Přehled posledních diskuzních příspěvků
Expedice oksroN: brána za polární kruh
Alena Vávrová 26.3. 13:40
Hezky to pokračuje, nemohlo by častěji? ;-)
Alzheimer: světový i náš problém
Zuzana Pivcová 26.3. 10:17
Moje sestra bydlí na Praze 8, když jsem u ní na návštěvě a listuji ve Zpravodaji Prahy 8, musím říct, že obecně mají pro seniory daleko víc aktivit než Praha 11, moje bydliště. Jmenovanou paní místostarostku Ludkovou znám z vernisáží výstav amatérských výtvarníků, je to mladá dáma, která má zájem i o tuto oblast. Kéž by takových lidí na úřadech bylo více!
Zázraky se dějí
Jarmila Peerová 26.3. 09:56
Souhlasím,příroda je vážně zázrak a Vy jste to Hanko krásně napsala,měla jsem pocit,že to,co čtu se mi promítá před očima...
Romča
Miroslav Štorch 25.3. 21:26
Příběh se vám povedl pane Františku. Ta modelka je opravdu podobná Sisi. Pobavil jsem se. Díky. :-)
Příliš stará na modelku? Kdepak, toto už neplatí!
Svatava Páleníková 25.3. 10:34
Módní přehlíku seniorek v šatech, kostýmkách, kabátcích atd. si představit dovedu. Jistě na každé ženě se dá najít alespoň kousek krásy. Předvádět ale ve vyšším věku spodní prádlo, takovou odvahu už bych teda neměla.
Hledá se náhradní babička na hlídání náhradních vnoučat
JTina Skalická 25.3. 00:08
Tohle je přesně to, co potřebuju i já.....bydlíme jinde než zbytek rodiny, babičky už buď bohužel nejsou nebo jsou moc daleko a nemohou přijet vždy, když je třeba. Když to sleduju kolem sebe....stejný problém řeší tak 90 % žen
Mládková přivezla do Česka 41 obrazů Františka Kupky
JTina Skalická 25.3. 00:06
Paní Medkové patří velký dík!
Jak vařily naše prababičky: vydatný zeleninový pudink
JTina Skalická 25.3. 00:05
Pořád si tu chuť neumím dost dobře představit .:-)
Hledáme zralé modelky. Ojedinělý projekt i60.cz!
Svatava Páleníková 23.3. 20:50
Úžasný nápad! Jste skvělí!
Největší jeviště – největší hlediště
Jana Šenbergerová 23.3. 15:12
Krásně pojatý příspěvek k tématu divadlo.
My opravdu nejsme jen diváky, ale také herci v divadle zvaném Svět s těmi nejkrásnějšími kulisami, jaké jen Příroda umí tak umně měnit.
Seriál Rodinná pouta slaví výročí. Ubohost či zábava?
Jana Šenbergerová 23.3. 14:48
Naštěstí jsme různí a také máme různé preference, co se trávení volného času týká. Kratší seriály mám docela ráda, ale dávám přednost vlastním prožitkům před prožitky seriálových postav. Je dobře, že si každý může vybrat, co ho oslovuje, ale naše televizní programy jsou poněkud přeseriálované.
Lidé zase touží po kachlových kamnech: dobře a zdravě topí
Karel Suda 23.3. 13:20
Reaguji na článek Lidé zase touží po kachlových kamnech: dobře a zdravě topí
- není pravda, že SOŠ Ostrava - Zábřeh je jedinou školou, která umožňuje vzdělávání uchazečů na profesi Kamnář. V současné době získalo autorizaci MPO pro vzdělávání na tuto profesi dle NSK a zák. 179/2006 Sb. už šest subjektů (viz. web NSK). SOŠ Ostrava-Zábřeh získala autorizaci v minulém roce.
- první školou a do r. 2013 jedinou, která pořádala rekvalifikační kurzy na profesi Kamnář v souladu s NSK a zák. 179/2006 Sb. o ověřování a uznávání výsledků neformálního vzdělávání byla Střední škola Horní Bříza. Od r. 2010 zde Osvědčení o získání profesní kvalifikace obdrželo téměř 200 absolventů a většina z nich využila i možnosti vykonat závěrečnou zkoušku a získat tak i výuční list v tříletém oboru Kamnář. Kromě uchazečů z ČR absolvovali kurzy v HB i účastníci ze Slovenska, Itálie, Francie, Chorvatska a dokonce i jeden účastník z USA. V současné době v HB probíhá v pořadí sedmý kurz, přezkoušení před autorizovanou osobou je plánováno na srpen t.r., závěrečné zkoušky dle vyhl. č. 47/2005 Sb. o ukončování studia ve SŠ proběhnou v měsíci září 2014.
Moje zkušenosti s divadlem
Jaroslava Handlová 23.3. 12:23
Jano, já jsem k tomu nepotřebovala žádnou zvláštní trpělivost, abych dočetla až do konce. Naopak, zvědavost mne nesla Tvými řádky se zájmem dál. Hezky napsaná vzpomínka. Přeji Ti, abys se dočkala také někdy návštěvy Národního divadla.
V roli divačky
Renata Zadražilová 22.3. 21:59
Pěkně jste popsala svůj vztah k divadlu. A je hezké, že redakce takové téma zařadila. Kultura povznáší ducha, což náš národ hodně potřebuje.Alespoň mě se tak zdá.
Zima nevěrná
Jarmila Peerová 22.3. 15:55
Moc pěkné rozloučení se zimou,to se ti Jituško povedlo.
Jen na ty sněhuláky nebyla tato zima příliš bohatá,což mě osobně,jako " jaromilci " vůbec nevadí.
Něco je jiné
Zuzana Pivcová 22.3. 07:08
To je dobře, že se šuplík zase odhodlal vydat něco ze své tajné skrýše, protože by byla škoda nechat si to jen pro sebe!
Inkontinence snižuje kvalitu života, ale je možné ji řešit
Zuzana Pivcová 21.3. 21:16
Myslím, že v tomto směru by měl být každý informován o možnostech a hlavně by se neměl stydět. Jedna mladší kolegyně v práci tuto operaci, tedy spíš lehčí zákrok než operaci, absolvovala a je v pohodě. A já, když bude třeba, rozhodně nezaváhám.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.