Přehled posledních diskuzních příspěvků

Film pro pamětníky: Májové hvězdy

Vladka Steinová 17.5. 09:44
Film "Májové hvězdy" mám spojené se svým dospíváním a mládím, neb vždy 9.května v televizi několik let po sobě bylo možno tento lyrický film shlédnout. Pak přišla jiná doba a film se někam vytratil. DVD jsem marně sháněla několik let a tak, když komerční televize KINOSVĚT oznámila, že je DVD v prodeji, potěšilo mě to.

Já, Lamborghini a Fittipaldi

Lidmila Nejedlá 16.5. 22:45
Červená koloběžka je moje. Perfektní vozítko, které pořídíte cca za 2.500,-Kč.

Láska jako zamlada

Svatava Páleníková 16.5. 16:39
Zvláště na vesnici se všechny nové vztahy okamžitě roznesou po všech domech. Je to jako tichá pošta. Vtipné...

Roman Skamene: Práce mi pomohla vyhrabat se z pití

Svatava Páleníková 16.5. 16:10
Bony a klid sice nepatří ke klenotům české kinematografie, přesto přeji panu Skamene hodně zdraví. A pevnou vůli i v dalších letech.

Víte, v čem spíte?

Jaroslav Vítek 16.5. 14:20
To s tím vysáváním peřin myslíte vážně? To snad aby se v těch peřinách ani nespalo, aby se nepolámalo peří. Co se týče větrání peřin na slunci, peří to nemůže nijak vadit, spíše UV zářením trpí sýpkovina, event. povlečení.

Zámek Kratochvíle provoní stovky růží

Marta Winklerová 16.5. 14:18
To je nádhera, číst o takové krásné akci. Skoro cítím vůni růží...Škoda, že to vše neuvidím.Ze severních Čech je to trochu z ruky, vlakem. Musím si podobné akce více hlídat, zajistit si spojení a jednu noc ubytování a potom to bude balada. Ale všichni, co se té krásné podívané zůčastníte = moc si to užijte.

Na kole jako za mlada

Růžena Antlová 16.5. 07:27
Přeji aby vám to společně šlapalo ještě spoustu roků !

Život je cesta

Růžena Antlová 15.5. 18:44
Život je cesta dobře jste to napsala . Vybrala jste si bezvadný web a věřím že se všichni můžeme těšit na vaše psaní .Začla jste dobře.Tak vítejte tady mezi námi !!!!!!!

Sázka na déšť

Jarmila Peerová 15.5. 16:51
I řasy hledaj lásku...to se ti Jituško povedlo,zajímavé téma,opět moc hezky napsané.Souhlasím s Milenou,někdy po lásce bytostně touží každý kousek našich těl....

Šijou se mnou všichni čerti, tak jako zamlada

Jarmila Peerová 15.5. 16:43
Jste Růženko moje " krevní skupina ",houbaření je i moje vášeň a les,to je zamilované místo pohody, snění a radosti.I s tou vařečkou se poznávám...pěkně jste to napsala.Roky zastavit nejdou,tak si užívejme všeho,dokuď to " pořád " nějak jde....

Deprese a smrt paní Ivety B.

Svatava Páleníková 15.5. 08:47
Vážená paní doktorko, děkujeme za moc pěkný článek. Sama mám v okolí ženu, která trpí těžkými depresemi a vím, jaké je to trápení. Mnozí se na takové lidi dívají skrz prsty, ale jak píšete, je to těžká nemoc a její léčení není jednoduché.

Ne jako zamlada

Růžena Antlová 15.5. 07:20
Zuzko žij a piš ! Tvoje články a básničky jsou bohaté ,čtivé plné lidskosti ! Inspirací máš určitě na rozdávání a je fajn že tady jsi ! Ráda tě čtu !

Každý nový den je důvodem k radosti

Blanka Vykydalová 14.5. 23:16
Paní Inko, bezvadná fotka a také to, co píšete. Prima, držím Vám palce, ať Vám vše vyjde, jak si přejete.

Před pásovým oparem nově chrání očkování

Zuzana Pivcová 14.5. 21:29
Pásovým oparem jsem onemocněla nečekaně loni na jaře, a to zcela určitě z extrémního stresu v práci. Boláky a velké bolesti na pravé části trupu. Mohu s klidným svědomím prohlásit, že kromě lékařem předepsaného Herpesinu jsem si pomohla pouze přírodními prostředky. Boláky zaschly a zahojily se za týden, až se paní doktorka nestačila divit, a za 14 dní jsem jela bez problému na dávno zakoupenou dovolenou na Kypr.

Moje "zamlada" se mě pořád drží jako klíště

Olga Štolbová 14.5. 09:41
Maruško, tleskám. Je to tak prima povídání, že musím reagovat. Mně je o hodně víc (79), moje "zamlada" je též klíště, kterého se nechci zbavit, ale po horách už nelezu, ani nelyžuju, hlavně proto, že není s kým. Díky za Tvůj optimismus. ***

Tak jako řeka

Soňa Prachfeldová 14.5. 09:07
Paní Milado -slzy radosti i žalu a přeji Vám hodně těch z radosti

Soused jako za mlada

Soňa Prachfeldová 14.5. 09:01
Blázni motorkářští nevidí, neslyší, v současné době jsou to i veškeré technické vymoženosti, kterými se znepříjemňuje okolí, pátek, nebo svátek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.