Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu
Marie Měchurová 27.2. 18:29
Je objednáno. Těšíme se !!
Primární ciliární dyskineze - vzácné onemocnění, které je stále neléčitelné
Soňa Prachfeldová 27.2. 16:58
Symptomy popsané v posledním odstavci, má dost lidí.
Zápisník starého muže: Byt v paneláku
Jana Šenbergerová 27.2. 15:39
Kde jsou ty časy, kdy se společnými silami uklízel prostor kolem paneláku i v něm! Některé to stmelilo, jiné rozkmotřilo, ale nakonec jsme se vždy nějak dohodli. Dnes je každý byt v osobním vlastnictví. Někteří vlastníci si myslí, že si mohou dělat, co chtějí. Bojkotují společná rozhodnutí týkající se celého domu a někteří neuklízejí po svých čtyřnohých spolubydlících.
V Česku chybí dostatečná kontrola jakosti mléka i mlékárenských výrobků, říká Jaromír Malý, „vynálezce" Termixu
Helena Štěpánková 27.2. 13:12
Zajímavý rozhovor. Pane Malý, velké díky za Termix i Míšu!
Laos – usměvavá zemička obklopená ekonomickými tygry
Jitka Hašková 27.2. 12:26
Děkuji za zajímavý článek a fotografie.
Fiktivní rozhovor s géniem Albertem Einsteinem
Jiří Mikeš 27.2. 09:25
Škoda, že si Einstein při rozhovoru s českou novinářkou nevzpomněl na svůj pobyt v Praze.
Zpívejme ódu na radost
Anna Potůčková 26.2. 12:58
Soni opět jsi napsala moc hezký článek a hlavně hodně positivní. Zmíněné setkání Íčka, které připravuje skvělý a obětavý Honza Raška snad naladí většinu z nás na něco se moc a moc těšit. A jaro je snad nejkrásnější roční období - už to je radost vnímat probouzející se přírodu.
Konzumní společnost není nic nového, žili jsme v ní i dříve
Věra Lišková 26.2. 10:47
Ještě v šedesátých letech minulého stoleti nebylo moc peněz na zbytečné utrácení. Rodiče šetřili dětem na studium. Nebylo ve zvyku si půjčovat,tak se ukládaly peníze na vkladní knížky a na auto se šetřili několik let.
Jak se nám o jarních prázdninách na chvilku vrátila zima
Alena Velková 26.2. 10:17
Maruško, zase jeden bezvadný výlet. Jste nezmaři :-)
K výročím Čtyřlístku a jeho autora
Vladislava Dejmková 26.2. 08:39
Také Klicperovo divadlo v Hradci Králové má na programu představení s názvem Čtyřlístek. Ještě jsem ho neviděla, ale slyšela jsem jen chválu.
Láska kvete v každém věku
Vladislava Dejmková 26.2. 07:39
Je to moc krásně vyjádřeno, také to tak cítím.
Život tropí hlouposti a někdy nás tím i pobaví
Naděžda Špásová 25.2. 15:35
Taky mám zkušenost s rozbitým autobusem. Po revoluce jsme v práci dostali zájezd do ciziny. První bylo Švýcarsko a ještě další státy. Ve Švýcarsku jsme byli v horách ve výšce 2400 M a když jsme jeli z hor náš postarší autobus se porouchal. My jsme se spíš báli, abychom ho nemuseli držet té předu. Řidiči pomoc kolemjedoucích odmítali. Nakonec to ale byl moc hezky třídenní výlet :-)
O mé knihovně
Hana Řezáčová 25.2. 15:09
Hezké zamyšlení a hezká knihovna - lepší pořádek není třeba :-) - Teď jsem dočetla knihu rozhovorů s brněnským muzikologem Milošem Štědroněm moc zajímavé čtení, ale píšu to sem proto, že se zmínil, že má knihovnu - 16 tisíc svazků! Čert ví, jaký on má systém ...
Preferuji život v páru
Marie Ženatová 25.2. 09:37
Díky, napsal jste to moc hezky ♥. V roce 1967 - kdy jsem se vdávala - na jednom svatebním blahopřání byla tato slova: "Buď klidný tento život váš, buď jenom tichou písní, slavíkem v noci májové - bez bolu žalu tísní. Naše manželství skončilo po 35letech, kdy manžel těžce onemocněl a zemřel. V jeho průběhu byla jak radost, ale i častá bolest - ovšem byli jsme na to dva. A skutečně bylo zapotřebí nejvíce toho vzájemného porozumění a pomoci. Přeji vám oběma ze srdce hezký další život ve vzájemné pomoci a porozumění ♥
FEJETON: Případ Chechťuna
Jiří Dostal 25.2. 07:25
:-) Zábavné i s taktním smlčením nejistých otcovství... :-)
Renesance knedlíků v Čechách? Věřím, že ano, říká šéfkuchař Kosiner, který jich denně vyrobí na čtyři tisíce
Jiří Dostal 25.2. 06:47
:-) Pěkné, jakoby jazyková recese s matením pojmů či metonymických významů - knedlík jako klasický knedlík a knedlík jako obecně šiška, kterou spousta knedlíků není :-) :-) že by dezinformace? :-) :-)
Smutné čekání Ferdinanda Peroutky, jeho milenka při útěku přes hranice zůstala ve spárech STB
VANDA Blaškovič 24.2. 18:58
Perfektní. Děkuji!
Láska kvete v každém věku: jak to vidím já?
Alena Švancarová 24.2. 15:46
Vlastně podobně jako Vy.Popsala jste moc pěkně jak to s láskou chodí postupně jak život jde.A co láska ke zvířátkům,je veliká a moc krásná.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.