Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tentokrát to bylo na Křivoklátsku
Dagmar Vargová 27.5. 09:17
Paní Aničko, děkuji za parádní vyprávění a úžasné fotky! Jsem ráda, že aspoň takto jsem mohla "být s Vámi". Ta atmosféra setkání, zážitky, šťastné obličeje,... báječné a určitě nezapomenutelné :-).
Můj pes a kočka jsou prostě nejvíc! Láska ke zvířatům láme v Česku rekordy
Hana Rypáčková 27.5. 07:41
Není pes jako pes. Vychovaný pes leží pod stolem, malý mnohdy v tašce. Pokud pes loudí u stolu a motá se personálu pod nohama, nemá tam co dělat. Mám psa jako parťáka a při cestování kam pes nesmí, nechodím. Hodně je teď omezení i na trasách v NP.
Hokejové zlato je doma, Češi porazili Švýcary! A jak dopadla naše tipovačka?
Marie Měchurová 26.5. 23:08
Gratuluju vítězům a našim skvělým hochům, kteří pro nás vybojovali zlaté medaile!!
Skvělá seniorská parta
Anna Potůčková 26.5. 11:32
Honzo nemělo to chybu a za všechno Ti patří moc velký dík. Za organizaci, za odvozy tam , kde jsme pohybově nebo dýchacími potížemi nezvládali, za vytvoření skvělé nálady, za soutěže a za veškerou Tvoji starost o nás o všechny, aby nám nic nechybělo. Opět další nádherné vzpomínky na jedno ze setkáních.
FEJETON: Jak jsme potkali nubry a bobtrie
Zdeněk Hart 26.5. 10:57
Skvělý příběh. Jak krásně se doplňuje stáří a mládí. Nezapomenutelné zážitky s vnoučaty.
Díky.
Můj první seniorský den aneb nepracovat a brát plat je naprosto úžasný pocit
Olga Škopánová 26.5. 08:59
Já bych se bez práce asi zbláznila je to můj hnací motor a důvod proč každý den vstát upravit se a něco dělat.
Můj narozeninový den
Dagmar Vargová 25.5. 16:26
Krásně prožitý narozeninový den a moc pěkné vyprávění. Přeji Vám hodně zdraví a ještě spoustu podobných příjemných zážitků :-).
Petrkov 13
Alena Velková 25.5. 10:42
Děkuji. Grafiku a celkově práci Bohuslava Reynka nesmírně obdivuji.
Fotoreportáž: Svěcení pramenů ve Františkových lázních
Daniela Řeřichová 25.5. 09:23
Soňo, díky za pěknou fotoreportáž, která mi připomněla šťastné roky, kdy jsme s mužem jezdili do FL na žehnání pramenů. V příjemném hotelu Belvedere jsme vždy prožili dva týdny s procedurami a krásnými výlety po okolí. Ze západočeského lázeňského trojúhelníku považuji FL za nejkrásnější, nejen kvůli záplavě rododendronů, muzikálům v divadle B. Němcové a Aqaufóru, které se stalo vítězem šestého ročníku soutěže Stavby roku 2006 v Karlovarském kraji. Kdo zavítal, ví. :-)
Roztocké perličky
Daniela Řeřichová 24.5. 17:47
Evi, parádně zveršovaný report. Měli jste dramatickou cestu, ale ani ostatní skupinky nebyly ošizeny o mnohá překvapení. Podtrženo, sečteno, nezapomenutelná akce íčka. Díky všem v čele s Honzou, kteří se svou přítomností podíleli na dnech nabitých zážitky a radostí. :-)
Stala jsem se pamětnicí
Irena Mertová 24.5. 10:12
Pro mne vzpomínky, odtud jsme s prarodiči vyráželi v létě na chatu na Vysočinu a jen s dědou na výlety, táhli kufry - tehdy nebyly kufry na kolečkách...
Litomyšl, famózní Lázně ducha a vyhlášené lavičky k tomu.
Jana Šenbergerová 24.5. 08:06
Tak to bylo velké a fotoreportáž také. Díky za přiblížení pro mě oblíbeného, ale vzdáleného města.
Ztráty a nálezy na íčkařském srazu
Dana Straková 23.5. 15:51
Přeji všem účastníkům hodně dobré zábavy a už žádné další bloudění❤️
Vonící jaro
Zuzana Pivcová 23.5. 11:35
Myslím, že příroda si vždy poradí. Řada lidí by si z ní mohla vzít příklad. Ale Ty jsi, Haničko, bojovnice.
Autobusový den na Letenské pláni
Helena Votíková 23.5. 08:53
V sobotu bylo více akcí, tuto jsme už bohužel nestihli. Ale byli jsme na přechozí v Letňanech. Je to fajn si takhle zavzpomínat ...
Lásky a nelásky
Jana Jurečková 22.5. 10:44
Krásné časy, když jsme byli mladí. Škoda, že nelze vrátit čas. Já taky chodila s vojákem, naslibovali jsme si, že se vezmeme. Ale vztah nevydržel, škoda. Měla jsem kamarádku, seznámila se s chlapcem a od 16 let spolu chodili, pak se vzali a jsou spolu dodnes. Tomu říkám zlatá láska a jenom tiše závidím. Díky za nahlédnutí do vzpomínek.
Růžová barva se pro starší dámy nehodí? Nesmysl, třeba v kombinaci s bílou působí velmi svěže
Jana Šenbergerová 22.5. 08:34
Můj vztah k růžové se vyhrotil hodně dávno, když jsem pod vlivem řady odborníka rozhodla, že ložnice bude vymalována růžově. Prý to vzbuzuje něžnost. Jak u koho. Při prvním spatření jsem dostala záchvat zuřivosti při představě, že se na to budu muset koukat, kdykoli otevřu oči. Jediný kousek oblečení této barvy jsem měla jen proto, že jsem ho koupila své dceři. Ta usoudila, ať ho tedy nosím sama, když se mi líbí. Barvu jsem tehdy neřešila, zaujal mě materiál a zajímavý střih. Dnes už ji vnímám jinak. Rozjasní tvář. To není pro seniorku k zahození.
Malá šumavská toulka
Anna Čípová 22.5. 06:44
Danielko, děkuji za krásné pohlazení na duši. Nádhera vyjádřena slovem i obrazem.
Fotografie vypráví aneb jak moje prababička a pradědeček žili
Marie Měchurová 21.5. 14:11
Některé osudy nejsou zrovna růžové. Na začátku minulého století umíralo hodně dětí. Hezká vzpomínka.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.