Přehled posledních diskuzních příspěvků
S duší paličatou
Olga Štolbová 25.1. 09:57
Zuzko, kde se v Tobě berou ty krásné, úžasné verše. Pro mě je to taková krása, až se srdce chvěje.
Facebook? Za čas odumře, tvrdí vědci
Jana Šenbergerová 24.1. 17:32
Mě osobně to na Facebooku vůbec nebaví, spíše mě obtěžuje, jak se na můj profil neustále nabalují přátelé mých přátel a přátelé jejich přátel.
Navíc mi připadá nepřehledný a únavný.
Čeho je moc, toho je příliš.
Tragédie v Zákolanech: vlak, který nešlo zastavit
Karel Janovský 24.1. 15:40
Jenom pro upřesnění: Při této nehodě došlo zřejmě k zamrznutí brzdového potrubí. K tomu docházelo u souprav tažených parní lokomotivou, neboť se částečky vody mohly dostat do brzdového potrubí a tam se z nich utvořil led, který potrubí ucpal. K tomu mohlo dojít a také většinou docházelo až při jízdě vlaku. Z uvedeného je tedy zřejmé, že i použití záchranné brzdy by v takovém případě bylo neúčinné.
Kočičí sen
Olga Štolbová 24.1. 10:10
Kočičí sny nemívám, ale také jsem na jednom z Kanárských ostrovů potkávala spousty opuštěných koček a protože jsme je s kamarádkou začaly krmit, měly jsme stále kolem sebe skupinu šesti až deseti, někdy i více koček. Nejraději bychom si je vzaly domů.
Vzpomínka
Olga Štolbová 24.1. 09:54
Zdeňku, Váš šuplík zřejmě skrývá úžasné poklady, vzpomínání bývá většinou příjemné a tahle básnička je moc hezká, až dojemná.
Macintosh: ten počítač, díky němuž umíme s počítačem
Jana Šenbergerová 23.1. 20:28
Mám ráda všechna jablka...
Jak nás paní ZIMA zaskočila v Praze
Jana Šenbergerová 23.1. 20:16
Hezký nervák, Hanko!
A to se silničáři připravují na zimu nejmíň dva měsíce. Na něco se asi připravit nedá...
Kocour nalezenec
Jarmila Peerová 23.1. 17:40
Hezké vyprávění Růženko,jen je mi líto,kolik je případů,kdy tyto malé,roztomilé a mazané kočičky či kocourkové nepřežijí.Jsou to báječní společníci a kamarádi,mám je moc ráda.Jednu takovou kočičí " mňau dámu " mám také doma,tak vím,kolik radosti provází soužití s nimi.Když odejdou,citelně chybí....
Foglarovy myšlenky: čest, přátelství a úcta k přírodě
Olga Štolbová 23.1. 14:11
Škoda, že se Foglarovy knihy nevydávají. Dnešní děti by nutně potřebovaly takové vzory jaké pan Foglar popisoval. Také je škoda, že skautské hnutí skoro zaniklo.
Jan Kačer: Staří kamarádi by si měli přece pomáhat
Svatava Páleníková 22.1. 19:39
Pan Kačer to řekl moc hezky. Také si myslím, že je důležité mít přátele kolem sebe právě i ve vyšším věku.
Jak si upéct jednoduše a levně vlastní chléb bez domáćí pekárny
Marie Novotná 22.1. 18:52
Tento recept mohu doporučit.Já ho dělala už před 20ti lety,když se učila dcera v Pardubicích a vozila ho ženám do kuchyně.A pekla na plechu.Před pečením potírám chleba slanou vodu.Může se potřít i během pečení.Asi 15 min na 230 a potom dopékám jen na 170.Do trouby ještě přidávám malý kastrůlek s vodou,aby byl chleba ve vlhkém teple.Ještě je dobré zadělat místo vodou pivem,stačí to nejlacinější.A nebo nadělat malé bochánky-něco jako kaiserky.Můžeme posypat slunečnicovými,dýňovými nebo sezamovými semeny.
Kočka opravdu není pes aneb pár "kočičích" rad
Pavla Vítková 22.1. 16:26
Ano, jsou to dobré rady a postřehy. Je vidět, že kočkám rozumíte a ony jsou jistě vděčné.
Češi vyrážejí na stále kratší pobytové zájezdy
Pavla Vítková 22.1. 16:24
My jsme měli vždy raději kratší zájezdy. Manžel nikdy nevydržel na jednom místě dva týdny. To jsme raději jezdáívali dvakrát po týdnu. Ale dhlavním ůvodem zkracování dovolených je dnes jistě cena.
Tři kočky, dva kocouři a já
Zuzana Pivcová 22.1. 08:42
Vidím, Honzo, že si kocourků užiješ možná nejvíc Ty. :-) Na některé otázky bych odpověděla hned, ale dám prostor jiným. A něco najdeš v příspěvku Kočka opravdu není pes, který se snad brzy objeví.
Horoskopičiny - Vodnáři
Jitka Chodorová 22.1. 08:10
Jano,mám doma Vodnáře-syna,dnes má zrovna kulaté narozky,ale musím upřímně napsat,že to na něho sedí,jak ušité.Ale i pěkně jsi to napsala.
Iva Bittová vydává nové album "spletené" z jejích vzpomínek
Pavla Vítková 21.1. 19:37
Ivu Bittovou mám ráda. Naučila mě ji poslouchat dcera, její hudba i projev má zvláštní sílu. A kouzlo.
Moje kočičí štěstí
Zuzana Pivcová 21.1. 19:29
Olinko, my jsme donesly Čerta z Chvalské tvrze. Mělo tam být 100 koček a on byl sto prvý. Donesli ho mladí lidé na poslední chvíli s tím, že mění podnájem a v novém ho nesmějí mít. Měl u sebe cedulku, kdo je, co rád dělá a jí. Od první chvíle byl doma naprosto suverénní. Z informací bylo vše naopak, i jídlo, i zájmy. A protože se jmenoval Mikeš Ivánek, tak jsem prohlásila, že je určitě původem "Rusák", silný, bojovný a rozpínavý. :-) Kéž by mu to dlouho vydrželo!
Sáňkování povoleno! (soutěž)
Olga Štolbová 21.1. 18:31
Ano Dani, tepláky obalené sněhem, uhelné prázdniny. Tohle jsem také prožívala i když část ještě za války, takže jsme někdy, za náletu, museli nechat všech her a utíkat do krytu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.