Přehled posledních diskuzních příspěvků

Po popeleční středě nastává čas půstu před Velikonocemi

Jaroslava Handlová 5.3. 10:07
Našim předkům nelze upřít moudrost. Je dobře, že k některým tradicím se opět vracíme. Takový půst ve správné míře je přece užitečný i z hlediska zdraví. Jarní očista určitě neuškodí.

Jaro a kultura na Vysočině

Jaroslava Handlová 5.3. 09:48
Vzkaz redakci: Můj původní nadpis zněl: JARO A KULTURA NA VYSOČINĚ! Vámi použitý nadpis je asi líbivější, ale týká se jen úvodního odstavce. Podle mne se pak vůbec nehodí k Stamicovým slavnostem - to nemá nic společného s Masopustem. Tak, co s tím uděláme???

Lucas Cranach je vystaven ve Šternberském paláci

Zuzana Pivcová 5.3. 09:31
Někdy počátkem 80. let jsem byla v Cranachově domě ve Weimaru. Byla tam stálá expozice jeho obrazů, obrazů jeho syna a žáků. Bylo to pro mě velké a příjemné překvapení.

Jste z Prahy? Navštivte Senior Akademii k potírání kriminality

Jaroslava Handlová 4.3. 23:32
Zdá se, že to by mohl být zajímavý a užitečný cyklus. Je potřeba nechat se vyškolit v tom, jak si poradit s lumpy.

Kde se nachází střed Evropy? No přece v Havlíčkově Brodě!

Dana Kolářová 4.3. 14:58
Zajímavý a pěkný příspěvek! Už se na návštěvu „Středu Evropy“ těším zase o něco víc.

Haškova a moje Lipnice

Jaroslava Handlová 4.3. 12:05
Marie, moc děkuji. Já mám sice před dokončením také trochu povídání o Lipnici. Ale to už by bylo jen částečným opakováním podobných informací, takže nyní už to zde nepoužiji! Jsem potěšena Tvým příspěvkem - lépe bych to neuměla vyjádřit. Díky i za hezké fotky.

Krásná Plzeň a milovaný Písek

Olga Štolbová 4.3. 10:34
Krásné povídání, Plzeň neznám vůbec, i když jsem jí mockrát projížděla autem, ale Písek znám a miluju. Z chalupy jsme sem jezdívali za většími nákupy a vždycky zastavilli na oběd, nebo v cukrárně. Procházky kolem Otavy jsou nádherné.

Snad obejmem´se konečně

Jitka Chodorová 4.3. 09:39
Tak toto se mi moc líbí,opravdu moc.

Jak se stát zdatným wikipedistou: 1 část

Pavla Vítková 4.3. 08:56
Na Wikipedii chodím docela často, třeba už kvůli kvízu na i60. Je to úžasný projekt, hlavně tím, že je nekomerční.

Bájná Taurida patří Ukrajině šedesát let

Svatava Páleníková 3.3. 17:13
Putin by se měl stydět, agrese Ruska je neuvěřitelná. Je to stejně otřesnéí jako v roce 1968.

Hřbitovní promluvy

Svatava Páleníková 3.3. 17:11
Nadpis vypadal trochu strašidelně, ale nakonec jsem se zasmála. Vtipné.

Kouzlo časů minulých: zabíjačka

Karla Borovská 3.3. 16:40
Pane Kašíku, moc se mi líbí váš článek. Můj tatínek miloval zabíjačky, každou zimu se u nás scházela rodina, přátelé a sousedé, byla to vždy pořádná veselice u slivovice.

Mé město Bohumín a jeho rekordy

Jaroslava Handlová 3.3. 14:01
Vtipně přiblížený Bohumín. Být u tolika rekordů aktivní účastnicí a ještě to tak zábavně podat, to je výborný a slibný začátek týdne. Děkuji. Helenko, nezkusila bys vymyslet nějaký rekord na připravované Párty Magazínu i60? Po takové průpravě určitě nezklame ani Váš seniorklub.

Budoucnost v Havlíčkově Brodě

Jana Šenbergerová 3.3. 13:38
Pěkné, pěkné! Už se do Havlbrodu těšíme.

Letní

Zuzana Pivcová 3.3. 09:01
Je to romantická pozvánka, nabízející zdánlivou idylu, avšak ten náznak pouhé prchavosti štěstí tu je, a to je dobře.

Hrníčky na plotě

Hana Šimková 2.3. 15:00
Růženko, ten hrníček vedle toho love bych ti také čmajzla. Škoda, že bydlíš tak daleko.

Sběratelská vášeň s konfliktem na hranicích

Zuzana Pivcová 2.3. 09:01
Moc hezké a vtipné vyprávění. S dovozem z ciziny je to opravdu někdy hodně komplikované. A to nemyslím někdejší "Železnou oponu". Když jsem byla v roce 1992 na procesu s obviněným z válečného zločinu v Adelaide v jižní Austrálii, rostlo v okolí města množství planých keřů a houští, ale když jsem si chtěla utrhnout malou větvičku, abych ukázala doma, jaká nádhera tam kvetla, řekl mi náš průvodce historik, že za to zaplatím celníkům 100 dolarů, jestli to objeví. Tak jsem si nakonec nevzala ani lupen.

Koukejte kolem sebe. I pro odrazy, co stojí za to

Zuzana Pivcová 2.3. 08:53
To je moc hezký nápad, už jsem dala do Fota dne jeden snímek, do nějž jsem se nechtěně "vetřela" sama.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.