Přehled posledních diskuzních příspěvků

Okouzlení

Jana Šenbergerová 18.8. 00:03
Zuzko, většinou se mi dobře s tvými verši vstává, dnes se mi s nimi půjde dobře spát, ale okouzlena jsem jimi zcela stejně.

Barbora Špotáková ovládla oštěp, Dagmar Králová tipovačku na i60

Dagmar Králová 17.8. 23:04
Jako vždy je to náhoda, když tipy nějak vyjdou. Vítězslav Veselý byl chvilku na 4.místě a před ním byli tři finští oštěpaři a vypadalo to jako přebor Finska. Naštěstí se mu rozhodující 5.hod povedl a potvrdil, že patří do světové špičky právem. Stejně tak Bára Špotáková vyhrála díky jednomu povedenému pokusu. Naopak velkou smůlu měla Rosolová a počet medailí mohl být úplně jný. Ve sportu je možné všechno. V tenisu teď prohrál 2 x za sebou Djokovič i Berdych a uvidíme jestli stačí vyladit formu na US Open. Stejně tak Kvitová i Bouchardová prohrávají rychle a snadno. Nechme se překvapit. Na US Open to bude zase tipovací loterie.

Expedice oksroN 2014: Den zvaný blbec

Jaroslava Handlová 17.8. 16:53
Dovedu si představit, jaké potíže a další výdaje by asi přinesl takový "den blbec", kdyby byl dokonán. Měli jste štěstí, že se Vám povedlo na poslední chvíli odvrátit to zlé a naklonit si štěstenu.

Novinářka Blanka Kovaříková: Mám ráda retro, ale i pokrok

Naděžda Valková 17.8. 16:31
Paní Hofmanová. Moc Vám děkuji za krásný článek. Paní Blanka Kovaříková je velmi zajímavá žena a já si u čtení rozhovoru s ní, opravdu, ,,lebedila,, ! Ještě jednou moc děkuji a přeji Vám krásné dny.

Moje léto: Prázdniny v Římě

Dagmar Králová 17.8. 12:56
Díky za pěkný článek. Také znám Řím velmi dobře, protože jsme přes něj často projížděli do jiných částí Itálie a zastavovali jsme tam vždy na prohlídku Vatikánu, Kolosea a mnoha jiných památek, které tak hezky popisujete. Díky.

Atletické mistrovství Evropy: přibudou další medaile?

Miroslav Štorch 17.8. 12:46
Dnes v neděli 17.srpna po 16.10 hod budeme čekat na hody Vítězslava Veselého, zda se mu podaří obhájit titul mistra Evropy. V Helsinkách 2012 vyhrál výkonem 83,72 a pokud by podobný výkon dnes zopakoval, tak to na medaili nemusí stačit. Světový rekord drží dodnes jeho trenér Jan Železný z roku 1996 výkonem 98,48. Jan Železný ukončil kariéru v roce 2006, kdy jako 40-ti letý hodil výkon 85,92 m a získal bronzovou medaili na mistrovství Evropy Göteborgu. Barbora Špotáková drží dodnes světový rekord žen výkonem 72,28 z roku 2008. Jak mimořádným oštěpařem byl Jan Železný uvidíme dnes odpoledne, když asi ani jeden závodník nepřehodí 90 metrovou vzdálenost. Snad se Veselý trefí do správného úhlu a vyhraje jako v Helsinkách 2012, kdy byl v kvalifikaci až na 10.místě.

Bašta z masáků, z jedlé muchomůrky růžovky

Libuše Křapová 17.8. 08:40
Taky sbírám růžovky. Hodně lidí se jich sice bojí, ale moje dršťkovka z nich jim chutná.

Trápí Vás atopický ekzém? Zkuste mýdlo Planoxin

Milada Salajková 17.8. 02:19
Můj 16ti letý vnuk, neměl u mně krém na své akné, tak jsme to vyčistili lesanou s pověstným, vyluhovaným hřebíčkem. Kluk se neškrábal, úplné zapomněl, že ho něco jako akné trápí.

Candát na grilu

Milada Salajková 17.8. 02:09
Náš rodinný hit je candát v těstovinách. Když jsem to udělala poprvé, vzala jsem kočár s klukem a jela z domu. No a kupodivu chutnal tak, že jsme zvali kamarády a recept se předával dál.

Rožnovský skanzen zve na Starodávný jarmark

Jana Šenbergerová 16.8. 21:48
Ráda navštěvuji skanzeny. Škoda, že i ony už jsou především komerční záležitostí.

Teploty příjemné a možná i babí léto

Jana Šenbergerová 16.8. 19:12
Pro mě ideální teplota. Budu si ji vychutnávat, než se podzimně ochladí.

Paříž chce bojovat proti zámkům lásky

Jana Šenbergerová 16.8. 15:12
Poprvé jsem tyto zámky lásky viděla v Děčíně. Nenapadlo mě, že by mohly nadělat takovou paseku. S láskou je to někdy stejné, když za sebou boří mosty.

Útěk do samoty

Jana Šenbergerová 16.8. 15:09
Obávám se, že jsme propadli pohodlí natolik, že jsme zatlačili do pozadí hrdost, čest i zdravý rozum. Napsal jste to hezky. Ustupujeme křiklounům tak dlouho, až na to doplatíme všichni.

Moje léto: Za rybama na Dyji

Olga Štolbová 16.8. 12:54
Tedy Miládko - gratuluju, to jsi tak krásně napsala, až mě to dojalo. Měla jsem švagra rybáře a přesně tak to u nich probíhalo, i když manželky rybářů lituju. Díky...

Zločinnost včera, dnes (a zítra)?

Olga Štolbová 16.8. 12:46
Zdeňku, dobře jste to napsal, je to pravda.Ty fešácké kriminály jsou do nebe volající lumpárna, jak dlouho to budeme trpět. A že se vám to podařilo tak pěkně zveršovat, dostáváte ode mně 1*.

Soutěž Lady Sympatie: Cestovní kancelář pro dva

Eva Balúchová 16.8. 10:52
Nádherný východ slunce!A dovolená to musela být taky nádherná,jste žena do nepohody.

Bába je čtvrtý, co další atleti? Tipujte nové příležitosti na ME

Miroslav Štorch 15.8. 23:53
Jaroslav Bába příjemně překvapil po nevýrazných výkonech v letošním roce i předchozích sezónách. Je držitelem bronzové medaile z olympijských her 2004 v Athénách, ale pak byl často zraněný. Letos mu bude 30 let http://cs.wikipedia.org/wiki/Jaroslav_B%C3%A1ba

Ty a já

Milada Salajková 15.8. 22:26
Jitko, je hezká, něžná, vzpominková. Mám ráda déšť do vlasů.

Tip na výlet: Romantické Žleby a záhadný kamenný most

Marie Novotná 15.8. 21:36
Souhlasím,určitě to stojí za podívání.A sokolnický výcvik dravců je úžasný,dravci lítají divákům nad hlavami.Co se zámku týče-to musí každý vidět a pak posoudit.Hezký výlet.

Má lásko dávná, dnešní, příští

Jaroslava Handlová 15.8. 13:27
Zuzko, přes tu vzácnou hravost se slovíčky probouzíš další nové otazníčky. Díky, a krásně básni dál!!!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.