Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co člověk potřebuje?

Jitka Caklová 22.3. 09:09
Co mám ve svém nitru, vidím i kolem sebe. Pokud chci rozdávat "světlo", musím ho nejprve mít. Co vysílám, to se mi vrací, jako bumerang. Jsem spokojená důchodkyně, které není smutno, neboť na mě nikdo neútočí. Žít v lásce je základ všeho dobra ♥♥♥

Lenka (59 let): Muž je na mě závislý, ale já ho už nemiluju

Olga Škopánová 21.3. 19:08
Vážená paní nárok na respekt, lásku a pocit, že nejste stará ženská jistě máte musíte to ale hledat někde jinde než u svého muže, v kruhu dobrých přátel, u svých dětí či dalších příbuzných. A necítit se provinile pokud se to vašemu muži nebude líbit.

Výchova pozitivní motivací

Naděžda Špásová 21.3. 09:21
No paráda, nevěděla jsem, Álo, že ty pejsky máte dva. Dixi je taky vaše? To mi nějak uniklo. Je vidět, že se opravdu nenudíte. :-)

Štěstí není vždycky muška jenom zlatá

Hana Haluzová 21.3. 07:43
Dobrý den. Moc děkuji za milý příspěvek. Po ránu mě potěšil.

Vrať se mi zpátky

Daniela Řeřichová 21.3. 07:11
Poezie života, díky, moc krásné.

Půjčka na směnku raději ne – existují výhodnější způsoby financování

Jitka Hašková 20.3. 13:29
Jakékoliv svádění seniorů, aby si vzali jakoukoliv půjčku považuji za nemorální.

Judita Čeřovská: Těžký úraz jí změnil život, ale nevzdala se

Naděžda Špásová 20.3. 09:51
Ano, Judita Čeřovská byla paní zpěvačka, moc jsem tuhle hudbu neposlouchala, ale její hlas byl super.

Povídání s hudebníkem, zpěvákem, muzikoterpeutem, klaunem a cestovatelem Pavlem Justichem

Alena Velková 20.3. 09:32
Děkuji za seznámení s panem Justichem. Dělá velice záslužnou práci.

Fotografování, má láska

Alena Velková 20.3. 07:21
Máte krásnou lásku a opravdu moc hezké fotky.

Předjarní procházka rájem konikleců

Libuše Heulerová 19.3. 12:03
Maruško, bezva jste si to užili....díky za krásné fotky a článek.

Je Světový den vrabců

Blanka Lazarová 19.3. 09:17
Věrko, díky za vrabce, že jsi nám je představila. Musím se jim omluvit, ale na fotce je nemám. Budu to muset napravit.

Naletět kybernetickým šmejdům je snadné, jejich podvodné praktiky jsou stále rafinovanější

Jana Petlachová 19.3. 08:43
Díky za článek. Sice se to všude pořád píše kolem dokola, ale pořád to zřejmě není dost. Zrovna dneska jsem četla, že mladá žena poslala "příteli" víc než milion a ještě se kvůli tomu zadlužila.

Humor je kořením života

Alena Velková 18.3. 10:03
V dopravních prostředcích člověk opravdu často zaslechne perly :-))

Hledání partnera trvá dlouho. Láska na první pohled je výjimečná

Helena Votíková 18.3. 08:33
Myslím, že lásce na první pohled hodně pomáhá, za jakých okolností se ti dva potkají - viz výlet v Beskydech, možný společný zájem. A s přibývajícím věkem asi i když zalehtají v břiše motýli, převáží rozumno.

Horolezci, horolezkyně, horolezčata, nelezte na skálu...

Blanka Lazarová 18.3. 07:57
Evi, krásný výlet jste si udělali. A pěkně jsi nám to vylíčila. Všichni byste zasloužili metál. Moc vám fandím. :-)

Zážitky z letiště

Alena Velková 17.3. 10:15
V Moskvě jsem byla na výměnném pobytu se třídou po třeťáku na gymplu a jeli jsme tam i zpět vlakem, takže vodku domů jsme dovezli v pohodě. Vodka byla ostatně to jediné, kromě zmrzliny, co se tam dalo koupit. Profesoři, vzhledem k tomu, že už nám bylo skoro 18., nás nechávali ochutnávat :-)

Polynka

Alena Velková 17.3. 10:06
Mám z Polynky radost a obdivuju, jak jste to zvládla!

FEJETON: Jak nás Libuše zkultivovala

Jiří Dostal 17.3. 07:12
:-) :-) Dávám přednost veltlínu, suchému a filtrovanému... :-) :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.