Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pranostiky

Blanka Lazarová 20.2. 08:32
Omluva za *****

Jaro ve znamení něžných barev. Vedou broskvová a růžová

Hana Řezáčová 19.2. 22:03
Nějak se mi nezdařilo dát plný počet hvězdiček, ale všechny modely se mi moc líbí! Před pár dny jsem si koupila jarní bundu - světlounce růžovou (a ani jsem nevěděla, že je to módní barva, já na to moc nehraju, prostě se mi líbila) - a tak se na jaro už těším ...

Zápisník starého muže: Domácí úkoly

Jana Jurečková 19.2. 09:40
Já bych nechala domácí úkoly všem. Až děti dospějí čeká na ně spoustu nepříjemných úkolů a budou je muset řešit. Ale to je jen můj názor.

Vtipnější vyhrává: Plénum o hubnutí

Dana Straková 19.2. 08:11
Omlouvám se za ty tři hvězdičky, nějak jsem to na mobilu nezvládla a opravit to nejde. Jinak přeju hodně štěstí s hubnutím, já si po zimě taky vždycky říkám, že bude potřeba s tím, jak mě škrtí kalhoty, do dovolené něco udělat, ale vzhledem k tomu, že na dovolenou jezdím až v září, mám na to ještě spoustu času. A od jara mám naplánováno spoustu pěších výletů a tak se mi to snad nějak podaří. A když ne, tak se taky nezblázním, už mi přece není dvacet. Děkuji za článek a přeji hezký den.

Láska kvete v každém věku: Vnučka Nikki

Daniela Řeřichová 19.2. 06:47
Hezké přání do vínku malé Nikki. :-)

Nelehké vzpomínání

Jan Zelenka 18.2. 16:44
Jindro, já mám trochu jiné zkušenosti. Ale po pěti měsících jsem měl toho nenormálního života dost a vydržoval jsem si prohlídku v ÚVN. Za týden jsem šel do civilu.

Dřív lákal na výnosné projekty, po nichž zůstali zklamaní investoři. Teď král multilevelu sází na výdělky ze stromů

Lenka Kočandrlová 18.2. 15:35
Tomuto člověku bych nevěřila ani nos mezi očima. Vypadá na podvodníka i bez těch zmíněných popsaných afér. Nedala bych do podobných projektů ani korunu !

Tvarohová bábovka

Marie Novotná 18.2. 15:03
Mohu jen doporučit. Je dobrá a dlouho vláčná. Někdy dám místo tvarohu jogurt. Elen ,děkuji.Tak dobrou chuť.

FEJETON: O Vilémovi, Jarmile a staré tetě Kláře

Jiří Dostal 18.2. 14:35
:-) :-) Takže zase "O něčem jiném...." :-) :-)

Za kulturou, v přírodě, u jezera...

Blanka Lazarová 18.2. 11:20
Evi, moc vám fandím. Máš to dobře vymyšlené. Kamarád Robin, kamarádky, kultura, příroda, výlety, procházky. tak je to fajn. Přeji vám hodně zdraví a šťastných dnů, týdnů, měsíců, atd. ... :-)

Vzpomínání na prarodiče a jejich chalupu

Hana Rypáčková 17.2. 09:00
Hezké počteníčko, dcera bydlí v nedaleké vesnici a Kouřim je krásné městečko a stojí za prohlídku. Je tam skanzen a bývají tam kouzelné trhy .

I u nás byl masopust

Dana Straková 17.2. 08:22
BINGO!!! Vyhráváte vstup zdarma, teda za předpokladu, že letos bude otevřeno a budu tam já :-) :-) :-)))

Fotoreportáž - putování okolo vody

Naděžda Špásová 16.2. 11:37
Marie, to byla určitě moc hezká procházka. Taky se rádi touláme kolem vody, už se těším na hezké počasí, abychom se jeli někam podívat. Fotky jsou super.

Thajsko - země přírodních krás, úsměvů, vůní a pohostinnosti

Naděžda Špásová 16.2. 11:30
Určitě je to krásná země, hezké fotky. Strach z letadel brání mně i manželovi navštěvovat exotické a daleké destinace.

Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno

Jana Šenbergerová 16.2. 08:26
Moc hezký příběh! My, ženy, jsme zkrátka šikovné. Vždycky si umíme nějak poradit. :-)

O starých dopisech

Vladislava Dejmková 16.2. 06:29
I já mám schovaných pár dopisů, které pro mě byly důležité. Vím, kde je mám, ale ještě jsem nenašla chuť (ani odvahu?) je znovu číst. Ale jednou ten čas určitě přijde.

Fotoreportáž: Soláň

Marie Měchurová 15.2. 13:24
Aničko, připomněla jsi mi chvíle mládí, když jsme tam jezdili autobusem ze zaměstnání lyžovat. I v létě je na Soláni krásně. Hezky jsi tu atmosféru vystihla.

Chléb náš vezdejší

Eva Mužíková 15.2. 11:27
Vypadá lákavě. Dala jsem pokyn synovi, navečer doveze nákup a m.j. i žitnou mouku a droždí. Mám jen sušené, ale chci vyzkoušet slánek. Když už jsem se rozhodla, tak se vším všudy.

Dočasná ztráta paměti

Soňa Prachfeldová 15.2. 09:32
Život je občas komplikovaný pro hlavní aktéry.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.