Přehled posledních diskuzních příspěvků

Povídání s architektem Pavlem Šmelhausem o Kostele Krista Spasitele s komunitním centrem na Barrandově

Blanka Lazarová 11.3. 10:52
Moc pěkný článek, velmi fundovaný. Překvapilo mě, jak dlouhá je doba od nápadu k uskutečnění. A to ještě není úplně hotovo. Za mne je to famózní dílo. Moc se těším, až půjdu na komentovanou prohlídku ( pokud bude možná). Ali, velký dík za přiblížení tohoto kostela nám čtenářům. :-)

Tati, dědo, nepijte! Mladí lidé potřebují alkohol čím dál méně

Jiří Dostal 11.3. 07:06
:-) Časy se mění a mladí jsou jako moderní autíčka - malá spotřeba a vytuněné technologie... Aj, ty drvoštěpe! :-)

Osmdesátiletý architekt Václav Aulický pro Prahu

Vladislava Dejmková 10.3. 09:25
Architektura, dokonce i ta moderní, mě zajímá. I na procházku bych šla ráda, ale musím nejdřīv dorazit do Prahy.

Sázení brambor v minulosti a dnes

Vladislava Dejmková 10.3. 07:11
Také se snažím vnoučata zapojovat do bězných činností, obohacuje to obě strany. Za tím jsou ve věku, kdy to vítají. Časem to asi tak idylické nebude, ale to je život.

Láska prý kvete v každém věku aneb moji osudoví muži

Alena Letochová 9.3. 13:49
Moc hezky napsaný článek a jeho závěr mi mluví z duše.

Poselství knih

Alena Velková 9.3. 10:11
To je silné, emotivní...

Skromná vzpomínka na Patti Smith a Pavla Zajíčka v New Yorku

VANDA Blaškovič 9.3. 09:59
Co se děje za příběhem, za zrcadlem, za kulisou, za obrazem? Povznesen! Nevidím, neslyším. Nadlehčen! Za zavřenými dveřmi, klíč připravený v ruce. Zní….zvony….všechna místa padají! Všechna místa padají! Pane Petře Zajíčku, poznal jste vrcholy i pády světa. Pro mnohé jste zářil bez svatozáře. Cítím se dlužnicí...cítím smutek a stesk. Nezapomeneme. Vanda

Jedna cesta ze sta vede na Okoř

Vladislava Dejmková 9.3. 08:31
Hezký výlet, skoro jakobych tam také byla.

Jak se mi vymkla oslava MDŽ

Zdenka Soukupová 8.3. 12:48
Tak to byla opravdu Oslava s velkým O. A se šťastným koncem. Všechno nej... oběma.

Jak se taky dá oslavit MDŽ

Vladislava Dejmková 8.3. 10:23
Někdy mívám velmi podobné myšlenky. I toho Lorence bych někdy brala, aby mi aspoň poradil.

Kamarád vlk

Dana Straková 8.3. 10:16
Hlavně člověk nesmí věřit pohádkám o tom, jak vlk sežral babičku. Ono je to v podstatě smečkové zvíře a sám moc nemachruje. A navíc je přece známo, že zvířata jsou stejná, jako jejich lidi. Takže pokud vycházíte se sousedem, s vlčákem jistě vyjdete taky.

Mlhavé království starých stromů

Irena Mertová 7.3. 13:05
Hezká náladová procházka mlhou. V tomto ročním období Veltrusy neznám...

Žďárské vrchy a sochy Michala Olšiaka k sobě patří

Blanka Lazarová 7.3. 11:45
Super, moc se mi ty příšerky líbí. Hned bych je všechny chtěla oběhnout. Díky. :-)

Jsem žena a MDŽ mám ráda

Miloslava Richterová 7.3. 08:37
Paní Zdeňko, děkuji za Váš článek, vyjádřila jste to moc pěkně. Je to mezinárodní svátek a má svůj význam, je hloupé to zastírat.

Březnové odpoledne u vody

Věra Ježková 7.3. 08:03
Naďo, mám ráda tvé procházky. Zejména, když mým procházkám asi na dlouho odzvonilo.

Na slovíčko se Štěpánkou Beníčkovou, ředitelkou domu s pečovatelskou službou Soužití 2005

Alena Velková 7.3. 07:11
Líbí se mi senioři, kteří se snaží žít na plno i ve vyšším věku nebo se o to snaží alespoň v rámci možností, které jim zdraví dovolí. Hezký rozhovor, děkuji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.