opakovačka

Alena Vávrová 16.9. 13:17
Už teď se těším na pokračování :-).

Můj medvídek Bubu

Eva Balúchová 16.9. 08:51
Při čtení článku jsem se celou dobu bála,že Bubíka dáte paní sběratelkce.Jsem ráda,že zůstal u Vás.

Pozor, šmejdi znovu útočí, dělají ze sebe samaritány

Květoslava HOUDKOVÁ 16.9. 06:59
Po uvedení filmu "Šmejdi" téměř zmizela plošná a částečně i adresná distribuce pozvánek. Z databází telef.kontaktů, získaných na akcích, jsou lidé zváni telefonicky. (Ale-jak už jsem psala v Senior-policii, můžete si nabídková volání u operátora ZABLOKOVAT - mne už neotravují). Na druhou stranu mne mrzí, že už téměř neroste moje "Sbírka pozvánek" (čítá už přes 5000 ks - jsem zřejmě jediná v ČR). Milí čtenáři, pokud ještě nějaké pozvánky na tyto akce máte, mohli byste mi je věnovat?? Jsem domluvena přímo se sl.Dymákovou, že Sbírku převezme a uchová jako "retro vzpomínku" na tuto dobu pro další generace!! Napište mi: kurzHoudk@seznam.cz - já Vám sdělím doručovací adresu - DÍKY. A pokud budete zváni na akci, NAHLASTE datum a místo konání třeba na Městs./obecní úřad - oni už se pak spojí s ČOI - a "Šmejdi" se neschovají = mně se to osvědčilo.

Myšlenka

Jiří Libánský 15.9. 23:35
Dobře se to čte a je to srozumitelné, že nemůže být nejmenších pochyb o čem to je.

Jan chodí na kopanou

Jana Šenbergerová 15.9. 21:12
Zdeňku, vždycky mě potěší, když se tu objeví vaše verše. Líbí se mi jejich rytmus i rýmy, a pro mě mají vysokou vypovídací hodnotu.

Česko má již třetí oblast tmavé oblohy

Marie Magdalena Klosová 15.9. 17:26
Pohled na hvězdy "rozsvícené" na temné obloze,to je něco,co povznáší člověka až k nim.U nás v Beskydech je to opravdu možné a je to nádhera.Je dobře,že přibývá oblastí s hájením tmy.

Houby s vejci

Marie Magdalena Klosová 15.9. 15:17
Jaké překvapení!Do receptů nechodím,to je náhoda,vlastně o náhodu nejde.To abychom se neztratily z dohledu.S houbami u nás je to tak,že partner nasbírá,očistí,podusí a dále upraví a já si pochutnám a většinou umyju nádobí. Ale moc často je nemusím mít,jde o to,že partner je rád sbírá.

Francie sní o Orient Expressu 21. století

Marie Magdalena Klosová 15.9. 15:06
Dovedu si představit,že bych si takové cesty v takovém vlaku užívala!

Jiří Veselý vyhrál jediný zápas o finále Davis Cupu

Miroslav Štorch 15.9. 13:38
Díky paní Šorejsové za perfektní sportovní zpravodajství. Byl jsem na dovolené a utkání českého Davis-cupového družstva Paříži jsem neviděl, i když jsem předpokládal, že Francie v silné sestavě doma vyhraje. Jiří Veselý byl vyhlášený juniorským mistrem světa v tenisu roku 2011, ale letos se konečně dostal mezi 100 nejlepších mužů na světě- Po Wimbledonu, kde porazil Francouze Montfilse byl dokonce na 66.místě- V současné době je na 91.místě ATP žebříčku-

Vítězka soutěže Lady Sympatie: Jsem ráda ve vaší společnosti!

Pavla Vítková 15.9. 12:43
Moc pěkný rozhovor. Myslím, že titul Lady Sympatie vám, Lidmilo, moc sluší.

Prší

Olga Štolbová 15.9. 09:02
Jitko, moc hezké. I tady prší a zřejmě to, v nejbližší době , lepší nebude. Ale takhle pěkně o současném brrrr počasí jsem nikdy nepřemýšlela. Ale věřím, že to babí léto se ještě vrátí. Těším se na Tvé další pěkné verše - díky...***

Překvapení na houbách

Jana Šenbergerová 15.9. 08:27
Uf! Pár setkání s divočáky jsem zažila, ale snažila jsem se co nejtišeji zmizet z jejich dosahu. Naštěstí se mi to vždy podařilo. Lesy u nás jsou plné míst, kde evidentně prasata zanechávají stopy, proto by mě také zajímalo, co dělat, kdyby bylo hůř. Vidět v lese selátka divočáka je přesto krásný zážitek. Ta jejich pruhovaná "pyžamka" by málem svedla k pohlazení, kdyby nebyla na dohled hrůzu nahánějící maminka. :-)) Pěkné a velmi aktuální.

Seriály, seriály, seriály. To je televizní podzim

Vladka Steinová 15.9. 07:40
Dobrý den,nevybrala bych si ani jeden seriál, dekadence největší míry,pokus napodobit stupidní americké seriály.Zcela otřesná je nabídka TV Barrandov.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.