Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tajemství skvělé proměny

Svatava Páleníková 4.12. 20:32
Ve svých třiašedesáti už se měnit nehodlám. Ale mít o deset let míň, určitě bych di poradit nechala. Často jsem si v době, kdy jsem chodila do práce, nebyla jista, zda mi to či ono sluší. Málokdy jsem se v něčem cítila skvěle.

Dopřejte si relaxační masážní rituál

Jana Šenbergerová 4.12. 10:52
Mám kamaráda maséra, který splňuje všechny předpoklady, aby si masírovaný masáž maximálně užil. Několik let jsem si jeho masáží užívala 1 - 2x měsíčně. Teď si dopřeji masáž jen několikrát za rok u báječné masérky až v Olomouci. Není nadto nechat si skrze tělo prohníst také duši. Vřele doporučuji.

Nemyslím

Jana Šenbergerová 4.12. 10:37
Stále žasnu, kolik nápadů dovedeš svázat veršem a vyjádřit, co mnohým ženám myslí prochází.

Revizor ČSD a opilí "dederóni"

Jana Šenbergerová 3.12. 21:39
Hezky jste nám "dederóny" připomněl. Zažila jsem je v podobném rozpoložení cestou do Británie přes La Manche. Jinak ale na ně nedám dopustit - jejich výrobky z plastu mi na rozdíl od těch vyrobených v Číně už léta dobře slouží.

První adventní neděle

Zuzana Pivcová 3.12. 10:47
Je hezké, připomenout si blížící se svátky takto, a ne nákupním shonem.

A potom odlétá

Jitka Chodorová 3.12. 07:52
Jo,láska je láska,někdy radostná,někdy bolavá,ale ty jsi to vystihla nádherně,jako vždycky.Díky Zuzko.

Mýty a fakta o vdovském a vdoveckém důchodu

Jana Šenbergerová 2.12. 22:11
Ať počítám, jak počítám, nějak mi to nevychází. Můj vdovský důchod jsou 2 tisíce.

Ideálně vybavený dům podle představ ženy

Jana Šenbergerová 2.12. 22:04
Když si představím, kolik žen na celém světě nemá čím nakrmit své děti a o střeše nad hlavou může jen snít, připadají mi tyto nároky více než směšné. Čím větší přepych je někde, tím větší nedostatek jinde. A rozhodně to není o zásluhách, jak se mnozí snaží namluvit sami sobě.

Sovětský „tuzex“ GUM vždy nabízel západní zboží

Marie Novotná 2.12. 20:32
Děkuji za připomenutí.Docela jasně si vzpomínám,jak jsem stála na schodech a čekala frontu na napařovací žehličku-byla těžká jako kamení-,elekrický podpalovač a nakoupila jsem vánoční ozdoby-nerozbitné.Kde jsou ty časy??

Vánoční stromky lze pořídit na plantážích "za hubičku"

Jana Šenbergerová 2.12. 14:15
Takovým podnikatelům přeji z celého srdce, ať se jim daří. V době chrťavců a hamižníků jsou jako oázy v poušti.

Radost, pohlazení a energie, to jsou ambice Pavlicovy hudby

Jana Šenbergerová 2.12. 12:48
Několikrát jsem měla to potěšení vidět a slyšet Hradišťan živě. Nemělo to chybu. Tolik energie snad vyrobí elektrárna za celý rok, kolik se jí uvolňuje při jeho vystoupeních.

Nedělní ráno

Zuzana Pivcová 2.12. 10:50
Toto je naprosto mimořádné!! Od prvního do posledního slova.

Dárek k Vánocům

Jana Šenbergerová 1.12. 21:54
I mě by takový dárek potěšil, a to mám času dost.

Portál i60 vydal svým čtenářům knihu "Šedesát odstínů lásky"

Svatava Páleníková 1.12. 19:33
Magazín i60 je prostě skvělý. Díky, milá redakce, hned zítra objednám!

Zuzana Pivcová zpovídá paní Evu Rödlingovou

Svatava Páleníková 1.12. 08:48
Bezva rozhovor. Obdivuji lidi, kteří mají i po takových útrapách stále tolik elánu.

Zmrzni, neřáde!

Pavla Vítková 30.11. 17:52
Pěkný a vtipně napsaný příběh.

Sim sala bim!

Olga Štolbová 30.11. 10:47
Františku,moc pěkné - také jsem to zkusila,ale mé Sim sala bim nefungovalo,tak snad příště.

Zastav se, lásko

Olga Štolbová 30.11. 10:37
Dobrý den Zuzko,teď jsem tu pár dní nebyla,ale vidím že jsi stále bezedná studnice těch nejkrásnějších veršů.Děkuji za všechny ,které jsem ještě nepřečetla i za všechny,které máš ještě v srdci a v hlavě.Pro mě je to krásné pohlazení.

Tragická chvíle uznávaného právníka Háchy: stal se prezidentem

Zuzana Pivcová 29.11. 20:23
Muselo to být zoufalé postavení, protože Němci ho samozřejmě brali jako podřadného, i když ho třeba pozvali na nějakou slavnost. Zvláště po příchodu Heydricha do Prahy zavládlo napětí a strach, u nás k protektorátní vládě skoro nic nemáme, to je v Národním archivu, ale stačil mi jeden Háchův dopis psaný v němčině, děkuje zcela poníženě za blahopřání k narozeninám, které od Heydricha oficiálně dostal, oslovuje ho samozřejmě Vaše Excelence a ujišťuje o bezmezné oddanosti. Přitom to není nadšený dopis jako od přívrženců nacismu, ale takový strach v koutě. Nebylo mi z toho dobře.

Jsme

Zuzana Pivcová 29.11. 10:28
Moc hezké vyznání. Myslím, Jíťo, že že tu záhy převezmeš nadobro básnickou pochodeň, protože mně už (konečně?) začíná docházet básnění.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.