Přehled posledních diskuzních příspěvků

Známý knihkupec Vratislav Ebr do poslední chvíle rozdával humor

Jitka Hašková 2.3. 10:31
Na pana Ebra si pamatuji dobře. Chodila jsem do jeho knihkupectví na Arbesově náměstí hned od začátku v 70. letech. Bylo to tam úžasné. Byl to osvícený knihkupec.

Labe po zimních záplavách

Alena Velková 2.3. 09:04
Příroda to opravdu bere fofrem i u nás. Snad už se zima nevrátí :-)

Povídka: Není Rumba jako Roomba

Blanka Lazarová 2.3. 08:27
Bezva povídka. Dáme návrh České televizi, aby zavedla nový pořad Bakaláři v 21. století. :-) :-) :-)

Pracující senioři budou více zvýhodněni

Jarmila Komberec Jakubcová 1.3. 16:31
U pracujících důchodců pracujících v režimu OSVČ záleží zda budou platit sociální pojištění za ročním zisku. Např. v r.2022 byl limit cca 94tis.Kč. Tím pak odpadá možnost si nechat přepočítat důchod.

Jak jsem si myslela, že všechno vydržím...

Alena Velková 1.3. 15:11
To jste teda měla kliku. Taky se mi to stalo, naštěstí jsem nevybočila ze směru, ale musím říct, že jsem se lekla pořádně.

Druhý život tenisáků

Blanka Lazarová 1.3. 08:47
Velmi zajímavý článek. Moc takovým firmám fandím. Je tolik věcí, které by se mohly recyklovat. Ale bohužel tomu brání finance. Zde je velký prostor pro ty, kteří se nehoní za ziskem, ale chtějí dělat něco smysluplného. Ovšem tyto firmy by musel někdo dotovat. Ve světě se investuje tolik peněz do absolutně nesmyslných věcí či činností. Ale to už je jiná kapitola......

Domácí pšenično-žitný chleba

Hana Rypáčková 1.3. 08:31
Vypadá moc pěkně a jistě taky tak chutná. Je to i zábava. S Milanem jsme se opičili po Lennonovi pekli domácí chleba, hlavně na chalupách. Z dětství znám vůni po vytažení z pece u babičky a zacházení s chlebem jako s Božím darem, z vejštrabků z díže jsme milovali chlebánky. Kupovali jsme Rabů housky a chleba z nedalekého statku, kde jsme dostali i čerstvé mléko do bandasky. Máme tu tolik pekařů v okolí a voňavých krámků, že si mohu vybírat .

Když do života vstoupí osud

Blanka Lazarová 29.2. 18:20
Přeji vám hodně síly a energie k uzdravení. A věřím spolu s vámi a vašimi blízkými, že bude líp.

Tchyně nejsou ničitelky vztahů. Je to jen hloupý předsudek

Eva Kopecká 29.2. 16:20
Jestli je někdo normální člověk, bude to i normální tchán nebo tchyně. Tím normální nemyslím duševní vyšinutí. Mám na mysli to, že si člověk hledí hlavně svých věcí, že má vyplněný čas prací, zábavou, odpočinkem a koníčky. Že má své plány, že dělá, co ho těší, že umí mít z něčeho radost. Opravdu nemá smysl starat se o druhé víc, než potřebují. Každá tchýně byla kdysi na počátku dospělosti manželkou, nevěstou, snachou. Jestli má dobrou paměť, tak si jistě vzpomene na nějaké zážitky s rodiči svého muže. A jestli má soudný rozum, tak se z nich poučila. Matky s oblibou říkávají...já to s vámi přece myslím dobře. Na tuhle větu musí mít každý pár ,,těch našich milovaných mladých " alergii jako hrom. Když člověk vstávaje lehaje nemá v hlavě nic jiného, než co mladí dělají, že s nimi půjde vybírat nábytek, aby jim poradila, že je pozve na sobotu na oběd, že vymyslí společnou dovolenou, že jim aspoň jednou denně musí zavolat, protože oni by nezavolali, jak je týden dlouhý....to tedy asi musí být pro mladé radost....

Uvaděči na večerních koncertech dress code příliš neřeší

Blanka Lazarová 29.2. 14:31
Jani, souhlasím v plném rozsahu. Pokud by tam zabloudili turisté, kteří s velkým štěstím sehnali narychlo vstupenky, dalo by se to pochopit. Ale toho bychom si ani nevšimli, protože by to byly výjimky v několika málo případech. Ale bohužel jich, těch nevhodně oblečených, je víc než je zdrávo. Přitom stačí tak málo. Kalhoty a košile, sukně a halenka. O teniskách se snad ani nebudu vyjadřovat. :-(

Holešovské blešáky

Alena Velková 29.2. 11:51
To je dobrá historka :-)

Proměny

Jitka Hašková 29.2. 10:54
Aničko, děkuji za krásu. To porovnávání je moc hezké a zajímavé.

Kouření je zlozvyk starších, mladí na něm tak závislí nejsou

Naděžda Špásová 28.2. 09:43
To ano, jsem taky kuřák. Ale mladí taky , jenže ti hulí něco lepšího, drogy jsou dneska všude kam se podíváš. Co z nich bude, až budou v našem věku? Trosky, pokud se toho dožijí.

Čínský filozof Konfucius pro i60

Jana Michalicová 28.2. 09:40
Konfucia mám moc ráda, zejména jeho filozofii a ráda čtu citáty jeho moudrých rčení. Pěkně jste, paní Jano, téma zpracovala. Nevím, jak jinak psát rozhovor se slavnou osobností, než pseudorozhovor, že? Obávám se ale, že zdejší paní jako Alena Velková a Elena Valeriánová budou vyjadřovat politování, že jste se inspirovala jejich fiktivním článkem :-)

Starý muž a mourovatá kočička

Anna Potůčková 28.2. 08:06
Věrko moc hezký, ale na konci smutný článek. Právě z tohoto důvodu už další pejsky nechceme, ty co máme snad přežijeme.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.